Kaikki tarvittavat osat löytyvät valmiiksi samasta paketista yhden sähkönumeron alta mahdollistaen nopean tilauksen ja toimituksen.

Erottimet ovat valmiiksi esikoottuja ja -säädettyjä näin ollen asennus on entistä nopeampaa ja helpompaa. Erottimen pääominaisuuksiin kuuluvat luotettavuus ja muunneltavuus. Siinä on mekaanisesti kestävä rakenne, joka sopii eri ympäristöihin. Siitä löytyy myös muunneltavat kiinnitys- ja asennusvaihtoehdot, sekä laaja valikoima eri katkaisuvirtavaihtoehtoja. Erottimia on saatavilla käsi- tai moottoriohjaimilla. Ohjaustavan päivitys jälkikäteen onnistuu helposti. Meiltä löytyy myös laajavalikoima ohjainkaappeja.

Laatu ja pitkä käyttöikä ovat meille ensisijaisen tärkeää: teräskomponentit ovat joko sinkkigalvanoituja tai ruostumattomasta teräksestä, kuparivirtatiet hopeoituja, epoksieristimet ovat kevyet ja kestävät.

Turvallisuuteen ja ympäristöön on myös kiinnitetty tarkkaan huomioita. Erottimet ovat ilmaeristeisiä,
IEC-testattuja ja niissä on näkyvä avausväli. Riippulukitus on mahdollista auki- tai kiinniasennossa. Katkaisukammiot ovat öljyttömät ja SF6-kaasuttomat. Pakkausmateriaalit ovat kierrätettävät.

 

Snro Nimike
58 100 28 Muuntajaerotin NPS Ready 1-p – NPS24B118-J2VS/1
58 100 30 Muuntajaerotin NPS Ready 2-p – NPS24B119-J2VS/1
58 100 27 Johtoerotin NPS Ready 1-p – NPS24B118-J2HS/1 -1p
58 100 29 Johtoerotin NPS Ready 2-p – NPS24B119-J2HS/1 -2p

ABB logo

Luotettava ja pitkäikäinen ilmajohtoverkko rakennetaan Enston tarvikkeilla

Enston laajasta valikoimasta löytyy takuulla yhteensopivat tarvikkeet niin pienjännite- kuin keskijänniteilmajohtoverkon rakentamiseen.

Enston uudet momenttiruuvijatkosholkit ja ‐kaapelikengät keskijännitteelle

Enston kaapelikengät ja jatkosholkit sopivat sekä alumiini että kuparikaapeleille. Momenttiruuvi takaa luotettavan ja tasaisen kiristyksen ilman erikoistyökaluja.

Televerkkojen tukiasemien akkuratkaisut 

Langattoman dataliikenteen nopea kasvu vaatii uutta infrastruktuuria. Televerkon viimeisenä lenkkinä ovat tukiasemat, joihin Suomen tuhannet puhelimet ja muut laitteet ovat yhteydessä.