Katko Oy on tunnettu erinomaisesta tuotteiden räätälöintikyvystään.

Tutuista tuotteista kehitetään käden käänteessä vielä paremmin eri asiakastarpeisiin sopivia ratkaisuja. Koteloitujen tuotteiden oikeat kaapeleiden läpiviennit ja liitinratkaisut auttavat asennustyössä.

Kevään 2022 aikana tuotteiden tuotenimet uudistuvat ja saavat lisää merkkejä. Lisämerkit kertovat ratkaisevat tiedot kotelomateriaalista, koosta ja läpivienneistä. EMC ja EX ratkaisut erottuvat aivan kuten ennenkin, samoin kuin korkeampien lämpötilojen FR tuotesarjat.

 

Esimerkkeinä tässä kaikkien tuntemat koteloidut turvakytkimet KUM 316U ja sen apukoskettimella varustettu EMC-versio.

 

Snro Vanha tuotenimi Uusi tuotenimi
36 004 56 KUM 316U KUM 316 M2 2XM25P
36 030 82 KUM 316U 1.V EMC KUM 316 1V M2EMC 2XM25MEMC M20P

 

Tuotenimet siis pitenevät, mutta antavat myös enemmän tietoa. Molemmissa tapauksissa kotelon tunnus ”M2” esiintyy tuotenimessä sekä mukana tulevat holkkitiivisteet. ”2XM25P” tarkoittaa 2 kpl muovisia M25 kokoisia holkkeja ja ”2XM25MEMC M20P” tarkoittaa 2 kpl metallisia M25 kokoista EMC-holkkia sekä yhtä M20 kokoista muovista holkkia apukosketinkaapelia varten.

Edellisessä julkaisussa kerroimme LoadSafe-sarjamme täydentymisestä 200A kuormankytkimistä aina 800A asti. Nämä tuotteet löytyvät KU alkuisilla nimillä. Luonnollisena jatkeena tälle siirrämme vastaavan kokoiset VKE nimillä esiintyneet kytkimet eläkkeelle 1.4.2022 alkaen. Niiden valmistus loppuu ja niitä on saatavilla sen jälkeen vain varaosiksi sellaisiin kohteisiin, missä vaihtaminen KU sarjaan ei onnistu.

Katkon kilpailukyky perustuu tinkimättömään laatuun, tuotteiden suorituskykyyn ja ratkaisujen räätälöintikykyyn. Viime vuosien heiluvassa markkinatilanteessa vakaat toimittajasuhteet ja ammattitaitoinen hankintaorganisaatiomme ovat osoittaneet arvonsa ja olemme toistaiseksi pystyneet säilyttämään hyvin toimituskykymme. Tässä on auttanut myös automatisoitu tuotanto ja osaava henkilöstö. Suomen asiakkaita palvelevat Jukka Pitkänen ja Simo Kettunen sekä tilaustiimimme. Heidät tavoittaa kotisivuiltamme www.katko.fi löytyvillä yhteystiedoilla.

 

Onko sinulla kysymyksiä tai ongelmia turvakytkimiin liittyen? Kysy siis Katkolta.

 

KATKO Oy suomalainen perheyritys, joka valmistaa yli 70 vuoden kokemuksella turvakytkimiä, kuormankytkimiä, kytkinvarokkeita sekä näihin liittyviä sähkötarvikkeita. KATKO Oy on kehittynyt kansainvälisillä markkinoilla toimivaksi teollisuusyritykseksi, jonka valmistuksesta noin 70% menee vientiin. Asiakaskuntaa löytyy yli 60:stä maasta kaikilta mantereilta.

Yksinkertaista. Kustannustehokasta. Kestävää. Siteco Compact High Bay LED.

Vankkarakenteinen ja monipuolinen LED-syväsäteilijä teollisiin ympäristöihin

ABB:ltä turvakytkimet räjähdysvaaralliseen ympäristöön

Turvakytkimet ovat EMC-yhteensopivia (EMC-holkkitiivisteet on tilattava erikseen). Turvallisuus ja luotettava suorituskyky on otettu huomioon jokaisella suunnittelun osa-alueella.