LED-paneeli on erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan suurta määrää valoa.

Tehokkaan ja laajan valonjakonsa ansiosta Aada on suosittu valaistusratkaisu toimitiloissa. Valkokehyksiset Aada-sarjan 30×120 4000 K laadukkaat paneelit takaavat tasaisen ja tehokkaan valaistusratkaisun, joka ei ainoastaan näytä hyvältä vaan lisää huomattavasti myös työtehokkuutta. Ne soveltuvat valovoimansa puolesta korkeampiin huonetiloihin ja ovatkin tuttu näky toimistoissa, käytävillä, toimitiloissa ja kodeissa.

 

Aadan monipuoliset asennustavat ja -tarvikkeet

Valaisin on monipuolinen korvaaja esimerkiksi vanhoille loisteputkivalaisimille. Vaihtotyö monenlaisiin kohteisiin on helppoa ja nopeaa, koska valopaneeli saadaan asennettua helposti monella eri tavalla. Valaisimen valkoinen alumiinirunko teräksisellä takalevyllä takaa kestävyyden.

Valaisin voidaan asentaa vaijereilla, kiinnitysjousilla tai tyylikkäällä ja helppokäyttöisellä koottavalla pinta-asennuskehyksellä. Tulossa oleva uudistettu pinta-asennuskehys G2 on lisäksi mahdollista asentaa MEK-kiskoon erillisillä kiinnikkeillä.

 

Katso videolta kuinka helppoa kokoaminen ja asentaminen on:

Paneelia saatavilla usealla ohjaustavalla sekä mikroprismalla

0x120 -paneelit ovat saatavana eri ohjaustavoilla: On-Off, TRIAC tai DALI.
Aada-valaisimet ovat saatavilla myös liitäntälaitteilla, joissa on flicker-free-ominaisuus, joka tarkoittaa sitä, ettei valaisimesta lähde aivojen aistimaa haitallista välkyntää. Tämän vuoksi tuote soveltuu tiloihin missä työskennellään, videokuvataan tai on migreenistä kärsiviä ihmisiä.

Aada 30×120 -LED-paneelista on myös saatavilla malli mikroprismalla, UGR19, joka soveltuu loistavasti julkisiin kohteisiin. Uudistamme mikroprisma-sarjaa ja uudet päivitetyt Aada 30×120 mikroprisma CRI90 & MCDM < 3 ominaisuuksilla olevat mallit ovat saatavilla toukokuun lopulla.

 

Sähkönumero Tuotenimi
42 428 10 Moduulivalaisin – Aada 30×120 36W 4100 4K WH
42 428 05 Jousikiinnike – Aada jousikiinnitys 4kpl
42 428 12 Kehys – Aada 30×120 koottava kehys
42 428 06 Vaijeriripustin – Aada vaijerikiinnitys 2kpl

 

Enim Lighting Iris

Kuinka nopeaa katuvalaisimen asentaminen voi olla? ENIM Lightingin uuden katuvalaisintuoteperheen suunnittelu lähti ajatuksesta, että valaisimen asentaminen ja huoltaminen pitäisi olla mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Lisäksi valaisimen pitäisi soveltua pohjoisen haastavissa valaistusolosuhteissa monenlaisiin eri tievalaistuskohteisiin. Lopputuloksena syntyi innovatiivinen ja erittäin korkealaatuinen IRIS katuvalaisinsarja. Valaisimessa on ainutlaatuinen kaksiosainen runkorakenne, mikä mahdollistaa erittäin nopean asennuksen. Pylvään päähän tai valaisinvarteen kiinnitetään asennustelakka, johon kytketään myös virransyöttö. Itse valaisinosa voidaan tämän jälkeen kääntää paikalleen helposti, täysin ilman työkaluja. Mahdollinen valaisimen huolto tai vaihtaminen onnistuukin ilman sähkötöitä. Valaisimen virtaviivainen muotoilu soveltuu myös erinomaisen hyvin pohjoisen olosuhteisiin. Yläpuolen ollessa täysin sileä valaisin ei kerää lainkaan roskia tai likaa. Lisäksi reilun kokoinen valoaukko mahdollistaa hyvin laajan valikoiman erilaisia optiikoita, jotta haastavimpienkin katuprofiilien vaatimukset saadaan täytettyä. Valaisimesta on olemassa kaksi runkokokoa: IRIS1 (20-130W) ja IRIS2 (140-200W). Valaisin on saatavilla kahdessa eri vakiovärissä (RAL7015/RAL7035). Lisäksi tilauksesta valaisin voidaan toimittaa myös muissa RAL sävyissä. Kiinnitysosa on kääntyvä, joten valaisimen voi asentaa sekä pylvääseen että valaisinvarteen ilman lisäosia, ja tarvittaessa kallistaa -15 - +15 astetta. Valaisin voidaan varustaa sekä ylä- että alapuolisella ZHAGA tai NEMA -liittimellä. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tuote 4531308 Katuvalaisin - IRIS1 20-40W AS14 4531309 Katuvalaisin - IRIS1 30-60W AS14 4531310 Katuvalaisin - IRIS1 70-90W AS14 4531339 Tievalaisin - G 40W 16 740 5523 AS8 [/su_table]   Teksti ja kuvat: Batpower    

Ensto LFB16-R varokepesä

Enston uusi LFB16-R on pieni, kestävä ja tilaa säästävä varokepesä katuvalaistusasennuksiin.

OSRAM APOLLON: Tyyliä ja tehokkuutta toimistotilojen valaistukseen

Hyvää valoa, helppokäyttöisyyttä ja energiatehokkuutta