Mandrexin reikäsahat saavat aikaan siistin työjäljen ja eri terätyypit porautuvat vaivatta niin puuhun, harkkoon, metalliin kuin teräkseenkin. Maailmanlaajuisesti patentoidulla ONE CLICK -pikaistukalla reikäsahan kiinnitys on nopeaa ja vaihto vaivatonta.

Kovapalahampaat kestävät käyttöä

TCT-SuperXcut reikäsahasarja Mandrexilta (Snro 6449801) ONE CLICK -pikaistukalla sekä HSS- ja TCT- ohjainporilla sisältää kovametallihampaiset reikäsahat. SuperXcut reikäsahat ylittävät Bi-metalli reikäsahojen kestoiän 10-kertaisesti. Kovapalahampaat on valmistettu erityisesti tätä varten kehitetystä kovametallista, minkä ansiosta leikkuukyky ja tuotteen kestävyys ovat erinomaiset. Leikkuusyvyys 60 mm, joten yhdellä kertaa voi porata syvempiä reikiä.

Lastunpoisto on tehokasta tuotteelle suunniteltujen aukkojen ansioista. Reikäsaha leikkaa sujuvasti ja lämmönmuodostus on vähäinen. TCT-SuperXcut sopii käytettäväksi sähköisten ja akkukäyttöisten työkalujen kanssa. Se soveltuu puulle muoville, pehmeälle kivelle, laatoille sekä tiilille.

MXqs-adapterisarja mahdollistaa pienemmän reikäsahan käytön poran keskityksessä

Reikien laajennus onnistuu kätevästi Mandrexin 3-osaisen MXqs-adapterisarjan (Snro 6449800) avulla. Lisäadapteri mahdollistaa pienemmän reikäsahan käytön poran keskityksessä. Mandrex reikäsahajärjestelmän käyttö on nopeaa ja helppoa:

  1. Vaihda reikäsaha yhdellä painalluksella

Kun tarvitset halkaisijaltaan erikokoista reikäsahaa, paina vain painiketta ja vaihda reikäsaha. Liu’uta toinen reikäsaha paikalleen ja olet valmis jatkamaan.

  1. Suurenna aikaisemmin porattuja reikiä

Pienempää reikäsahaa voi käyttää poran keskittämiseen. Lisäadapterin avulla halutun kokoisen reiän poraaminen on helppoa.

  1. Poista sahattu pala yhdellä painikkeella

Reikäsahaa siirretään taaksepäin painamalla painiketta. Sahattu pala työnnetään pois ohjainporalla. Seuraavan reiän poraat helposti ja nopeasti.

  1. Yksi pikaistukka suurille ja pienille reikäsahoille

Kaiken kokoisille reikäsahoille tarvitaan vain yksi pikaistukka. Ei enää kahta pikaistukkaa erikseen pienille ja suurille halkaisijoille.

 

Snro Selite
6449800 MANDREX MXqs 3-osainen adapterisarja laajennukseen

 

Lue myös

 


Teksti ja kuvat: STC Trading

Wibe-tikkaat

Wibe- tikkaat ja telineet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä.

Viceran PyA-Multi Pyöritysalusta

Monipuolinen pyöritysalusta keloille, rikkoontuneille keloille, vyyhdeille, taipuisalle muoviputkelle sekä putkijohtonipuille. Snro: 64 136 22

AIRTHINGS WAVE -RADONMITTARI

  Radon on maaperässä muhiva uraanin hajoamiskaasu, joka päätyy perustusten ja lattianrakosten kautta rakennuksiin ja kertyy sisäilmaan.