Elpressin yksinkertainen, varma ja ruostumaton ruuvihaaroitusliitin SBC50 mahdollistaa raudoituksen liittämisen harvasäikeiseen kupari- tai teräsmaadoitusköyteen.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Liitintä voidaan käyttää moneen eri maadoitustarpeeseen, esim. maadoituskohtaan, rengasmaadoituksiin, perustusten maadoituksiin, potentiaalin- tasaukseen ja ukkosjohtimiin. Liitin antaa hyvän suoran kosketuksen johtimien väliin.

Mutterikiristintä tai momenttiavainta voidaan käyttää kiristämiseen 19 mm hylsyn ja 17 mm rengasavaimen avulla. Momenttiavaimella liitin kiristetään 50 Nm momenttiin. Mutterikiristimellä johtimet yhdistetään nopeasti, ja hylsyn hidastaessa pyörimistä liitos on valmis. Kierteet ovat kestäviä.

Elpressillä on ympäristö- ja laatusertifiointi ISO14001 ja ISO9001 mukaisesti.

Ominaisuuksia:

  • Kokonaistyöskentelyalue on 32-100 mm² välillä, jossa suurin yksittäisen johtimen poikkipinta on 50 mm²
  • Sama ruuviliitin voi jatkaa/haaroittaa kaikkia johtimia poikkipinnoiltaan 16 - 50 mm²
  • Liitin on ruostumatonta terästä ja sitä voidaan käyttää sekä kupari- että teräsköysiin
  • Ruostumaton liitin mahdollistaa liitoksen maan päällä ja alla, betonissa, vedessä jne.
  • Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta, joka antaa suoran kosketuksen johtimien väliin, saavutetaan erittäin hyvä kosketus.
  • Lisäksi liittimen kiristys säilyy erittäin pitkän ajan.
  • Teräs on korroosiotestattu kuparia vastaan
  • Oikosulkutestattu 10 kA asti

 

Snro Tuote
52 015 00 SBC50

 

Soneparin välivarastointi toi joustoa Levorannan Autoliikkeen projektin aikataulutukseen

Sähköautojen latausasemat odottivat kauttakulkuvarastossa toimitusta juhlapyhien ajan

ELKOlta perinteisen RS16:n rinnalle teräväkulmainen ELKO Plus

ELKO-tuotteilla on Suomessa pitkät perinteet ja RS16-sarja onkin useimmille sähköalan ammattilaisille hyvinkin tuttu kalustesarja.

Smartis – toimivat ja tyylikkäät ratkaisut tulevaisuuden työtiloihin

Me Hedtecillä autamme toteuttamaan tarpeita parhaiten palvelevat ratkaisut muun muassa sähkön ja datan tuomiseen niin toimistojen työpisteille kuin muihinkin työtiloihin. Smartis-pistorasiapylväämme muokataan aina tilan mukaan, minkä lisäksi tarjoamme vakiomalliston tuotteita. Suunnittelija, urakoitsija tai järjestelmien käyttäjä – olemme apuna rakentamassa muunneltavia tulevaisuuden tiloja.   Smartis asennusjärjestelmät Tyylikäs Smartis-pistorasiapylväät ovat suunnittelijan ihanne, sillä niiden avulla voidaan luoda toimiva ja tyylikäs ratkaisu kaikkiin toimistotiloihin Turvallinen Smartis-asennusjärjestelmä on turvallinen valinta toimiston sähkö- ja datakaapelointiin. Kaikki asennusjärjestelmän osat täyttävät voimassa olevat vaatimukset niin laadun kuin sähköturvallisuuden suhteen Nopea asentaa Smartis-pistorasiapylväät ovat vaivattomia asentaa, mikä tekee niistä järkevän ratkaisun sekä uusiin että saneerattaviin kohteisiin: pylväät ovat heti käyttövalmiita, sillä kaikki pistorasiat ja liitännät ovat aina valmiina pylväässä Räätälöitävä Pylväiden väri ja korkeus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan: vakiovärit ovat eloksoitu alumiini, musta ja valkoinen, pylväitä on saatavana sekä pyöreällä että kolmionmuotoisella profiililla Mukautuva Toimistokalusteita tilasta toiseen liikuteltaessa on Smartis-pistorasiapylväät helppo siirtää vastaamaan uuden toimistoympäristön tarpeisiin Helppokäyttöinen Kaikki Smartis-rakenneosat voidaan kiinnittää helposti ilman erillisiä työkaluja   Meillä on myös tarjolla Vakiomallisto nopeisiin toimituksiin!