Modernien toimistojen ja työpaikkarakennusten arkkitehti- ja sisustussuunnittelussa pyritään usein vaaleampiin ja valoisuutta korostaviin tilaratkaisuihin. Siksi monissa projekteissa tiloihin vaaditaan perussävyksi puhtain mahdollinen valkoinen. Tämän trendin tukemiseksi Hager-valikoimasta löytyvät johtokanava- ja toimistojakelutuotteet ovat nyt saatavana myös liikenteenvalkoisen, RAL 9016 värisenä.

RAL 9016 takaa hyvän huone- ja työskentelyilmapiirin

Liikenteenvalkoinen RAL 9016 kuuluu vaaleimpien valkoisten sävyihin signaalivalkoisen (RAL 9003) jälkeen, ja sävyä käytetään usein pistorasioissa, valokytkimissä ja ikkunakehyksissä. Ajaton viileä valkoinen hienovaraisella harmaansävyllä tuo valoisuutta ja tilaa jokaiseen huoneeseen. Se tekee pienistä huoneista suuremman tuntuisia. Lisäksi RAL 9016 on täydellinen taustaväri useimpiin huonetiloihin, koska se voidaan yhdistää helposti kaikkien huonekalujen ja korostusvärien kanssa. Siksi se tarjoaa myös uusia ulottuvuuksia ja vapauksia tilasuunnitteluun.

Muuntojoustavuutta ja tyyliä asennuksiin

RAL 9016 tuo uuden aikakauden johtokanavien, asennuslistojen ja toimistojakelutuotteiden maailmaan. Lopputuloksesta saadaan entistä laadukkaampi ja käyttäjää syleilevä, kun johtokanava- ja pylväsasennuksiin yhdistetään modernit ja monikäyttöiset ecoline- kanavakalusteet. Kalusteet sulautuvat silmää miellyttävästi kanava-asennuksiin. Toisaalta kalusteiden ensiasennus ja muutostyöt onnistuvat helposti. Tilan toimintoja ja kalustusta voidaan siten muunnella joustavasti tilankäytön tarpeiden muuttuessa.

Hager-kanavatuotteet RAL9016 sävyssä SLO:n myyntiohjelmasta
sähkönumeroalueilla 14 614 61 – 14 614 99 ja 14 757 65 – 14 760 80.

 

Tilaa verkkokaupasta

 

UTU

Uusi vedonpoistaja AP9/AP10-pintajakorasioihin

Nopea ja ruuviton asennus jopa kolmelle kaapelille Ainutlaatuisen ratkaisun ansiosta vedonpoistamiseen ei tarvita ruuveja tai työkaluja. Kaapeli kiinnitetään nippusiteellä, mikä tekee asennuksesta helppoa ja säästää asennusaikaa. Soveltuu käytettäväksi AP9- ja AP10-jakorasioiden kanssa. Vedonpoistajaa voidaan käyttää eripaksuisten kaapeleiden Ø6–17 mm sekä kalustekaapeleiden kanssa.   Käyttö Asennus yhdellä vedonpoistajalla. Kahta vedonpoistajaa voidaan käyttää vastakkaisilla reunoilla. Asennus keskelle vain AP9-rasian kanssa.   Asennus Asenna vedonpoistaja jakorasiaan ja työnnä kaapeli kalvotiivisteen läpi rasiaan. Asenna nippuside kaapelin ympärille ja pujota se vedonpoistajaan. Varmista, että nippuside on tukevasti oikeassa kohdassa ennen kiristystä. Asennus on valmis, kun nippuside on kiristetty. Varmista vedonpoisto vetämällä kaapelia hieman ulospäin. (Nippuside ei sisälly toimitukseen.)   [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Kuvaus Tyyppi Pakkauskoot 16 125 94 Vedonpoistaja kolmelle kaapelille, Ø6–17 mm AS9.10 10/100/1000 [/su_table]  

SELCAST vaihtorasiat

Metalliset sähköasennustarvikkeet vaativiin olosuhteisiin