Rekan asentajaystävällinen LiteRex – asennuskaapelituoteperhe täydentyi uudella värillä!

 

Mustista EQQ LiteRex ja EQLQ LiteRex kaapeleista löytyvät kaikki LiteRexin hyvät ominaisuudet tyylikkyyttä unohtamatta. Uusi vaippaväri mahdollistaa huomaamattomat pinta-asennukset kohteissa, joissa kaapelin ei ole tarkoitus erottua taustastaan.

 

Asentajan paras ystävä

Halogeenittomat EQQ ja EQLQ LiteRex asennuskaapeliuutuudet ovat asentajaystävällisiä. Niiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon kuorittavuuteen ja käsiteltävyyteen. Muiden LiteRex-kaapeleiden tavoin mustat EQQ ja EQLQ LiteRex-kaapelit ovat täysin UV-suojattuja. Ulkovaipan lisäksi myös johtimilla on UV-suoja, mikä poistaa ulkoisen UV-suojauksen tarpeen pintaja valaisinasennuksissa. Kaapelin vaippa on profiililtaan ohut, ja taivuteltavuus on optimoitu siten, että kaapeli pysyy muodossaan. LiteRex onkin asentajan paras ystävä; se on helppo asentaa ja se on pinta- asennuksissa visuaalisesti tyylikäs.

 

Soveltuu hyvin kaikkiin asennuksiin

LiteRex on ihanteellinen kohteisiin, joissa on kiinnitettävä erityistä huomiota ihmisten ja omaisuuden turvallisuuteen, sillä halogeenittomien asennuskaapeleiden savunmuodostus on vähäistä eivätkä ne levitä paloa nipussa. Suosittelemmekin LiteRexiä kaapeleita käytettäviksi tiloissa, joissa on paljon ihmisiä ja evakuointi on hankalaa. Tällaisia ovat esimerkiksi päiväkodit, ravintolat, koulut, vanhainkodit ja julkiset rakennukset.

Jokaiseen kohteeseen sopiva LiteRex asennuskaapeli on

  • helppokäyttöinen
  • turvallinen
  • ympäristöystävällinen
  • tyylikäs

 

Sähkönumero Tuotenimi Koko
04 060 43 EQQ LiteRex BK 3G1,5
04 060 44 EQQ LiteRex BK 5G1,5
04 060 45 EQQ LiteRex BK 3G2,5
04 060 46 EQQ LiteRex BK 5G2,5
04 060 47 EQLQ LiteRex BK 3G1,5
04 060 48 EQLQ LiteRex BK 5G1,5
04 060 49 EQLQ LiteRex BK 3G2,5
04 060 50 EQLQ LiteRex BK 5G2,5

Kuva:
Reka Kaapeli

Viceran PyA-Multi Pyöritysalusta

Monipuolinen pyöritysalusta keloille, rikkoontuneille keloille, vyyhdeille, taipuisalle muoviputkelle sekä putkijohtonipuille. Snro: 64 136 22

Nyt saatavilla laadukkaat Cat.7 kategorian tietoverkkokaapelit

FSM tarjoaa markkinoiden monipuolisimman valikoiman tietoverkkokaapeleita ulkotiloihin ja kiinteistöjen välisiin kaapelointeihin.

Turvallisen ympäristön rakentamiseen

KLM-HF-merkinantokaapeli Dca/KLMA-HF-merkinantokaapeli Dca, Cca