Kaikki tarvittavat osat löytyvät valmiiksi samasta paketista yhden sähkönumeron alta mahdollistaen nopean tilauksen ja toimituksen.

Erottimet ovat valmiiksi esikoottuja ja -säädettyjä näin ollen asennus on entistä nopeampaa ja helpompaa. Erottimen pääominaisuuksiin kuuluvat luotettavuus ja muunneltavuus. Siinä on mekaanisesti kestävä rakenne, joka sopii eri ympäristöihin. Siitä löytyy myös muunneltavat kiinnitys- ja asennusvaihtoehdot, sekä laaja valikoima eri katkaisuvirtavaihtoehtoja. Erottimia on saatavilla käsi- tai moottoriohjaimilla. Ohjaustavan päivitys jälkikäteen onnistuu helposti. Meiltä löytyy myös laajavalikoima ohjainkaappeja.

Laatu ja pitkä käyttöikä ovat meille ensisijaisen tärkeää: teräskomponentit ovat joko sinkkigalvanoituja tai ruostumattomasta teräksestä, kuparivirtatiet hopeoituja, epoksieristimet ovat kevyet ja kestävät.

Turvallisuuteen ja ympäristöön on myös kiinnitetty tarkkaan huomioita. Erottimet ovat ilmaeristeisiä,
IEC-testattuja ja niissä on näkyvä avausväli. Riippulukitus on mahdollista auki- tai kiinniasennossa. Katkaisukammiot ovat öljyttömät ja SF6-kaasuttomat. Pakkausmateriaalit ovat kierrätettävät.

 

Snro Nimike
58 100 28 Muuntajaerotin NPS Ready 1-p – NPS24B118-J2VS/1
58 100 30 Muuntajaerotin NPS Ready 2-p – NPS24B119-J2VS/1
58 100 27 Johtoerotin NPS Ready 1-p – NPS24B118-J2HS/1 -1p
58 100 29 Johtoerotin NPS Ready 2-p – NPS24B119-J2HS/1 -2p

ABB logo

Nestorin uusi kaappiyhdistelmä erityisesti FTTH-sovelluksiin mikrokanavaverkoissa

Nestor Cablesin uusi ulkoasennuksiin soveltuva kaappiyhdistelmä koostuu 850 mm korkeasta K0-jakokaapista sekä NC-320 Optimus -jatkoskaapista. Se on tarkoitettu erityisesti mikrokanavaverkkoihin.

Luotettava ja pitkäikäinen ilmajohtoverkko rakennetaan Enston tarvikkeilla

Enston laajasta valikoimasta löytyy takuulla yhteensopivat tarvikkeet niin pienjännite- kuin keskijänniteilmajohtoverkon rakentamiseen.

Televerkkojen tukiasemien akkuratkaisut 

Langattoman dataliikenteen nopea kasvu vaatii uutta infrastruktuuria. Televerkon viimeisenä lenkkinä ovat tukiasemat, joihin Suomen tuhannet puhelimet ja muut laitteet ovat yhteydessä.