Suomessa suunnitellut MICA®-valaisimet valmistetaan Atexor Oy:n Seinäjoen tehtaalla. Ladattavia ammattilaisvalaisimia Suomesta – jo vuodesta 1983 alkaen.

 

MICA® IL-800 ATEX

MICA IL-800 ATEX

Räjähdysvaarallisia tiloja varten kehitetty MICA® IL-800 ATEX –käsivalaisin tuo turvallista ja tehokasta valoa rankimpiinkin olosuhteisiin ja kulkee mukana esimerkiksi öljysäiliöiden puhdistustöissä. Valaisin täyttää räjähdysvaarallisia tiloja koskevan ATEX- lainsäädännön tiukimmatkin tilaluokitusvaatimukset (tilaluokka 1 ja jopa 0). Valaisimessa on kolme pitkäikäistä suurteholediä ja sen runko on sähköä johtavaa erikoismuovia.

MICA® IL-800 ei jätä käyttäjäänsä pulaan ja kestää rankimmatkin iskut ja kolaukset.

MICA IL-800 SLO Verkkokaupassa

 

MICA® IL-640

MICA IL-640

Erittäin iskunkestävä MICA® IL-640 on tehokkaiden käsivalaisimien uutta sukupolvea: se ottaa vastaan kovatkin kolhut ja kestää vuosien rankan käytön esimerkiksi pelastustoimissa, tehtaissa ja rakennustyömailla. Valaisimen neljä suurteholediä antavat mahtavan valotehon. Akkujen varaustaso on helppo tarkistaa selkeästä LED-näytöstä. Valon väriä ja jakaumaa voi muokata erikoislinsseillä.

MICA IL-640 -tuotteet SLO Verkkokaupassa

Sekä MICA® IL-800 ATEX että MICA® IL-640 -valaisimen voi ladata samalla MICA® ILC4 -latauslaitteella, jonka kaksi eri versiota mahdollistavat verkkovirta- ja 12–24 voltin tasajännitekäytön (henkilö- ja kuorma-autot). Molemmat MICA®-valaisimet voidaan tilata hätätoiminnolla, joka kytkee latauksessa olevan valaisimen päälle sähkökatkon sattuessa.

 

Lisätiedot:

Tuotepäällikkö Timo Bergholm, timo.bergholm@slo.fi tai SLO myynti.

 

www.atexor.com

Teksti:
Atexor Oy
Kuva:
Atexor Oy

Fluke T6 -testerit FieldSense-tekniikalla

Mittaa jännitteet ilman mittausjohtoja

Turvallisuutta myös tuleville sukupolville

Sormat on kulkenut pitkän tien perustamisvuodestaan 1970 metalliteollisuuden alihankkijasta kiinnitysteknologioiden kansainväliseksi huippuosaajaksi.

CA6522, CA6524 & CA6526 eristysvastustesterit

  Selkeä analoginen/digitaalinen näyttö sekä mittauskohteen automaattinen purku mittauksen jälkeen tekevät laitteista erittäin käyttäjäystävällisiä.