Suomessa suunnitellut MICA®-valaisimet valmistetaan Atexor Oy:n Seinäjoen tehtaalla. Ladattavia ammattilaisvalaisimia Suomesta – jo vuodesta 1983 alkaen.

 

MICA® IL-800 ATEX

MICA IL-800 ATEX

Räjähdysvaarallisia tiloja varten kehitetty MICA® IL-800 ATEX –käsivalaisin tuo turvallista ja tehokasta valoa rankimpiinkin olosuhteisiin ja kulkee mukana esimerkiksi öljysäiliöiden puhdistustöissä. Valaisin täyttää räjähdysvaarallisia tiloja koskevan ATEX- lainsäädännön tiukimmatkin tilaluokitusvaatimukset (tilaluokka 1 ja jopa 0). Valaisimessa on kolme pitkäikäistä suurteholediä ja sen runko on sähköä johtavaa erikoismuovia.

MICA® IL-800 ei jätä käyttäjäänsä pulaan ja kestää rankimmatkin iskut ja kolaukset.

MICA IL-800 SLO Verkkokaupassa

 

MICA® IL-640

MICA IL-640

Erittäin iskunkestävä MICA® IL-640 on tehokkaiden käsivalaisimien uutta sukupolvea: se ottaa vastaan kovatkin kolhut ja kestää vuosien rankan käytön esimerkiksi pelastustoimissa, tehtaissa ja rakennustyömailla. Valaisimen neljä suurteholediä antavat mahtavan valotehon. Akkujen varaustaso on helppo tarkistaa selkeästä LED-näytöstä. Valon väriä ja jakaumaa voi muokata erikoislinsseillä.

MICA IL-640 -tuotteet SLO Verkkokaupassa

Sekä MICA® IL-800 ATEX että MICA® IL-640 -valaisimen voi ladata samalla MICA® ILC4 -latauslaitteella, jonka kaksi eri versiota mahdollistavat verkkovirta- ja 12–24 voltin tasajännitekäytön (henkilö- ja kuorma-autot). Molemmat MICA®-valaisimet voidaan tilata hätätoiminnolla, joka kytkee latauksessa olevan valaisimen päälle sähkökatkon sattuessa.

 

Lisätiedot:

Tuotepäällikkö Timo Bergholm, timo.bergholm@slo.fi tai SLO myynti.

 

www.atexor.com

Teksti:
Atexor Oy
Kuva:
Atexor Oy

WIHAn jännitetyöhön hyväksytyt momenttityökalut sähköasentajalle

Ollaksesi varma käytä momenttityökaluja sähköasennuksissa

Tiesitkö, että litiumpalojakin voi nykyään sammuttaa?

Litiumpaloissa perinteiset menetelmät eivät toimi

Turvallisuutta myös tuleville sukupolville

Sormat on kulkenut pitkän tien perustamisvuodestaan 1970 metalliteollisuuden alihankkijasta kiinnitysteknologioiden kansainväliseksi huippuosaajaksi.