LED-paneeli on erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan suurta määrää valoa.

Tehokkaan ja laajan valonjakonsa ansiosta Aada on suosittu valaistusratkaisu toimitiloissa. Valkokehyksiset Aada-sarjan 30×120 4000 K laadukkaat paneelit takaavat tasaisen ja tehokkaan valaistusratkaisun, joka ei ainoastaan näytä hyvältä vaan lisää huomattavasti myös työtehokkuutta. Ne soveltuvat valovoimansa puolesta korkeampiin huonetiloihin ja ovatkin tuttu näky toimistoissa, käytävillä, toimitiloissa ja kodeissa.

 

Aadan monipuoliset asennustavat ja -tarvikkeet

Valaisin on monipuolinen korvaaja esimerkiksi vanhoille loisteputkivalaisimille. Vaihtotyö monenlaisiin kohteisiin on helppoa ja nopeaa, koska valopaneeli saadaan asennettua helposti monella eri tavalla. Valaisimen valkoinen alumiinirunko teräksisellä takalevyllä takaa kestävyyden.

Valaisin voidaan asentaa vaijereilla, kiinnitysjousilla tai tyylikkäällä ja helppokäyttöisellä koottavalla pinta-asennuskehyksellä. Tulossa oleva uudistettu pinta-asennuskehys G2 on lisäksi mahdollista asentaa MEK-kiskoon erillisillä kiinnikkeillä.

 

Katso videolta kuinka helppoa kokoaminen ja asentaminen on:

Paneelia saatavilla usealla ohjaustavalla sekä mikroprismalla

0x120 -paneelit ovat saatavana eri ohjaustavoilla: On-Off, TRIAC tai DALI.
Aada-valaisimet ovat saatavilla myös liitäntälaitteilla, joissa on flicker-free-ominaisuus, joka tarkoittaa sitä, ettei valaisimesta lähde aivojen aistimaa haitallista välkyntää. Tämän vuoksi tuote soveltuu tiloihin missä työskennellään, videokuvataan tai on migreenistä kärsiviä ihmisiä.

Aada 30×120 -LED-paneelista on myös saatavilla malli mikroprismalla, UGR19, joka soveltuu loistavasti julkisiin kohteisiin. Uudistamme mikroprisma-sarjaa ja uudet päivitetyt Aada 30×120 mikroprisma CRI90 & MCDM < 3 ominaisuuksilla olevat mallit ovat saatavilla toukokuun lopulla.

 

Sähkönumero Tuotenimi
42 428 10 Moduulivalaisin – Aada 30×120 36W 4100 4K WH
42 428 05 Jousikiinnike – Aada jousikiinnitys 4kpl
42 428 12 Kehys – Aada 30×120 koottava kehys
42 428 06 Vaijeriripustin – Aada vaijerikiinnitys 2kpl

 

Start Track Spot LED myymälävalaistukseen

Minimalistinen ja sulavalinjainen Start Track Spot LED -kohdevalaisinsarja sopii erityisesti myymälävalaistukseen.

Thorn Avenue F2 led -puistovalaisimet

Pitkän elinkaaren puistolyhdyt kaupunkiympäristön valaisuun Elegantti Avenue F led sopii erinomaisesti puistoihin ja kulkuvaloksi alueille, joihin halutaan luoda yhtenäisiä tyylikkäitä, ympäristöä kunnioittavia valaistusympäristöjä.

Willy Meyer Expolux tuo kyltit ja julkisivut näyttävästi esiin

Willy Meyerin Expolux on tyylikäs ja laadukas mainoskyltin valaisin LED-valonlähteellä.