Modernien toimistojen ja työpaikkarakennusten arkkitehti- ja sisustussuunnittelussa pyritään usein vaaleampiin ja valoisuutta korostaviin tilaratkaisuihin. Siksi monissa projekteissa tiloihin vaaditaan perussävyksi puhtain mahdollinen valkoinen. Tämän trendin tukemiseksi Hager-valikoimasta löytyvät johtokanava- ja toimistojakelutuotteet ovat nyt saatavana myös liikenteenvalkoisen, RAL 9016 värisenä.

RAL 9016 takaa hyvän huone- ja työskentelyilmapiirin

Liikenteenvalkoinen RAL 9016 kuuluu vaaleimpien valkoisten sävyihin signaalivalkoisen (RAL 9003) jälkeen, ja sävyä käytetään usein pistorasioissa, valokytkimissä ja ikkunakehyksissä. Ajaton viileä valkoinen hienovaraisella harmaansävyllä tuo valoisuutta ja tilaa jokaiseen huoneeseen. Se tekee pienistä huoneista suuremman tuntuisia. Lisäksi RAL 9016 on täydellinen taustaväri useimpiin huonetiloihin, koska se voidaan yhdistää helposti kaikkien huonekalujen ja korostusvärien kanssa. Siksi se tarjoaa myös uusia ulottuvuuksia ja vapauksia tilasuunnitteluun.

Muuntojoustavuutta ja tyyliä asennuksiin

RAL 9016 tuo uuden aikakauden johtokanavien, asennuslistojen ja toimistojakelutuotteiden maailmaan. Lopputuloksesta saadaan entistä laadukkaampi ja käyttäjää syleilevä, kun johtokanava- ja pylväsasennuksiin yhdistetään modernit ja monikäyttöiset ecoline- kanavakalusteet. Kalusteet sulautuvat silmää miellyttävästi kanava-asennuksiin. Toisaalta kalusteiden ensiasennus ja muutostyöt onnistuvat helposti. Tilan toimintoja ja kalustusta voidaan siten muunnella joustavasti tilankäytön tarpeiden muuttuessa.

Hager-kanavatuotteet RAL9016 sävyssä SLO:n myyntiohjelmasta
sähkönumeroalueilla 14 614 61 – 14 614 99 ja 14 757 65 – 14 760 80.

 

Tilaa verkkokaupasta

 

UTU

Defem-lankahyllyt

Jokaisella rakennelmalla pitää olla luja selkäranka

XVRG 15-jatkossarja täydentyy

SLO:n suositun tuotesarjan 1 kV:n XVRG 15-jatkossarja täydentyy toivotulla jatkoksella XVRG 15240. Uuden jatkoksen käyttöalue on kovasti kaivattu 95…240 mm² 1 kV.