Draka MJAM-HF Com on uusi halogeeniton Dca-paloluokan kaapeli ohjausjohtimilla.

Sen metallinen ulkovaipparakenne antaa normaalia asennuskaapelia paremman mekaanisen suojan ja mahdollisen EMC-suojauksen. Tuote soveltuu erinomaisesti sähkölaitteiden ohjaus-, mittaus- ja merkinantopiirien sekä elektronisten laitteiden syöttöverkkojen kaapeliksi kiinteään pinta- tai uppoasennukseen silloin, kun vaaditaan parempaa sähköistä suojaa tai mekaanista suojaa sisällä tai ulkona. MJAM-HF Com on osuva valinta esimerkiksi autonlatausasemien syöttökaapeliksi sekä valaisimien syöttö- ja ohjauskaapeliksi esimerkiksi DALI-järjestelmiin.

Ohjausjohtimien tavanomaista suurempi 1,0 mm2:n poikkipinta sallii pitkätkin kaapelivedot normaalia alhaisemmalla jännitehäviöllä. Yksi läpivienti ja kiinnitys riittää, mikä tekee kaapelin asennuksesta nopeaa ja helppoa.

 

MJAM-HF Com täyttää raaka-aineiltaan RoHS-direktiivin vaatimukset eikä sisällä REACH/SVHC-listan aineita. Tuote valmistetaan Suomessa Prysmian Group Finlandin Oulun tehtaalla.

 

Tilaa verkkokaupasta

 

Pienjännitekaapeliverkko, kaipaatko uudistusta?

0,4 kV kaapeliverkon rakentamiseen löytyy vaihtoehtoja

Muunneltava NC-2000 kytkentäkaappi 19 tuuman rakenteella

Uusi kytkentäkaappi NC-2000 koostuu erillisistä moduuleista, joista voidaan koota erilaisia kokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaapissa on 19 tuuman rakenne. Samaan kaappiin voidaan sijoittaa sekä kuitupäätteet että aktiivilaitteet. Kaapin lisävarusteet mahdollistavat suurien kuitumäärien käsittelyn.

Uusi halogeeniton Aceflex-kaapeli teollisuuden sähkönsyöttöön

Prysmian Groupin uusi ACEFLEX-HF Dca -kaapeli on Afumex-perheen uusin jäsen: