Liikekiinteistöissä kuten myös valmistavassa teollisuudessa luotettavuus tarkoittaa ennakoitavuutta.


UTUn toimittamilla laadukkailla Benedict-päävirtakontaktoreilla varmistat asennuksen pitkäikäisen toiminnan myös vaativammissa
asennusympäristöissä moottori-, valaistus- ja lämmityskuormille, mutta myös muille yleiskuormille. Benedict-kontaktorit
ovat saatavilla modernisoidun tuotevalikoiman myötä laajasti 10 – 1200 A virralle AC3 -kuormitusluokassa ja 25 – 1350 A virralle AC1 -kuormitusluokassa.

Pieni koko – kestävä rakenne

Kontaktorit ovat mitoiltaan erityisen pienikokoisia. Siksi ne soveltuvat hyvin huoltokäyttöön
aikaisemmin asennuksessa käytettyjen kontaktorien tilalle kohteesta riippumatta.
Benedict-kontaktoreille leimallista on myös niiden erityisen hyvä ympäristöolosuhteiden kestoisuus.
Käyttölämpötila-alue on –40°C … + 90°C. Toisaalta kontaktorien tukeva rakenne ja vahva kytkentäteknologia ovat apuna, kun lämpötilan vaihtelut, pöly, korkea ilmankosteus, tärinä ja iskuaallot rasittavat asennusta.
Samoin kontaktorin suuret jännitetoleranssit antavat turvaa käytölle.
Kontaktoreille on saatavilla kattavasti apukosketinlohkot, lämpöreleet ja runsas valikoima muita asennustarvikkeita erilaisten
käynnistys- ja ohjauspiirien asentamiseksi.

Keskeisimmät Benedictin teollisuuskontaktorit ja tarvikkeet löydät SLO:n myyntiohjelmasta
sähkönumerovälillä 37 512 70 – 37 513 29.

UTU

Prysmian Group yhtenäisti MCMK- ja MK -kaapelivalikoimaansa

Prysmian Groupin halogeenittomien palosuojattujen kaapeleiden valikoima on laajentunut vuosi vuodelta. 2.5.2021 voimaan tulleet muutokset selkiyttävät entisestään kaapelivalinnan tekemistä ja parantavat saatavuutta.

Esiasennetut jalkalaippamoottorit

Soneparin esiasennuspalvelu kokoaa jalkalaippamoottorin tilauksesi mukaan. Saat juuri tarpeisiisi räätälöidyn moottorin nopeasti ja kustannustehokkaasti jopa seuraavaksi työpäiväksi. Kun moottori sanoo sopimuksen irti Moottori on monessa tuotantolaitoksessa keskeisessä asemassa. Laiterikko tulee harvoin sopivaan aikaan ja vain toimiva laitos tahkoaa pätäkkää, jolloin viikkojen odottelu ei kiinnosta ketään. Sonepar on varmuusvarastosi Löydät laajan valikoiman ja asiantuntijuuden samalla yhteydenotolla.  Soneparin valikoima on kattava, koska esiasennuspalvelussa moottoreiden eri runkokokoihin yhdistellään isoja tai pieniä laippoja. Näin vaihtoehtoja on enemmän kuin vakioratkaisuissa. Kun tarvitset tukea valintaan tai korvaavaa tuotetta, Soneparin sertifioidut asiantuntijat auttavat uuden moottorin valinnassa. Ennen kaikkea Soneparilta tilattaessa saat uuden moottorin parhaimmillaan seuraavana työpäivänä. [su_note note_color="#eef8bc" text_color="#000000"] Esiasennetun moottorin kolme hyötyä Saat moottorin nopeasti. Sonepar on varmuusvarastosi, saat uuden moottorin suoraan logistiikkakeskuksen varastolta. Autamme valinnassa. Uusi moottori valitaan Soneparin sertifioidun asiantuntijan kanssa. Palvelu ja toimitus ovat luotettavia. Sonepar on alansa suurin toimija. [/su_note] Lataa esite!         Esiasennettu moottori on Laipoitettu jalkamoottori Oikeassa asennusasennossa Asennustavan mukainen Täsmätoimitettu Tyyppikilpimerkitty Runkokooltaan oikea       Ota yhteyttä Kysy lisätietoja nimetyltä myyjältäsi.

Alkava vuosi näyttää lupaavalta teollisuudelle

Teollisuudessa positiivinen vuosi 2018 on lopuillaan ja nyt on aika hyvä  pohtia alkavan vuoden ennustetta. Teknisen kaupan raporttia tutkiessa vaikuttaa siltä, että saamme noususuhdanteisen startin.