Enston Cubo-kestomuovikotelot ovat saaneet vahvan aseman eri teollisuusalojen sähköistysratkaisuissa.

Laajan tuoteperheen uusin tulokas on Cubo S korkealla 75 mm pohjalla. Se tarjoaa entistä suuremman hyötytilan kaapeleiden läpivienneille.

Uutuudet tarjoavat tuttua Cubo laatua 42 eri vaihtoehtona harmaalla tai kirkkaalla kannella, sileillä sivuilla tai M-läpivienneillä sekä kolmella kannen korkeusvaihtoehdolla (25, 50, 100 mm). Uusien pohjien korkeus on 75 mm ja mitat 175×175 tai 175×250 mm.

Muiden Ensto Cubojen tapaan valmistusmateriaali on korkealaatuinen kierrätettävä polykarbonaatti tai ABS-muovi. Kotelointiluokat ovat IP66 ja IP67.

Vaikka muovi on huomattavasti terästä kevyempää, sen iskunkestävyys on erinomainen IK08. Myöskään mahdolliset kolhut eivät ole yhtä helposti havaittavissa kuin teräksessä. Silti työstäminen ja kunnossapito on helppoa ja hoituu perustyökaluin.

 

Cubo S -tuotteet verkkokaupassa

 

Ensto logo

Luotettavat Powertex -alumiinitaljat

Helppoa ja turvallista kuorman nostamista ammattilaisille. POWERTEX-alumiinitaljat soveltuvat esimerkiksi asennus-, huolto- ja kunnossapitotöihin.

Cubo V -teräskotelot on tehty kestämään ääriolosuhteita

  Laadukkaat kotelot ovat pölytiiviitä ja ne kestävät upotusta sekä suurella paineella läheltä ruiskutettua vettä ja höyryä.

Olettamukset nurin: Aurinkosähköä myös napapiirin olosuhteissa

SLO toimitti GEF:fin aurinkosähköjärjestelmän Napapiirille