Elpressin yksinkertainen, varma ja ruostumaton ruuvihaaroitusliitin SBC50 mahdollistaa raudoituksen liittämisen harvasäikeiseen kupari- tai teräsmaadoitusköyteen.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Liitintä voidaan käyttää moneen eri maadoitustarpeeseen, esim. maadoituskohtaan, rengasmaadoituksiin, perustusten maadoituksiin, potentiaalin- tasaukseen ja ukkosjohtimiin. Liitin antaa hyvän suoran kosketuksen johtimien väliin.

Mutterikiristintä tai momenttiavainta voidaan käyttää kiristämiseen 19 mm hylsyn ja 17 mm rengasavaimen avulla. Momenttiavaimella liitin kiristetään 50 Nm momenttiin. Mutterikiristimellä johtimet yhdistetään nopeasti, ja hylsyn hidastaessa pyörimistä liitos on valmis. Kierteet ovat kestäviä.

Elpressillä on ympäristö- ja laatusertifiointi ISO14001 ja ISO9001 mukaisesti.

Ominaisuuksia:

  • Kokonaistyöskentelyalue on 32-100 mm² välillä, jossa suurin yksittäisen johtimen poikkipinta on 50 mm²
  • Sama ruuviliitin voi jatkaa/haaroittaa kaikkia johtimia poikkipinnoiltaan 16 - 50 mm²
  • Liitin on ruostumatonta terästä ja sitä voidaan käyttää sekä kupari- että teräsköysiin
  • Ruostumaton liitin mahdollistaa liitoksen maan päällä ja alla, betonissa, vedessä jne.
  • Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta, joka antaa suoran kosketuksen johtimien väliin, saavutetaan erittäin hyvä kosketus.
  • Lisäksi liittimen kiristys säilyy erittäin pitkän ajan.
  • Teräs on korroosiotestattu kuparia vastaan
  • Oikosulkutestattu 10 kA asti

 

Snro Tuote
52 015 00 SBC50

 

Markkinoiden luotettavimmat palovaroittimet sähköverkkoon

Sähköverkkoon kytkettävissä EI3000-sarjan palovaroittimissa on litiumvarakäyntiakku, joka on suunniteltu kestämään koko palovaroittimen käyttöiän ajan.

ABB free@home -kodin valo-ohjaus

Valonsäädin keskukseen Kodin ohjaus on nyt yksinkertaista ja helposti muokattavissa. ABB-free@home-järjestelmästä löytyy kotiautomaatioon hyödylliset, asuinmukavuutta lisäävät toiminnot, ja siihen liittyvät työt on helppo toteuttaa. Käyttöönotto on yksinkertainen ja nopea. Alan ammattilaisella on tarjota rakentajille sopiva ratkaisu helppoon kodin ohjaukseen, sillä ABB-free@home mukautuu tulevaisuudenkin tarpeisiin väyläkaapeloinnin ja selainpohjaisen käyttöönoton ansiosta. Ominaisuudet 4-kanavainen yleissäädin LEDien, hehkulamppujen, 230 V halogeenilamppujen, pienjännitehalogeenien sekä säädettävien energiansäästölamppujen ohjaukseen. Kytketyn kuorman automaattinen tunnistus. Mahdollista yhdistää kanavia, jolloin saadaan kasvatettua lähtötehoa. Kanavien tilan LED-merkkivalo. Manuaalikäyttömahdollisuus. Tyyppi Snro Kuvaus DA-M-0.4.2 2815499 Valonsäädin 4x315W 230V 8U DIN PS1/4/6-KNX 2815317 Virtakisko, 1-vaihe, 4 napainen, 6 mm2 6596 2619374 Häiriönpoistaja himmentimille Teksti ja kuvat: ABB Oy

Älyä ruohonjuuritasolla

Älykodin laajennus pihalle tarkoittaa paljon muutakin kuin ulkovalojen ohjausta.