Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
11.4.2018

Kun rakennuskohde valmistuu ja on luovutuksen aika, moni pähkäilee loppuasiakirjojen kanssa. Tässäkin asiassa keskittäminen SLO:lle kannattaa ja helpottaa työtäsi. Keskittämällä kohteen tilaukset kokonaisvaltaisesti SLO:lle, saat tarvikehankintojesi loppudokumentit käyttöösi. Tarvitsemme vain kohteen työnumeron, jolloin voimme tehdä listauksen SLO:lta  hankituista tarvikkeista.

Dokumentti on siisti kokonaisuus, jonka sisällysluettelo ja tuotealueiden selkeä otsikointi helpottavat etsimistä. Luettelosta löytyy kaikista tuotteista sähkönumero, tuotenimi, selite ja viivakoodi.

Dokumentin arvo ei rajoitu loppuasiakirjan liitteeseen. Tuoteluettelo on kätevä työkalu kohteen huolto- ja kunnossapitotöitä varten. Koska kaikista tuotteista löytyy viivakoodi, on tuotteiden jatkotilaaminen helppoa. Viivakoodin voi nimittäin lukaista SLO Appilla. Oletko jo kokeillut tätä kätevää toimintoa?

Ohessa tulostettuna sähköasema valikoiman tuotelistaus esimerkkinä loppudokumentoinnista. Huomaa myös SLO:n valikoiman monipuolisuus!

SLO – Helpoin paikka asioida nyt ja tulevaisuudessa

Ulkovaipan eheysmittaus

Chauvin Arnouxin eristysvastusmittareilla CA 6549 (5 kV) ja CA 6550 (10 kV)

Kaapelivarusteet tuulipuistoihin

SLO:lta löytyy kattava valikoima TE Energyn kaapelivarusteita käytettäväksi tuulivoimapuistoissa, joissa käyttöjännite on yleisesti 30 kV.