Suomessa käytetään yleisesti niin sanottua schukopistotulppaa ja -rasiaa laitteiden liittämiseen sähköverkkoon.

Schukolle on vaihtoehtoja

Vaikka schuko on yleisin, voidaan laitteissa käyttää myös erilaisia IEC standardin 60320 mukaisia liittimiä. Näistä yleisimpiä ovat C13/C14 ja C19/C20 liitokset.

Tutustu valikoimaan esitteessä

Keräsimme esitteeseen SLO:n valikoimista kaikki IEC standardin 60320 täyttävät liitosjohdot ja pistorasiapaneelit. Jätimme tarkoituksella tavalliset schukojatkojohdot pois.

Älykkäät pistorasiapaneelit SLO:n valikoimassa

Myymme myös älykkäitä pistorasiapaneeleita, joiden kautta voit mitata esimerkiksi datajakamon lämpötilaa tai valvoa tilan kulkuoikeuksia.

Sähkönumero yhdistää

Tarkkana saatat huomata, että osa esitteen tuotteista on nimetty eri tavalla verkkokaupassa. Tämä siksi, että esitteen tuotekokonaisuudet  pysyisivät yhtenäisiä ja valitseminen olisi helpompaa. Huoli pois, pääset esitteen sähkönumeroa klikkaamalla suoraan verkkokaupan tuotekortille ja ostoksille! Pääset verkkokauppaamme myös alla olevasta linkistä.

ABB SAGA

SAGA™ on uusi asennuskalustesarja, jonka inspiraationa on toiminut luonnon kiertokulku. Kotimaiset Saga-tuotteet tehdään Mission to Zero™ -tehtaassamme Porvoossa, ja niiden valmistuksessa käytetään biopohjaisia uusiutuvia raaka-aineita.

Konepaikkojen sulanapidot Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Turvallisuus ja toimivuus ovat avainsanoja Helsinki- Vantaan lentoasemalla. Siksi lähtöporttien konepaikkojen betonin sulanapitoon asennetaan nVent Raychemin valmistama EM2-XR -lämpökaapeli (snro: 0431076).

Siirrettävät roikkamalliset energiamittarit nyt Eltakolta – mittaa sähkönkulutusta missä tahansa!

Uudessa ammattikäyttöön suunnitellussa, kosteutta ja kolhuja kestävässä energiamittarimallistossa, on 1-vaihe mittarit schuko- ja caravan-pistotulpilla sekä 3-vaihe mittarit 16A- ja 32A-pistotulpilla. Mittarit soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Sähköautojen, sähköpolkupyörien- ja potkulautojen lataus. Matkailu- tai myyntiajoneuvot, väliaikaiset valaistusratkaisut ja muut työmaakohteet. Energiakustannusten ja vaatimusten alati kasvaessa, on yhä tärkeämpää tietää energian käyttö ja sen kustannukset erilaisissa kohteissa. Eltakon siirrettävillä energiamittareilla, mittaat sähkön kulutustasi juuri siellä, missä sitä milloinkin tarvitaan. Kaikki malliston energiamittarit ovat MID-sertifioituja, eli mittarin lukemaa voidaan käyttää laskutuksen perusteena. Näytön lukema voidaan lukea vain, kun virta, eli urospistoke, on kytkettynä. Kulutus kuitenkin tallennetaan aina irroitettaessa mittarin tyhjentymättömään muistiin ja edellinen lukema näkyy näytössä aina heti virran palauttamisen jälkeen. Jokaisessa mittarissa on uros ja naaras pistotulpat sekä 1,5 metrin (sis. pistokkeet) liitäntäkaapeli. 1-vaihe mittari schuko- ja caravan-pistotulpilla on lisäksi saatavana myös PRCD-versiona, jossa kaapeliin on integroituna myös vikavirtasuojakytkin. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro.TyyppiTuote67 126 41WSZ110DSS-16A MIDSchuko pistotulpilla67 126 42WSZ110DSS-16A+PRCD MIDSchuko pistotulpilla + vikavirtasuojakytkin67 126 39WSZ110CEE-16A MIDCaravan pistotulpilla67 126 43WSZ110CEE-16A+PRCD MIDCaravan pistotulpilla + vikavirtasuojakytkin67 126 44DSZ180CEE-16A MID16A pistotulpilla67 126 40DSZ180CEE-32A MID32A pistotulpilla [/su_table]