Pietarsaaren keskustassa 2016 lopulla avattu Toriparkki Ludvig tarjoaa maanalaista parkkitilaa

Pietarsaaren torin alla hieman yli 200 autolle.

Kaikkiaan pohjapinta-alaa hallissa on n.7000 m2 kahdessa tasossa. Pääosa parkkihallista on matalaa alle 2,5m tilaa, mutta osa tilasta on avonaista lähes 8m korkuista tilaa.

Sähköurakoitsija ja yhtenä h​allin osa omistajana toiminut Asentaja Group päätyi valaisin valinnassaan Exaktori​n Naiad LED valaisimeen. “Halusimme matalaan tilaan sopivan energiatehokkaan ja helppoasenteisen valaisimen. Meillä oli jo entuudestaan kokemusta Naiad Led valaisimesta, joten se oli luonteva ratkaisu parkkihalliin” – sanoo Aluepäällikkö Peter EnqvistAsentaja Groupista.

Ohjauksella energiansäästöä

Valaisimet on Dali ohjattuja ja parkkihalli on jaettu lohkoihin joten valoa saadaan juuri sinne missä on asiakkaita. Osassa valaisimista on sisäänrakennetut tunnistimet ja valtaosaa alueesta ohjataan erillisillä tunnistimilla. Valaisimia halliin on lähes 350 kpl.
Asentaja Group on ollut jo pitkään meidän vakioasiakas ja halusimme tarjota heille kokonaistaloudellisesti kilpailukykyisen ratkaisun luotettavalta valaisintoimittajalta joka kykeni toimittamaan valaisimet vaaditussa aikataulussa – toteaa Myyntipäällikkö Kari Katajisto Kokkolan SLO:lta.​

 

​Exaktorin Naiad LED G2 (IP44)​

Naiad LED G2 on helppoasenteinen matalarakenteinen yleisvalaisin, joka sopii hyvin teollisuus-, ja toissijaisiin tiloihin. Valaisimen satiiniopaalikuvun ansiosta valontuotto on tasainen ja häikäisemätön.

Energiatehokkaan LED – tekniikan ansiosta Naiad LED G2 sopii erinomaisesti kauppakeskuksien, pysäköintihallien, varasto- ja kylmätilojen, sekä kodinhoitohuoneen yleisvalaisimeksi.

 

  • Käyttöympäristön lämpötila: -20 °C…+ 35 °C
  • Luokitus: IP44 / SL I, D-merkitty
  • Asennus: Kattoon, seinälle tai valaisinripustuskiskoon. Pikakytkentärima on valaisimen keskellä
  • Ohjattavuus: DALI (voidaan kytkeä suorapainikeohjaukseen kuten TouchDim / SwitchDim)
  • Elinikä: Valaisimen jäljellä oleva valontuotto, LLMF (lamp lumen maintenance factor), 50000h @ Ta25°C: 0,85 (85%)
  • LED moduulin elinikä: L80B50, 68000h @ Ta 25°C
  • Liitäntälaitteen teoreettinen elinikä laskettu 0,2%/1000h @ Ta25 °C (Min -20/Max +35°C) vikaantumisasteella: 100 000h
  • Tutustu Verkkokaupassa

​​Exaktor Moln pinta-asennuskehys
Moln-ledpaneeliin on saatavilla helposti asennettava ja tyylikäs pinta-asennuskehys. Edullinen ja metallinen kehys asennetaan kattoon ja led-paneeli työnnetään sen jälkeen paikalleen. Nopeimmillaan asennus vie vain muutaman minuutin! Valkoisen kehyksen korkeus on 46 mm ja se käy Moln- ja Moln Pro -ledpaneeleihin.

KIINNOSTUITKO?​

SLO:n laajat projektipalvelut valaistuksessa kattavat muun muassa suunnittelun, tuotekonsultoinnin ja logistiikan. Ota yhteyttä myyntikonttoreihimme​.

Teksti:
Exaktor – exPRESS​

Saarioisten henkilöstöravintolan ikääntynyt valaistus uusittiin kuukaudessa

Päivitetyt valaisimet tuovat energiansäästöä tehtaalla, jossa valoa tarvitaan kolmessa vuorossa

Valaistuksen elinkaarikustannukset minimiin valaisinohjaustekniikan avulla

Vantaan kaupunki saneerasi Tikkurilan keskustassa sijaitsevan, tyhjilleen jääneen 90-luvun kiinteistön moderniksi toimistotilaksi.

SLO:n verkkokaupalla hallinnoitava toiminnanohjaus poisti välivarastoinnin tarpeen

Satavuotias Nurmijärven Sähkö on ohjannut materiaalilogistiikan ulkoistuksesta vapautuneet resurssit strategisesti tärkeämpiin toimintoihin