Modernien toimistojen ja työpaikkarakennusten arkkitehti- ja sisustussuunnittelussa pyritään usein vaaleampiin ja valoisuutta korostaviin tilaratkaisuihin. Siksi monissa projekteissa tiloihin vaaditaan perussävyksi puhtain mahdollinen valkoinen. Tämän trendin tukemiseksi Hager-valikoimasta löytyvät johtokanava- ja toimistojakelutuotteet ovat nyt saatavana myös liikenteenvalkoisen, RAL 9016 värisenä.

RAL 9016 takaa hyvän huone- ja työskentelyilmapiirin

Liikenteenvalkoinen RAL 9016 kuuluu vaaleimpien valkoisten sävyihin signaalivalkoisen (RAL 9003) jälkeen, ja sävyä käytetään usein pistorasioissa, valokytkimissä ja ikkunakehyksissä. Ajaton viileä valkoinen hienovaraisella harmaansävyllä tuo valoisuutta ja tilaa jokaiseen huoneeseen. Se tekee pienistä huoneista suuremman tuntuisia. Lisäksi RAL 9016 on täydellinen taustaväri useimpiin huonetiloihin, koska se voidaan yhdistää helposti kaikkien huonekalujen ja korostusvärien kanssa. Siksi se tarjoaa myös uusia ulottuvuuksia ja vapauksia tilasuunnitteluun.

Muuntojoustavuutta ja tyyliä asennuksiin

RAL 9016 tuo uuden aikakauden johtokanavien, asennuslistojen ja toimistojakelutuotteiden maailmaan. Lopputuloksesta saadaan entistä laadukkaampi ja käyttäjää syleilevä, kun johtokanava- ja pylväsasennuksiin yhdistetään modernit ja monikäyttöiset ecoline- kanavakalusteet. Kalusteet sulautuvat silmää miellyttävästi kanava-asennuksiin. Toisaalta kalusteiden ensiasennus ja muutostyöt onnistuvat helposti. Tilan toimintoja ja kalustusta voidaan siten muunnella joustavasti tilankäytön tarpeiden muuttuessa.

Hager-kanavatuotteet RAL9016 sävyssä SLO:n myyntiohjelmasta
sähkönumeroalueilla 14 614 61 – 14 614 99 ja 14 757 65 – 14 760 80.

 

Tilaa verkkokaupasta

 

UTU

Uusi Norwescon vikavirtapistorasia NRCD11

Norwescon vikavirtapistorasiasarja laajeni 1-osaisella NRCD11-pistorasialla, joka on 16A/250V ja A-tyypin 30mA vikavirtasuokakytkimen yhdistelmä. Pistorasia on hyväksyttyä ketjuttamiseen eli pistorasian jälkeen asennetut pistorasiat ovat vikavirtasuojattuja tämän pistorasian toimesta. Vikavirtasuoja laukeaa, mikäli se havaitsee yli 30mA maavuotovirran tai oikosulkuvirran.

Uusi Bluetooth-tuotesarja Eltakolta!

Suora Bluetooth-yhteys puhelimestasi laitteisiin, mitään lisälaitteita ei tarvita. Ohjelmointi on todella yksinkertaista ja nopeaa ilmaisen suomenkielisen Eltako Connect-sovelluksen avulla. Kaikki asetukset ja ohjelmoinnit tallentuvat suoraan laitteiden omaan muistiin, joten ensiohjelmointi ja käyttö jatkossa, onnistuu helposti millä tahansa puhelimella ja asentajana sinun ei tarvitse tallentaa puhelimeesi mitään ylimääräisiä tiedostoja. Mikäli asennat useita laitteita kerralla, niin sovelluksessa voit kopioida tekemäsi ohjelmoinnit ja liittää ne useampiin laitteisiin helposti ja nopeasti. Laitteet voidaan myös tarvittaessa suojata vapaasti valittavalla PIN-koodilla. Voit ladata Eltako Connect-sovelluksen iOS ja Android laitteille sovelluskaupasta ja kokeilla laitteiden ohjelmointia koska tahansa sovelluksesta löytyvien demolaitteiden avulla. Kellokytkimet astrotoiminnolla. Sarjassa on kaksi DIN-kiskoon asennettavaa kellokytkintä astrotoiminnolla, molemmissa laitteissa on kaksi erikseen ohjattavaa kanavaa ja 60 eri muistipaikkaa. Voit tehdä haluamasi ohjelmat kellonajan ja/tai auringon nousun ja -laskun mukaan. Yhden DIN-moduulin leveässä kellokytkimessä, on yksi 16A ja yksi 50mA kanava. Kahden DIN-moduulin levyisessä kellokytkimessä on puolestaan kaksi 10A kanavaa. Monitoimiaikarele Bluetoothilla, yksi rele joka paikkaan. Releessä on laaja 8-230V AC/DC ohjausjännite ja valittavana jopa 18 eri aikatoimintoa, joten yksi rele sopii lähes jokaiseen kohteeseen. Kaikista releen toimintovaihtoehdoista löytyy sovelluksesta selkeä toimintakuvaus ja havainnekuva, jotka ovat tarvittaessa selattavissa myös demolaite-tilassa, mikä helpottaa oikean toiminnon valinnassa, vaikka etukäteen. Kaikissa niissä releen aikatoiminnoissa, joissa on asetettavissa kaksi erillistä aikaa, kuten esimerkiksi käynti- ja taukoaika, voidaan molemmat ajat asettaa erikseen välillä 0.1 sekuntia – 99 tuntia. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro.TuotenimiTyyppiBluetooth kellokytkimet26 169 11SU12DBT/1+1-UC1-DIN, kanava 1: 16A/250V AC, kanava 2: 50mA/12-230V UC26 169 13S2U12DBT-UC2-DIN, kanava 1 ja 2: 10A/250V ACBluetooth monitoimiaikarele27 035 78MFZ12DBT-UC1-DIN, 1 pot. vap CO kosketin 10A/250V AC, ohjausjännite 8-230V AC/DC   [/su_table]

Tiivis pistorasia raskaaseen ammattikäyttöön

Selcast on kehittänyt raskaaseen ammattikäyttöön mainiosti kestävyytensä ja tiiveytensä ansiosta soveltuvan pistorasiamalliston, joka ei hätkähdä ankariakaan olosuhteita.