Ympäristöystävällinen, testattu, kestävä ja turvallinen OBO-salamasuojaus on parasta turvaa koteihin ja mökeille.

Salamanisku voi aiheuttaa hengenvaaraa ihmisille ja eläimille, sekä vaurioittaa rakennuksia, laitteita ja teknisiä järjestelmiä kuten: TV, PC, latauslaitteet, lämmityksen termostaatit, ilmanvaihto ja -viilennys.

Oikein suunniteltuna ja asennettuna hyvä salamasuojausjärjestelmä estää salaman ja ylijännitteiden aiheuttamia vahinkoja kodin sähkö- ja dataverkossa.

Keskukseen kytkettävät salama- ja ylijännitesuojat ovat edullinen tapa suojata koko koti, mökki ja muut rakennukset.

Pyydäthän sähköalan ammattilaisen asentamaan pää-/mittauskeskukseen salama- ja ylijännitesuojan, joka ohjaa ylijännitteet maadoitukseen siten, ettei rakennuksen omaan sisäiseen sähköverkkoon aiheudu vaarallisen korkeita läpilyöviä ja laitteita vaurioittavia ylijännitteitä.

 

Ylijännitesuojat kuvassa:

V50 3228559
V20 3228553
MCF 3228523

 

OBO Bettermann

 

 

Uudistuneet kojerasialiiketunnistimet

Täydellinen tunnistus eri käyttötarkoituksiin.

UTUn vakioiduilla sähkökeskuksilla on Avainlippu-merkki

Avainlippu-merkin tunnistaa lähes jokainen suomalainen, ja se edustaa kotimaisuutta, laatua ja vastuullista toimintaa. Merkin voi saada ainoastaan tuote tai palvelu, joka on valmistettu tai tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. UTUn vakioiduilla sähkökeskuksilla on Avainlippu-merkki. Miten UTU-keskukset lunastavat Avainlipun lupaukset? Ulvilan tuotantotiloissa valmistuville UTUn sähkökeskuksille on ominaista niiden pitkä käyttöikä. Sähkökeskusvalmistus aloitettiin UTUlla 1940-luvulla, ja vielä edelleenkin vanhemmissa kohteissa voi törmätä vielä käytössä oleviin vanhoihin keskuksiin. Keskuksien valmistus Ulvilassa työllistää yhä edelleen useita kymmeniä ihmisiä, sekä tuotannossa, suunnittelussa että tuotekehityksessä – kaikki saman katon alla. UTU on toiminut sähköalalla jo yli 100 vuoden ajan. Teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota suomalaista työtä niin utulaisille kuin heidän toimestaan valmistuvia kestävän kehityksen mukaisia tuotteita asiakkaillemme vielä seuraavankin vuosisadan ajan. Kestävä kehitys ja vastuullisuus UTUn toiminnan kulmakivinä Vastuullisuus ja kotimaisuus on teema, joka nousee yhä enemmän esiin niin asiakkaidemme kuin heidänkin asiakkaidensa puheissa ja teoissa. On kunnia-asia, että me UTUlla voimme suomalaisen työn lisäksi tarjota markkinoille kestävän kehityksen mukaiset ja vastuullisesti tuotetut laadukkaat tuotteet. UTUn vakioidut Avainlipulla merkityt sähkökeskukset löydät Soneparilta!    

Hensel yhdisteltävät keskusjärjestelmän kotelot

Hensel on tuttu kestävistä, lujista ja helppokäyttöisistä sähkönjakelutuotteistaan. Ne ovat paras valinta etenkin kosteisiin, likaisiin tai lämpimiin ympäristöihin.