Mitä tapaa sinä suosit? Kannatko selässäsi, kädessäsi vai vedätkö mieluummin perässäsi?

OSTA SARJA, TÄYDENNÄ YKSITTÄISILLÄ TYÖKALUILLA!

Meillä Wihalla on tapana ajatella, että asentajalle työkalut ovat yhtä tärkeitä kuin kokille veitset. Jos käy niin, että kutsu keikalle tulee kauemmas, vaikka lentomatkan päähän, mukaan lähtevät omat, tutut työkalut, joilla on tottunut tekemään huippuluokan asennustöitä. Niinpä olemme alusta alkaen panostaneet toiminnallisiin työkaluihin ja -sarjoihin, jotka kulkevat mukana matkassa. Työskenteletpä sähköasentajana energia-, automaatio- tai rakennussähköalalla, tai sähköautojen latauspisteiden ja aurinkosähköjärjestelmien asennus- ja kunnossapitotöissä – oikean, laadukkaan työkalun valinta on yhtä tärkeää kaikilla sähköasennusaloilla. 

LISÄÄ TEHOKKUUTTA, TURVALLISUUTTA JA ERGONOMIAA TYÖHÖN

Työkalujen säilytys- ja kuljetusratkaisut auttavat käyttäjää pitämään ammattityökalut järjestyksessä. Tehokkuus merkitsee parempaa järjestystä, parempaa toiminnallisuutta ja nopeampaa työntekoa. Kun työkalut ovat järjestyksessä ja mukana matkassa, työaika ei kulu tarvittavan työkalun etsimiseen tai hakemiseen. Säästetty aika ja vaiva merkitsevät loppujen lopuksi rahan säästöä. Siistit säilytys-, kuljetus- ja toiminnalliset ratkaisut merkitsevät myös lisääntynyttä turvallisuutta ja parantunutta ergonomia. Ammattilainen käyttää mielellään laadukasta, tunnettua työkalumerkkiä työmaalla, mikä lisää hänen ammattiylpeyttään ja työnsä laatua. 

Tools that work for you

Wiha on valmistanut ruuvaustyökaluja yli 80 vuotta. Tunnuslauseemme merkitsee jatkuvaa vuorovaikutusta ammattiasiakkaiden kanssa ja kehitystyötä heidän ongelmiensa ratkaisemiseksi. Luomme vuodesta toiseen uusia, toiminnallisia ratkaisuja käsityökalujen turvallisuuden, tehokkuuden ja ergonomian parantamiseksi.

 

Täydennä ohutkärkivalikoimaasi monipuolisella, taittopussiin pakatulla kärki- ja kahvasarjalla!

Snro
64 214 00

Täydennä ohutkärkivalikoimaasi torx-profiileilla! Kärjet on pakattu kätevään koteloon, joka kulkee mukana taskussa.

Snro
64 322 65

 

Voit täydentää kaikkia näitä sarjoja tällä eristetyllä 0,8–5 Nm:n momenttiruuvaussarjalla. Ruuvien kiristämisellä valmistajan suosittelemiin arvoihin vältät materiaalivahingot ja sähköpalot.

Snro
97 972 32

 

Wiha speede® on 1000 volttiin hyväksytty, ruuvaamista avustava sähkömeisseli. Se on kehitetty hallittuun tuntumaruuvaukseen tavallisen meisselin sijaan ja silloin, kun akkukone olisi liian nopea ja/tai voimakas.

Snro
97 972 32

Eristetyt yhdistelmä/ristiuraprofiilimeisselit nyt yksittäin! Hanki nyt kaikki neljä kampanjahintaan: SL/PH1 ja SL/PH2 sekä SL/PZ1 ja SL/PZ2. Ohut kärkimeisselissä on 33% ohuemmat terät.

Snro
64 214 34
64 214 35
64 214 36
64 214 37

 

Jo kymmenisen vuotta markkinoilla ollut LiftUp-vaihtokärkimakasiinimeisseli on edelleen yksi suosituimmista Wiha-työkaluista!

Snro
64 214 16

 

Teksti:
Wiha Finland Oy
Kuva:
Wiha Finland Oy

Tap-radio® – Eltakon uusi langaton teknologia

 Perustuu luotettavaan ja kansainväliseen 868 MHz Enocean teknologiaan.

Hybridilämpökamera yhdistää näkyvän valon ja lämpökameran kuvan

Dahuan uudessa hybridilämpökamerassa yhdistyvät pieni koko ja kustannustehokkuus.

ABB energiamittarit luotettavaan sähkön mittaukseen

1- ja 3-vaihe suorat sekä 3-vaihe epäsuorat energiamittarit sopivat moneen sovellukseen ja tarpeeseen, MID-hyväksynnällä tai ilman.