Antti Vuorivirta
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
11.12.2017

Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme aina moderneimmat asioinnin muodot

Tiesitkö, että voit myymälässä asioidessa käyttää viivakoodien lukemiseen SLO Appia kapulan sijasta? Jos et ole vielä kokeillut, kannattaa testata. Ohjeet tuotteiden keräilyyn Apilla löydät myymälöistä sisäänkäynnin luota.

Appilla asiointi on joustavampaa, voit siirtyä suoraan myymälään saavuttuasi keräilemään tuotteita ostoskoriin. Koska työkaluna toimii oma puhelin ja SLO APP, voit hoitaa tuotteiden keräilyn ja tilauksen lähettämisen omalla puhelimellasi myymäläkapulan sijaan. Lopuksi saat  myyjältä tilausvahvistuksen ostamistasi tuotteista. Näin nopeutat asiointiasi myymälässä. Rahaa ei tarvitse käsitellä, lasku tulee kuten muussakin applikaatio- tai verkkokauppa-asioinnissa.

Haastamme sinut, asiakkaamme, kertomaan meille oman kehitysideasi. Onko mielessäsi esimerkiksi jonkinlainen radiotaajuinen etätunnistusratkaisu (RFID) tai jokin muu arkea helpottava vinkki? Tulevaisuuden myymäläasioinnin näkemyksesi voit jakaa minulle sähköpostitse: antti.vuorivirta(at)slo.fi. Jään innolla odottamaan villejä visioita.

Seuraamme kaupanalan trendejä ja haemme jatkuvasti uusia tapoja tarjota mahdollisimman hyvä asiakaskokemus. 

SLO:lta saat puistomuuntamot, pultit ja pyyhkeet

SLO on paljon muutakin kuin sähkötarvikkeita. Harvalle tulee ehkä mieleen nakutella MMJ:n tai puistomuuntajatilauksen jatkeeksi tilausrivit jäähdytysnesteestä, moottorisahan teräketjuista tai käsien puhdistusliinoista.

Sähköä ilmassa? Suojaudu ilmastollisilta ylijännitteiltä

Loppukesän sääolosuhteet synnyttävät usein ukkosrintamia, jotka aiheuttavat tuotantokatkoksia ja taloudellisia vahinkoja valmistusprosessissa. Kohde kannattaa suojata ajoissa riittävin toimenpitein ja järjestelmin.

Kytkentäkaappien oikea jäähdytys

Kiinnitä suunnittelussa huomiota näihin viiteen seikkaan Huonosti jäähdytetyssä kytkentäkaapissa sisälämpö nousee helteisissä olosuhteissa helposti liian korkealle rasittaen ja lyhentäen laitteiden käyttöikää huomattavasti. Siksi kytkentäkaappien  jäähdytykseen olisi tärkeää kiinnittää huomiota jo suunnitteluvaiheessa.