Antti Vuorivirta
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
11.12.2017

Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme aina moderneimmat asioinnin muodot

Tiesitkö, että voit myymälässä asioidessa käyttää viivakoodien lukemiseen SLO Appia kapulan sijasta? Jos et ole vielä kokeillut, kannattaa testata. Ohjeet tuotteiden keräilyyn Apilla löydät myymälöistä sisäänkäynnin luota.

Appilla asiointi on joustavampaa, voit siirtyä suoraan myymälään saavuttuasi keräilemään tuotteita ostoskoriin. Koska työkaluna toimii oma puhelin ja SLO APP, voit hoitaa tuotteiden keräilyn ja tilauksen lähettämisen omalla puhelimellasi myymäläkapulan sijaan. Lopuksi saat  myyjältä tilausvahvistuksen ostamistasi tuotteista. Näin nopeutat asiointiasi myymälässä. Rahaa ei tarvitse käsitellä, lasku tulee kuten muussakin applikaatio- tai verkkokauppa-asioinnissa.

Haastamme sinut, asiakkaamme, kertomaan meille oman kehitysideasi. Onko mielessäsi esimerkiksi jonkinlainen radiotaajuinen etätunnistusratkaisu (RFID) tai jokin muu arkea helpottava vinkki? Tulevaisuuden myymäläasioinnin näkemyksesi voit jakaa minulle sähköpostitse: antti.vuorivirta(at)slo.fi. Jään innolla odottamaan villejä visioita.

Seuraamme kaupanalan trendejä ja haemme jatkuvasti uusia tapoja tarjota mahdollisimman hyvä asiakaskokemus. 

PROFINET IO ja Modbus TCP – kenttäväyläadapterit

ABB on tuonut markkinoille kaksi uutta kenttäväyläadapteria. FPNO-21 PROFINET IO:lle ja FMBT-21 Modbus/TCP:lle. Nämä adapterit korvaavat olemassa olevat FENA-21 ja FENA-11 kenttäväyläadapterit.

Schneiderin ESMI-sivukellojen valikoima päivittyi

Sisäkellojen valikoima muuttui 31.12.2017

SLO Puistomuuntamo 1+0

SLO:n oma puistomuuntamomallisto on täydentynyt 1+0 mallilla