Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
11.4.2018

Kun rakennuskohde valmistuu ja on luovutuksen aika, moni pähkäilee loppuasiakirjojen kanssa. Tässäkin asiassa keskittäminen SLO:lle kannattaa ja helpottaa työtäsi. Keskittämällä kohteen tilaukset kokonaisvaltaisesti SLO:lle, saat tarvikehankintojesi loppudokumentit käyttöösi. Tarvitsemme vain kohteen työnumeron, jolloin voimme tehdä listauksen SLO:lta  hankituista tarvikkeista.

Dokumentti on siisti kokonaisuus, jonka sisällysluettelo ja tuotealueiden selkeä otsikointi helpottavat etsimistä. Luettelosta löytyy kaikista tuotteista sähkönumero, tuotenimi, selite ja viivakoodi.

Dokumentin arvo ei rajoitu loppuasiakirjan liitteeseen. Tuoteluettelo on kätevä työkalu kohteen huolto- ja kunnossapitotöitä varten. Koska kaikista tuotteista löytyy viivakoodi, on tuotteiden jatkotilaaminen helppoa. Viivakoodin voi nimittäin lukaista SLO Appilla. Oletko jo kokeillut tätä kätevää toimintoa?

Ohessa tulostettuna sähköasema valikoiman tuotelistaus esimerkkinä loppudokumentoinnista. Huomaa myös SLO:n valikoiman monipuolisuus!

SLO – Helpoin paikka asioida nyt ja tulevaisuudessa

ABB InLine II -jonovarokekytkinsarja

InLine II -sarjan ZLBM-jonovarokekytkimet ovat teknisesti luotettavia ja testattuja käytettäviksi vaativissakin olosuhteissa.

Työhalut ja työkalut 2021?  Uudet välineet lisäävät motivaatiota

Vuosi on taas aluillaan ja moni miettii, miten uuteen vuoteen suunnataan. Toivottavasti koronasta huolimatta monen viime vuoden tulos oli positiivinen yllätys kevään monista ennusteista huolimatta. Uusi työvuosi onkin hyvä aloittaa katsomalla mitä omasta työkalupakista löytyy. Uudenaikaisilla ja toimivilla työkaluilla työmotivaatio on heti parhaimmillaan, kun turha tuskastuminen ei työntekoa haittaa.

Uusiutumiskyvyllä etumatkaa myös asiakkaalle

SLO on keskittynyt kahden vuoden ajan palveluiden ja laadun kehittämiseen