Suomessa käytetään yleisesti niin sanottua schukopistotulppaa ja -rasiaa laitteiden liittämiseen sähköverkkoon.

Schukolle on vaihtoehtoja

Vaikka schuko on yleisin, voidaan laitteissa käyttää myös erilaisia IEC standardin 60320 mukaisia liittimiä. Näistä yleisimpiä ovat C13/C14 ja C19/C20 liitokset.

Tutustu valikoimaan esitteessä

Keräsimme esitteeseen SLO:n valikoimista kaikki IEC standardin 60320 täyttävät liitosjohdot ja pistorasiapaneelit. Jätimme tarkoituksella tavalliset schukojatkojohdot pois.

Älykkäät pistorasiapaneelit SLO:n valikoimassa

Myymme myös älykkäitä pistorasiapaneeleita, joiden kautta voit mitata esimerkiksi datajakamon lämpötilaa tai valvoa tilan kulkuoikeuksia.

Sähkönumero yhdistää

Tarkkana saatat huomata, että osa esitteen tuotteista on nimetty eri tavalla verkkokaupassa. Tämä siksi, että esitteen tuotekokonaisuudet  pysyisivät yhtenäisiä ja valitseminen olisi helpompaa. Huoli pois, pääset esitteen sähkönumeroa klikkaamalla suoraan verkkokaupan tuotekortille ja ostoksille! Pääset verkkokauppaamme myös alla olevasta linkistä.

IMPRESSIVO®­sarjan pistorasioihin tuotemuutos

Pistorasioihin jousipalautteiset läppäkannet

Päivitä koneesi ohjaus helposti langattomaksi Harmony Pocket Remoten avulla

Harmony Pocket Remote on teollisuuden langaton kauko-ohjain. Se on osa tuotesarjaa, jotka on suunniteltu parantamaan operaattorin liikkuvuutta. Lähettimen voi kustomoida helposti mukauttamalla tekstit, symbolit ja taustan.