Inspire on moderni ja sirorakenteinen ripustinvalaisin toimistoihin, joka tuottaa laadukkaan ja miellyttävän valon.

Valovirta on 4300 lm joka jakautuu puoliksi ylä- ja alavalon kesken. Kubistiset heijastimet vähentävät häikäisyn minimiin, UGR indeksin ollessa <10.

Materiaali on tyylikästä jauhemaalattua alumiinia. Helpon ja nopean asennuksen varmistaa paketin mukana tulevat ripustusvaijerit, syöttökaapeli, kiinnike T-profiiliin sekä yhdistin jolla kaksi valaisinta saadaan yhdistettyä jonoksi. On-Off ja DALI-ohjaus, väreinä valkoinen ja musta.

SLO:n keskusvarastoidut tuotteet:

Snro Nimike
42 255 02 Inspire 4000K VA
42 255 03 Inspire 4000K DALI VA

 

 

Muista nämä 5 asiaa, kun uusit ulkovalaistusta

Syksyisin eletään piha- ja puistovalaistuksen sesonkia, sillä vuodenajan armoton harmaus paljastaa ulkovalaistuksen päivitystarpeet monin paikoin.

Ampera – laadukasta optiikkaa ja energiatehokkuutta teille

Ampera-tuoteperhe asettaa uuden tason LED tie- ja katuvalaistukselle,

SPIDER+ Yksi runko, kaksi valonheitintä

Täysin uudenlainen valoheitin SPIDER+ on uuden sukupolven LED-valonheitin sisä- ja ulkokäyttöön. Valaisimessa on erittäin innovatiivinen teknologia, jonka avulla voidaan valita kahden eri vaihtoehdon väliltä (SPIDER+ 20, SPIDER+ 30 ja SPIDER+ POST). Painamalla valaisimen takaosassa olevaa kytkintä, teho voidaan vaihtaa tarvittaessa myös asennuksen jälkeen avaamatta valaisinta. Valaisin on myös nopea asentaa, sillä sähköliitäntä tehdään pikaliittimellä ja valaisinta ei tarvitse avata asennuksen aikana. Ketjutusta varten löytyy lisävarusteena tilattava Y-haaroitin.