Soneparin LiT valaistustuotteistoon on tullut paljon uutuuksia. Lisää tuotteita on tullut kodin, toimistojen, teollisuuden ja ulkotilojen valaistukseen.

Uusina tuoteperheinä on

  • Säde-syväsäteilijät,
  • Rusko-ulkovalaisimet,
  • Viiva-toimistovalaisin ja
  • AVA-alasvalot.

Muihin vanhoihin tuttuihin tuoteperheisiin on myös tullut laajennuksia. Valaisimien lisäksi mallistoon on tullut myös LED-himmennin.

Säde    

Syväsäteilijöitä on kolmessa teholuokassa ja DALI ohjattavina. Säde-valaisimien käyttöikä on pitkä L70B50 100 000 h / L90B10 50 000 h, valaisimien tehokkuus on 140 lm/W ja avauskulma 90 astetta. Säde soveltuu monenlaisiin teollisuuden kohteisiin. Valaisimen mukana toimitetaan asennussanka ja ripustuslenkki vakiona.

Rusko

Ulkovalaisinsarja kattaa ulkotilojen valaisimet seinään, maahan sekä pylvään päähän. Rusko tuotteilla saat toteutettua monien eri kohteiden ulkovalaistuksen yhdellä tuoteperheellä. Seinävalaisimia on kahdessa eri runkokoossa ala sekä ylä/alavalolla. Puistovalaisimia on kahdessa eri muotokielessä ja pihat valaisee Rusko pollari.

Viiva

Tämä on linjakas ja modulaarinen 1200 mm pituinen ripustettava toimistovalaisin, joka soveltuu hyvin päätetyöskentelyyn. Viivoja voi asentaa yhdeksi viivaksi kaikkiaan 10 kpl yhdellä syötöllä, valaisimessa on vakiona DALI/painonappihimmennys sekä mukana toimitetaan kaikki tarvittavat lisävarusteet.

AVA

Alasvalosarjasta löydät kotiin tai toimistoon soveltuvia pinta- sekä uppoasennettavia valaisimia. Pinta-asennettavat mallit ovat näppäriä asennettavia erityisen asennussankansa puolesta, jossa on myös mahdollista käyttää jousia erikokoisiin aukkoihin. Valaisimien värilämpötiloja on näppärä vaihtaa tarpeen mukaan DIP kytkimellä asennuksen yhteydessä.

Vanhoihin tuttuihin KoVa- ja Kajo -tuoteperheisiin on tullut myös ulkotiloihin soveltuvia malleja.

Tutustu tästä uusiin tuotteisiin tarkemmin >

 

Wiser – Helppo älykoti kaikille

Mikä älykotiratkaisu on edullinen, helppo asentaa ja sopii kaikenlaisiin koteihin myös jälkiasenteisena? Vastaus on Schneider Electricin uusi Wiser.

Täydellinen ratkaisu – kaapelien asentaminen aurinkopaneelien asennuksissa

Wibe Groupilla on ratkaisut kaapelien asentamiseen kaikentyyppisiin asennuksiin ja ympäristöihin, eivätkä aurinkopaneeliasennukset ole poikkeus. Wibe -tikashyllyt sekä Defem -lankahyllyt tunnetaan laadustaan, kestävyydestään sekä pitkästä käyttöiästään, mutta myös ketteryydestään ja joustavuudestaan. Eli ominaisuuksista, joita tarvitaan turvalliseen ja kestävään aurinkopaneeliasennuksiin. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Nimi Pinnoite Tyyppi 14 392 98 Seinäkiinnike B4 Mini HDG Defem 14 392 57 Seinäkiinnike B4 HDG Defem 14 462 92 Kattokiinnike 5TPA HDG Wibe 14 452 66 Seinäkiinnike 11/25 HDG Wibe 14 452 67 Seinäkiinnike 11/75 HDG Wibe 14 364 15 Asennuskisko 24/48 HDG Wibe 14 585 38 T-pultti 26U HDG Wibe 14 364 09 Kombikiinnike 53 HDG Wibe [/su_table] *) Lisää tuotteita löydät katalogeista, joita voit ladata osoitteestahttps://wibe-group.com/fi/lataa/luettelot-ja-esitteet  

Corning osti 3M:n telekommunikaatio-osan

Corning Incorporated yhtiö ilmoitti kesäkuussa 2018 ostaneensa käytännössä koko 3M:n Teletuotteiden Divisioonan (Communication Markets Division). Finnsat ja Corning ovat sopineet kaupassa siirtyneiden tuotteiden maahantuonnista Suomeen. Muun muassa Scotchlok™ -tuotteet ovat Finnsatin maahantuontiin siirtyneiden tuotteiden joukossa.