Draka MJAM-HF Com on uusi halogeeniton Dca-paloluokan kaapeli ohjausjohtimilla.

Sen metallinen ulkovaipparakenne antaa normaalia asennuskaapelia paremman mekaanisen suojan ja mahdollisen EMC-suojauksen. Tuote soveltuu erinomaisesti sähkölaitteiden ohjaus-, mittaus- ja merkinantopiirien sekä elektronisten laitteiden syöttöverkkojen kaapeliksi kiinteään pinta- tai uppoasennukseen silloin, kun vaaditaan parempaa sähköistä suojaa tai mekaanista suojaa sisällä tai ulkona. MJAM-HF Com on osuva valinta esimerkiksi autonlatausasemien syöttökaapeliksi sekä valaisimien syöttö- ja ohjauskaapeliksi esimerkiksi DALI-järjestelmiin.

Ohjausjohtimien tavanomaista suurempi 1,0 mm2:n poikkipinta sallii pitkätkin kaapelivedot normaalia alhaisemmalla jännitehäviöllä. Yksi läpivienti ja kiinnitys riittää, mikä tekee kaapelin asennuksesta nopeaa ja helppoa.

 

MJAM-HF Com täyttää raaka-aineiltaan RoHS-direktiivin vaatimukset eikä sisällä REACH/SVHC-listan aineita. Tuote valmistetaan Suomessa Prysmian Group Finlandin Oulun tehtaalla.

 

Tilaa verkkokaupasta

 

Schneider Electricin Actassi -järjestelmä

Actassi on nykyaikainen tuotevalikoima rakennusten ja datakeskusten verkkoinfrastruktuureihin

Tilapihi OPI-kanaalijärjestelmä

OPI-kanaalijärjestelmä on tehokas ratkaisu ahtaisiin kaapelinsuojauskohteisiin. Se mahdollistaa suuren määrän kaapelinsuojaputkia pieneen tilaan.

Valokaapelit kotimaiselta valmistajalta

Nestor Cablesin tehtaalla Oulussa on valmistunut jo lähes kymmenen vuoden ajan laadukkaita valokaapeleita Suomen vaativiin olosuhteisiin.