Vesitiivis ja ammoniakkia kestävä Philips CoreLine Tubular Waterproof sopii useampiin vaativiin käyttökohteisiin elintarviketuotannosta teollisuuteen

Philips CoreLine Tubular Waterproof on monipuolinen, vesitiivis ja ammoniakkia kestävä runkovalaisin teollisuuteen, pysäköintialueille tai katoksiin, elintarviketuotantotiloihin, navettoihin, sikaloihin tai kanaloihin. Valaisimesta on saatavilla kaksi eri versiota: ammoniakkia kestävä vesitiivisversio (PMMA) ja vesitiivisversio polykarbonaattikannella (PC). Molemmat mallit ovat 1-vaihe läpijohdotettuja, ON/OFF ja saatavilla korkeilla IP- ja IK-luokituksilla.

Koska valaisimet ovat suojattu pölyltä, vedeltä ja iskuilta, ne sopivat erinomaisesti vaativiin käyttökohteisiin sisä- ja ulkotiloihin. CoreLine Tubular Waterproof -runkovalaisimia on saatavilla kattavasti 3 900–7 000 lm:n valovirtaversioina, 130 lm/W:n valotehokkuudella ja kahdessa eri koossa: 1200 tai 1500 mm. Värilämpötila on 4 000 kelviniä ja värintoistoindeksi on RA80, SDCM<3. Asennus onnistuu nopeasti ilman työkaluja valmiin läpijohdotuksen ja ulkoisen liittimen ansiosta, eikä valaisinta tarvitse avata asennusta varten. Runkovalaisimella on 50 000 tunnin käyttöikä (L80) ja viiden vuoden takuu.

 

Signify

ABB Tmax XT -kompaktikatkaisija: ratkaisu optimoituun energianhallintaan

ABB SACE Tmax XT -kompaktikatkaisijasarjan kompaktikatkaisijoissa on hyödynnetty edistyksellisiä suojaus-, mittaus- ja pilvipalveluominaisuuksia 1600 A saakka.

Bongasitko sinäkin SLO:n tien päällä?

Olet saattanut nähdä SLO:n hieman tavallisuudesta poikkeavassa paikassa, nimittäin maantiellä.

Uusi halogeeniton Aceflex-kaapeli teollisuuden sähkönsyöttöön

Prysmian Groupin uusi ACEFLEX-HF Dca -kaapeli on Afumex-perheen uusin jäsen: