Esiasennetut kaapit helpottavat elämää

Sonepar kokoaa ja kalustaa asiakkaiden ohjeistuksen mukaan räätälöityjä jakokaappeja. Valitsemalla esiasennetut jakokaapit vapautat paljon omaa varastointitilaa ja saat juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt kaapit  suoraan työmaalle toimitettuina. Lämpimissä ja kuivissa asennustiloissa kalustetut ja koestetut kaapit ovat järkevä valinta, joilla poistat asentajilta turhia työvaiheita maastossa.

Täysin räätälöitynä tarpeidesi mukaan

Oli kyseessä metallinen tai komposiittinen ratkaisu Z-Kiskolla, Kabeldon järjestelmällä tai lattakiskolla aina 250 A:sta yli 1000A jakokaappeihin, löydämme tarpeisiisi sopivan räätälöidyn ratkaisun. Ratkaisuja löytyy jakeluverkon lisäksi mm. sähköautonlatausratkaisuihin tai jakokaappiin yhdistettyyn mittaukseen. Tarvittaessa määritämme kaapin koon kalustustarpeiden tarpeiden mukaan mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun löytymiseksi. 5-johdin järjestelmällä toteutettavia vaihtoehtoja löytyy myös runsaasti.

Asennustyötä teiden varsilla

Jakokaappien asennuspaikat ovat usein hankalia ja vuodenajoittain myös vetisiä, jolloin työskentely on epämukavaa. Kun asennustyö tehdään montun pohjalla alusta alkaen, on se kaiken lisäksi hidasta. Sen sijaan, että jakokaappeja asennettaisiin märissä ja kurjissa olosuhteissa, voit valita kuivissa sisätiloissa kootut kaapit. Maastossa vietetty aika voidaan minimoida valitsemalla  esiasennetut jakokaapit.

Esiasennus nopeuttaa asentamista

Poistamalla asentajien turhia työvaiheita säästät aikaa ja pystyt budjetoimaan projektin resursseja tarkemmin. Valitsemalla esiasennuksen, saat asianmukaisesti suojatut ja asennusvalmiit kaapit säänkestävillä  tarroilla varustettuina suoraan työmaallesi ja tietenkin projektin etenemisen tahtiin. Esiasennuksen taso voidaan räätälöidä siten, että mukana toimituksessa on kaikki tarvittavat aluslankuista, aurausmerkistä ja sulakkeet mukaan lukien.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja omalta myyjältä ja pyydä tarjous projektiisi. Myymälöiden yhteystiedot löydät täältä »

 

 

Esiasennuksen etuja

  1. Nopeampi asennus
  2. Kalustettu puhtaissa ja kuivissa oloissa
  3. Projektimerkitty ja mahdollisuus seurantaan ja raportointiin toimitustilanteesta
  4. Säänkestävästi tarroitettu
  5. Heti asennusvalmis
  6. Koestettu
  7. Merkinnät suunnitelman / kaavion mukaan valmiiksi
  8. Turvallinen oikea-aikainen toimitus

Latausratkaisut kaikille sähköautoille

Myös Suomessa autojen tankkaus siirtyy huoltoasemilta kotipihoille ja erilaisille pysäköintipaikoille. Sähköautojen akustoihin tankataan tasavirtaa, joka muunnetaan verkosta auton omalla latauslaitteella, kytkemällä auto latauskaapelilla AC-latausrasiaan tai tasavirtana suoraan DC-latausaseman latauskaapelilla akustoon.

Ikuinen merkintä mahdollistaa kaapelin kierrätyksen

Nexans on yli 20 vuoden ajan pyrkinyt helpottamaan kaapeliden kierrätystä ja nähnyt sen luonnollisena osana tuotekehitystä.

Riittääkö sähkö ensi talvena?

Suomesta on tulossa omavarainen sähköntuotannossa parin vuoden aikana. Tämä on iso muutos, koska olemme tarvinneet tuontisähköä vuosikymmeniä, eli olemme ostaneet sähköä naapurimaistamme.