Ledlenser valaisimet ovat laadukasta saksalaista suunnittelua. Ledlenserin ilmiömäinen optiikka takaa uskomattoman tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia, ja tehokkaat ledit pitävät huolen siitä, että valovoimaa riittää aina kun sitä tarvitaan.

Etenkin työkäyttöön tarkoitetuissa valaisimissa on kiinnitetty huomiota ammattilaiskäytössä vaadittuihin ominaisuuksiin, niin akunkeston, vesitiiviyden kuin kestävyydenkin osilta. Ominaisuudet ja varusteet ovat sellaisia joita ammattilaiset työssään tarvitsevat ja arvostavat.

Valovoimaisesta Ledlenser Work- mallistosta löytyy niin otsa- kuin käsivalaisimet, jotka on suojattu pölyä, vettä ja iskuja vastaan.

Räjähdysvaarallisissa tiloissa työskentelyyn tarkoitetut, laadukkaat Ledlenser ATEX valaisimet täyttävät tiukat Euroopan Unionin ATEX -direktiivin turvallisuus-standardit. Nämä valaisimet on suunniteltu käytettäväksi ympäristöissä joissa joudutaan alttiiksi räjähdysherkille kaasuille, höyrylle ja pölylle.

Tässä esiteltynä muutamia suosittuja Ledlenser työvalaisinmalleja

iH5R on ladattava kompakti otsavalaisin joka on suunniteltu erityisesti teollisuuden tarpeisiin. Valittavana kaksi valotehoa, 20 ja 400 lumenia. Säädettävä valaisukulma ja valokeilan säätö. Kumipäällystetty päähihna varmistaa, että kompakti valaisin pysyy tiukasti paikallaan kypärässä myös tiukemmissa työtehtävissä. Valaisimen voi myös kiinnittää mukana toimitettavalla tarralla kypärään ilman pääpantaa. Valaisimen tiiviysluokitus on IP54.

iH8R on loistava perusvalaisin työkäyttöön. Erinomainen akunkestävyys saa käyttäjän vakuuttuneeksi siitä, että tällä valaisimella todellakin pärjää vaikka vähän päivä venähtäisikin. Valaisimessa on myös säädettävä valokeila. Mukana toimitetaan kypäräkiinnikeet, joilla saat sekä valaisimen että akkukotelon kiinnitettyä suojakypärään vaivattomasti.

Valoteho 600 / 250 / 10 lumenia. Valaisimen tiiviysluokitus on IPX4.

H15R Work otsavalaisimessa on huipputason 1000 lumenin jatkuva valoteho portaattomalla valotehon säädöllä. Kunnon suojaukset pudottamista ja iskuja vastaan, linssinsuoja joka suojaa linssiä kemikaalien vaikutukselta, Ficker-Free värisemätön valo, pöly- ja vesitiivis Flex Seal (IP67) sekä huippu värintoistoarvo CRI 90. Mukana toimitetaan kypäräpidike, vyöklipsi, sekä valaisimen ja akun väliin asennettava jatkojohto.

P7R Work käsivalaisimessa on Ledlenserin Flex Sealing -teknologialla saavutettu IP68 tiiviysluokitus, joten valaisin on täysin pölytiivis ja se kestää upotuksen 1,5 metrin syvyyteen jopa puoleksi tunniksi. P7R Work kestää myös yleisimmät teollisuuskemikaalit, ja pudottamista ja iskuja vastaan se on suojattu kumisuojilla niin linssin kuin valaisimen pohjankin osalta. Valaisutehonsa sekä Ledlenserin patentoiman AFS -valokeilan säädön ansiosta tämä valaisin palvelee rajuimmissakin olosuhteissa. Flicker Free -ominaisuutensa ansiosta valaisinta on turvallista käyttää myös esimerkiksi suurten tuulettimien ja muiden nopeasti pyörivien laitteiden läheisyydessä. Valon värähtelytaajuus poikkeaa tuulettimien pyörimisnopeuden liikkeestä, jolloin valaistaessa on helppo havaita onko laite päällä vai ei. P7R Work -valaisimen CRI luku on 90, jolloin valaisimen värintoistokyky on normaalia parempi ja värit näkyvät valaistessa luonnollisina ja aina hyvin toisistaan erottuvina. Tarpeellinen ominaisuus esimerkiksi sähkötöissä tai hitsaussaumoja tarkistettaessa. 1200 lumenin maksimivalovoima riittää vaativimpiinkin olosuhteisiin.

Ledlenser iH5R
Ledlenser EXH8

ATEX valaisimet on luokiteltu sen mukaan, millaisissa työolosuhteissa niitä voi käyttää

ATEX ZONE 0 / 20

Tila, jossa ilman ja kaasun tai palavan pölyn muodossa olevan palavan aineen muodostama räjähdyskelpoinen ilmaseos esiintyy jatkuvasti, pitkäaikaisesti tai usein.

ATEX ZONE 1 / 21

Tila, jossa ilman ja kaasun tai palavan pölyn muodossa olevan palavan aineen muodostama räjähdyskelpoinen ilmaseos esiintyy normaalitoiminnassa satunnaisesti.

ATEX ZONE 2 / 22

Tila, jossa ilman ja kaasun tai palavan pölyn muodossa olevan palavan aineen muodostaman räjähdyskelpoisen ilmaseoksen esiintyminen normaalioloissa on epätodennäköistä ja / tai se kestää vain lyhyen ajan.

EXH8 on paristokäyttöinen otsavalaisin vaativaan käyttöön räjähdysvaarallisissa työympäristöissä. Suunniteltu 0/20 EX-tiloihin. Ledlenser EXH8 -otsavalaisimessa on valittavissa kaksi valotehoa, 180 ja 50 lumenia.  Valaisimessa myös nopea AFS -valokeilan säätö. Valaisimen tiiviysluokitus on IP66.

EXH8R tarjoaa työkäyttöön ladattavan otsavalaisimen joka on suunniteltu 1/21 EX-tiloihin. Tässä otsavalaisimessa valittavissa kaksi valotehoa, sekä tietysti myös nopea AFS -valokeilansäätö.  Valoteho 200 ja 45 lumenia. Valaisimen tiiviysluokitus on IP66.

iLH8R ladattava otsavalaisin on EX-tiloihin 2/22 sertifioitu. Loistava valoteho yhdistettynä patentoituun AFS -valokeilansäätöön tekee tästä valaisimesta mieleisen kumppanin. Valaisimen  valoteho on 300 / 50 lumenia ja tiiviysluokitus IP66.

iL7R on ladattava käsivalaisin käytettäväksi EX-tiloissa 2/22. Tätä kevyttä akun kera vain 228 gramman painoista valaisinta on vaivatonta käyttää myös hansikkaat kädessä, kiitos reilun kokoisen magneettikytkimen. Jämerästä taskulampusta löytyy loistavan valotehon lisäksi myös patentoitu Advanced Focus System – valokeilan säätö. Valoteho: 360 / 55 lumenia, IP66.

Snro Selite
87 065 73 Otsa-/kypärävalaisin LED – Ledlenser iH5R – Ledlenser
87 065 51 Otsa-/kypärävalaisin LED – iH8R 600 LM – Ledlenser
87 065 85 Otsa-/kypärävalaisin LED – Ledlenser H15R Work – Ledlenser
87 065 81 Käsivalaisin LED – Ledlenser P7R Work – Ledlenser
87 065 54 Otsa-/kypärävalaisin ATEX – Ledlenser EXH8 ATEX 0/20 – Ledlenser
87 065 63 Otsa-/kypärävalaisin ATEX – Ledlenser EXH8R ATEX 1/21 – Ledlenser
87 065 61 Otsa-/kypärävalaisin ATEX – Ledlenser iLH8R ATEX 2/22 – Ledlenser
87 065 74 Käsivalaisin ATEX – Ledlenser iL7R ZONE 2/22 – Ledlenser

Teksti ja kuvat: Ledlenser

Ainutlaatuisen älykkäät Eaton 93PS UPSit

Suomessa suunniteltu ja valmistettu modulaarinen 93PS UPS sopii erinomaisesti kiinteistöjen ja teollisuuden yms. kriittisille kuormille.

Weidmüller maxGUARD

– ainutlaatuinen yhdistelmä kuormituksen seurantaan ja potentiaalinjakoon