Kaikki samassa paketissa

LED-driver 10 W sisäisellä himmennystoiminnolla yhdelle LED-valaisimelle tai useille LED-valaisimille (150–700 mA) tai LED-valonauhoille (12/24 V), enintään 10 W. LED-10 voidaan ohjata langattomasti sovelluksen tai muiden Plejd-tuotteiden avulla. 

  • Himmennettävissä 1–100 %.
  • Kaksi sisääntuloa soveltuu palautusjousipainikkeelle sekä liiketunnististimelle.
  • Aikatoiminnot, kuten astrokello ja viikkokello.
  • Valaistustilanteet mobiililaitetta, tablettia ja painikeohjausta varten.

Joustava asennus

Tuotteemme on suunniteltu siten, että muoto sopii yhtä hyvin niin valaisinpainikkeen taakse, sähkökeskukseen kuin jakorasiaankin. Lisätarvikkeiden ja langattoman tekniikan ansiosta voimme luoda uusia mahdollisuuksia yksinkertaiseen ja joustavaan asennukseen.

Helpot määritykset

Ei enää monimutkaisia säätöjä ja asetuksia, sillä meidän tehokas mutta yksinkertainen sovelluksemme tekee kaikki asetukset muutamalla painalluksella. Määrittäminen sovelluksen kautta mahdollistaa myös täysin uudenlaisia asetuksia, joissa aiemmin erillisillä tuotteilla toteutetut ominaisuudet ovat nyt saatavissa yhdessä tuotteessa.

Astro- ja viikkokello sisäänrakennettuna

Anna ulkovalaistuksen seurata auringon nousua ja laskua tai sytyttää ja sammuttaa valot tiettynä ajankohtana. Kaikissa tuotteissamme on sisäänrakennettu astro- ja viikkokello, joka mahdollistaa helpon ajastuksen.

Mesh-verkko

Kaikki tuotteemme kommunikoivat keskenään vankan langattoman verkkoteknologiamme avulla. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa vain muutamasta tuotteesta ja lisätä tuotteita tarpeen mukaan, mikä on ihanteellinen tapa niin remontoinnin kuin uudisrakentamisenkin yhteydessä.

 

LED-10 │ SNRO 40 078 00

Helvar Roomset

Täydellisen huoneen täydellinen valonohjaus

Teceo-tievalaisin

Nyt entistä laajempi valikoima

Start Eco Surface Dualtone IP44

Start Eco Surface Dualtone –valaisimessa värilämpötila voidaan vaihtaa dip-kytkimellä 3000 kelvinistä 4000 kelviniin ja toisinpäin.