Elpressin yksinkertainen, varma ja ruostumaton ruuvihaaroitusliitin SBC50 mahdollistaa raudoituksen liittämisen harvasäikeiseen kupari- tai teräsmaadoitusköyteen.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Liitintä voidaan käyttää moneen eri maadoitustarpeeseen, esim. maadoituskohtaan, rengasmaadoituksiin, perustusten maadoituksiin, potentiaalin- tasaukseen ja ukkosjohtimiin. Liitin antaa hyvän suoran kosketuksen johtimien väliin.

Mutterikiristintä tai momenttiavainta voidaan käyttää kiristämiseen 19 mm hylsyn ja 17 mm rengasavaimen avulla. Momenttiavaimella liitin kiristetään 50 Nm momenttiin. Mutterikiristimellä johtimet yhdistetään nopeasti, ja hylsyn hidastaessa pyörimistä liitos on valmis. Kierteet ovat kestäviä.

Elpressillä on ympäristö- ja laatusertifiointi ISO14001 ja ISO9001 mukaisesti.

Ominaisuuksia:

  • Kokonaistyöskentelyalue on 32-100 mm² välillä, jossa suurin yksittäisen johtimen poikkipinta on 50 mm²
  • Sama ruuviliitin voi jatkaa/haaroittaa kaikkia johtimia poikkipinnoiltaan 16 - 50 mm²
  • Liitin on ruostumatonta terästä ja sitä voidaan käyttää sekä kupari- että teräsköysiin
  • Ruostumaton liitin mahdollistaa liitoksen maan päällä ja alla, betonissa, vedessä jne.
  • Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta, joka antaa suoran kosketuksen johtimien väliin, saavutetaan erittäin hyvä kosketus.
  • Lisäksi liittimen kiristys säilyy erittäin pitkän ajan.
  • Teräs on korroosiotestattu kuparia vastaan
  • Oikosulkutestattu 10 kA asti

 

Snro Tuote
52 015 00 SBC50

 

VOIMA -pistorasiakeskus – luotettavaa sähkönjakelua

  Kotimaiset VOIMA – pistorasiakeskukset on luotettava tapa sähkönjakeluun teollisuudessa. Kattavasta valikoimasta löytyy kaksi eri runkokokoa ja yhteensä kymmenen eri versiota.

Eaton MiniSlot UPS-yhteyskortit

Eaton MiniSlot UPS-yhteyskortitUPS-laite kykenee välittämään asiakkaalle tilatietoa, ilmoituksia ja hälytyksiä itsestään, mutta myös ympäröivästä järjestelmästä.

Pipelife Halovolt asennusputket

Halovolt täyttää HF-standardin asettamat vaatimukset Halogeenivapaita asennusputkia käytetään julkisissa kohteissa (muun muassa sairaalat, koulut, vanhainkodit) sekä tiloissa, joissa tuotteen tulee täyttää rakennustuoteasetuksen vaatimukset paloturvallisesta tuotteesta. Pipelifen halogeenivapaat Halovolt sähköasennusputket ovat testattuja ja täyttävät täysin halogeenivapaiden tuotteiden vaatimukset.