Uusi Fluke 1664 FC  on ainoa asennustesteri, joka auttaa ehkäisemään jo kytkettyjen laitteiden vaurioitumista eristysvastusmittauksissa ja mahdollistaa mittaustulosten lähettämisen työmaalta sähköpostina älypuhelimella.

Vältä kalliiksi käyvät virheet

Insulation PreTest suojaa asennusta. Fluke 1664 FC -asennustesteri on ainut testeri, jossa on Insulation PreTest -toiminto. Se varoittaa sinua mahdollisesti vakavista ja kalliista erehdyksistä. Mikäli testeri havaitsee, että järjestelmään on jo kytketty laitteita, se keskeyttää eristysvastusmittauksen, näyttää varoituksen ja antaa äänimerkin.

 

Viisi testiä yhdellä kertaa

Fluke 1664FC sähköasennustesteri on varustettu Auto Test -toiminnolla. Se suorittaa viisi testiä peräkkäin yhdellä napin painalluksella ja samoilla mittajohtojen kytkennöillä. Mittaustulokset sähköpostilla mistä vain Fluke Connect® -toiminnon avulla mittaustulokset voidaan lähettää sähköpostiin.

Fluke 1664 FC Multifunction Installation Tester

Kevyt ja kestävä rakenne

Fluke 1664FC on kevyt (alle 1,3 kg) ja kestävä laite, joka kestää pudotuksen 1 metrin korkeudelta. Pehmustetun kaulahihnan avulla molemmat kädet jäävät vapaiksi testaustöihin. Fluke 1660-sarjan testereillä varmistat, että kiinteä johdotus on oikein asennettu standardien IEC 60364 ja SFS-6000 sekä kaikkien sovellettavien paikallisten standardien mukaisesti.

 

 Snro Tuote
 67 525 87 Fluke-1664FC Sähköasennustesteri

 

 

Entes EMM-monimittarit – Uusi vaihtoehto sähkön perussuureiden mittaamiseen

Uudet, väylään liitettävät Entes EMM -monimittarit ovat tervetullut lisä markkinoille. Hedtec Oy:n laajaa sähkölaitevalikoimaa täydentävät mittarit on helppo integroida teollisuuden laiteympäristöihin.

CA 6133 asennus­testeri SFS 6000­standardin mukaisiin mittauksiin

Täyttääkseen SFS 6000 ­standardin vaatimukset, tulee sähköasennuksiin liittyvissä muutos­ tai uudistöissä käyttää asianmukaista asennustesteriä.

Chauvin Arnoux CA1510 -ilmanlaatutallennin

CA1510 mittaa sisäilman laadun voimassa olevien standardien mukaisesti julkisissa tiloissa, työpaikoilla, kulkuvälineissä, päiväkodeissa ja oppilaitoksissa.