Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
11.12.2018

Kun hankinta on uusi monella tapaa, kannattaa hyödyntää läsnäolevan SLO myyjän ammattitaitoa jo ostostilanteessa. Asiantuntevat myyjämme kertovat kaiken tietonsa tuotteesta sekä sen, tarvitsetko asennukseen lisätuotteita vai selviätkö ostoskoriin valituilla tavaroilla.

SLO haluaa olla asiakkailleen aina ykkösvalinta, kaikessa. Siksi tarjoamme ostamiisi tuotteisiin liittyvän, tarvittavan informaation. SLO:n myyjät ovat erinomainen tiedonlähde, sillä heillä on tarvittava informaatio sekä ammattitaito, jotka ovat kertyneet kokemuksesta ja muista vastaavista ostotapahtumista.

Apteekkari ehdottelee omiaan, miksi ei SLO:kin?

Apteekit ovat velvoitettuja tarjoamaan samaan käyttötarkoitukseen soveltuvaa edullisempaa lääkettä reseptillä määrätyn tuotteen tilalle. Samalla periaatteella SLO.n myyjät voivat ehdottaa asiakkaille vaihtoehtoisia tuotteita. Kyseessä on usein tarkkaan mietityt ja asiakkaille parhaimmiksi todetut SLO:n valintatuotteet. SLO:n valinnoissa on usein edullisemmat tuotehinnatkin, mistä harvoin on haittaa urakan kannattavuudelle.

SLO App on uusiutunut, nyt käytössäsi on lisää teknisiä ominaisuuksia. Kannattaa tutustua!

Yhteisillä ratkaisuilla kehitämme liiketoimintaa ja myyjäasiakassuhdetta molemminpuolisesti.

Enston eristyksenläpäisevät liittimet on tehty kestämään vuosikymmeniä

Eristyslävistystekniikan pioneerina ja asiantuntijana tarjoamme täydellisen, kaikille poikkipinta-alueille sopivan SLIW-liitinperheen pienjänniteilmajohtoverkkoon. Suunnittelussa erityistä huomiota on kiinnitetty käytettävyyteen, kestävyyteen ja helppoon asennukseen. Liittimet vastaavat globaaleihin standardeihin ja niitä on testattu käytännössä erittäin vaativissa sääolosuhteissa ympäri maailman jo vuosikymmenien ajan. Nopea ja helppo asentaa Kompakti liitin on helppo ja varma asentaa. Eristetty pultti tarjoaa turvallisen jännitetyöskentelyn. Liittimen muotoilu ja rakenne mahdollistaa helpon asennuksen. Kuivien elastomeerisuojattujen hampaiden vuoksi rasvaa ei tarvita. Metallinen momenttikanta takaa oikean kiristysmomentin. Soveltuvat niin alumiini- kuin kuparijohtimille. Korkea laatu ja luotettavuus Liittimet edustavat korkealaatuista Ensto-suunnittelua kestävistä materiaaleista. Liittimien kaksikomponentti-ruiskuvalutekniikka tekee liittimestä erityisen kestävän. Kompaktit tuotteet vaativat vähemmän materiaalia. Sopii alumiini- ja kuparijohtimille. Kestävät suurta mekaanista jännitystä liitoksen kärsimättä. Ympäristöseloste (EPD) SLIW 50 -sarjalle Kestää vuosikymmeniä Korroosionkestävät liittimet on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä vaativimmissakin olosuhteissa. Korkea laatu takaa luotettavan sähköverkon ja vähentää kunnossapito- ja vianhoitokustannuksia. SLIW-liittimet ovat investointi tulevaisuuteen. Suosituimmat SLIW-sarjan liittimet: Eristyksenläpäiseväliitin SLIW50Snro 50 431 50Runkojohdin mm²: 10-50Haarajohdin mm²: 1.5-10 Eristyksenläpäiseväliitin SLIW54Snro 50 431 51Runkojohdin mm²: 16-120Haarajohdin mm²: 6-50 Eristyksenläpäiseväliitin SLIW57Snro 50 110 41Runkojohdin mm²: 25-150Haarajohdin mm²: 25-95

Vaativiin asennuskohteisiin Pipelifen ROCKY-kaapelinsuoja

Vaativiin asennuskohteisiin Pipelifen ROCKY-kaapelinsuoja

SLO:n sähkönjakelun hankinta- ja markkinointitiimi esittäytyy

SLO:n sähkönjakelun hankinnassa on tapahtunut hieman muutoksia. Tässä esittelemme tiimin tämänhetkisen miehityksen ja heidän vastuualueensa. Näin tiedätte kääntyä oikean asiantuntijan puoleen.