Valikoima monipuolistuu

 

Aiemmin valmistajilla oli tarve kehittää teknologialtaan yhä parempia tuotteita. Ominaisuuksia integroitiin yhteen ja haluttiin näyttää markkinoille, että yritys hallitsee uusimmat tuotantotavat. Valitettavasti nämä uusimmat ratkaisut eivät olleet kustannustehokkaimpia ratkaisuja suurille volyymeille. Nykyään tehdäänkin erilaisia ratkaisuja käyttöolosuhteiden mukaan. Olemme siirtyneet ns. optimoituihin varusteperheisiin. Näiden osalta on tärkeää, että asiakas osaa valita oikean ratkaisun omaan käyttökohteeseensa.

 

Lämpö, kylmä vai hybridi?

Useampi kaapelivarusteperhe takaa taloudellisimman ratkaisun valittuun kaapelivalintaan ja asennuskohteeseen. Kaikissa varusteperheissä tuotteet on paketoitu tilaajan ja asentajan kannalta käyttökelpoisiin kokonaisuuksiin. SLO takaa myös varusteiden helpon ja varman saatavuuden asennuspaikalle. Kaikki valikoimamme tuotteet ovat asennus- ja käyttöikävertailuissa kärkipaikoilla. Olemme koeasentaneet meille valikoimaan tulleet tuotteet ja tuotteidemme toimittajat omaavat pitkän valmistushistorian kaapelivarusteilla. Kuinka siis valitsen valikoimasta oikean tekniikan käyttöön? Hyödynnä varusteratkaisuissa SLO:n ammattilaisten vuosien kokemus ja osaaminen etsiessäsi ratkaisua omaan tarpeeseesi. Olemme suunnitelleet kaapeleille hakuohjelman, jonka löydät www.slo.fi sivustolta. Autamme myös henkilökohtaisesti varusteratkaisujen valinnoissa käymällä läpi valikoimastamme löytyvistä tuotteista tekniset vertailutaulukot sekä asennus- ja käyttöolosuhteiden vaikutukset valintoihin. Valikoimassamme löytyy siis lämpö-, kylmä- ja hybriditekniikalla tehtäviä varusteita. Löydämme varmasti oikean SLO Valinnan yhdessä vertailemalla tuoteperheiden ominaisuuksia.

 

Kaapelin käsittely ja maadoitusliitokset

Kaapeleiden käsittelyssä on tapahtunut monipuolistumista ennen varusteiden asennusta. Aikaisemman lämpökäsittelyn rinnalle on tullut ns. kylmäaukaisu. Valikoimastamme löytyykin uusia työkaluja erilaisille käsittely ja liitostekniikoille. Pystymme tarjoamaan myös erilaisia ratkaisuja kaapelivaippaan tehtäville maadoitusliitoksille. Maadoitusliitoksien kestävyys jakeluverkon vikatilanteissa onkin erittäin tärkeää.

 

Uuden ja vanhan verkon yhdistäminen

Olemme siis optimoineet kaapelivarusteperheitä suurien volyymien mukaan. Vanhaa valikoimaamme emme kuitenkaan ole unohtaneet. Teemme koko ajan kehitystyötä myös näiden varusteiden parissa. Tehdessäsi valintoja SLO:n ammattilaiset auttavat sinua!

 

Kaapelivarusteiden valinta SLO:n asiantuntijan avulla

  • Teknisten vertailutaulukoiden läpikäynti
  • Asennus- ja käyttöolosuhteiden huomiointi
  • Kaapelivarustehaku www.slo.fi -sivustolla

Ajoneuvon teho-ohjattu lataus antaa parhaan tuloksen

Sähköautojen lataustarve lisääntyy taloyhtiöissä ja omakotitaloissa.

Kun kaapelin pitää kestää

Sähkökaapelit joutuvat teollisuudessa kovalle rasitukselle.

Muunneltava NC-2000 kytkentäkaappi 19 tuuman rakenteella

Uusi kytkentäkaappi NC-2000 koostuu erillisistä moduuleista, joista voidaan koota erilaisia kokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaapissa on 19 tuuman rakenne. Samaan kaappiin voidaan sijoittaa sekä kuitupäätteet että aktiivilaitteet. Kaapin lisävarusteet mahdollistavat suurien kuitumäärien käsittelyn.