Pollarivalaisin joka antaa mahdollisuuden ladata auto suoraan valaisimesta kotona tai mökillä. Erinomainen esimerkiksi leirintäalueille ja satamiin, kun samassa paketissa tulee jykevä pollarivalaisin sekä kulkuneuvon tai veneen latauspiste.

Uuden aikakauden Iisalmi pollari tukee modernia rakentamista kotona, mökillä, satamissa ja vaikka golf kentän parkkipaikalla. Iisalmi tarjoaa samassa kestävässä paketissa tehokkaan ja tyylikkään valaistuksen sekä sähköpisteen. Pollariin sisältyy aina kaksi vikavirtasuojattua pistorasiaa (16A tai perusrasia tarpeen mukaan). Näin valaisin antaa mahdollisuuden esimerkiksi ladata sähkö-/hybridiauton suoraan valaisimesta. Iisalmi sopii mainiosti leirintäalueille IK10 luokituksen, alumiinirungon sekä karkaistun lasin myötä sekä antaa myös sähköpisteen tuoman edun kautta palvelua matkailijoille. Saman edun Iisalmi LED pollari tarjoaa satamissa veneilijöille.

 

  • Rakenne: Alumiini, huoltoluukku lukittavissa, runko kahdella vikavirtasuojatulla pistorasialla (16A tai perusrasia tarpeen mukaan).
  • Päällimmäinen kupu karkaistua lasia, 6 mm. Sylinterikupu iskunkestävää akryyliä 5mm. ⌀200 mm. Korkeus 1200 mm.
  • Ominaisuudet: Valonlähde LED-moduuli 25 W ylös/alas. Valovirta 3040 lm ja värilämpötila 4000 K (saatavilla myös 3000 K).
  • Asennus: Sisältää asennusjalan (ulkohalkaisija 114 mm) , asennus betonijalustaan (esim. KBR 2) tai pintalaattaan.
  • Kytkentä 5 x 2,5 ( -o- )
  • Kotelointiluokka IP65

 

 

Sähkönumerot

45 071 45 Harmaa (RAL 7037)
45 071 46 Musta  (RAL 9005)

 

Karlux logo

 

 

Syksy on valon ja sen puutteen sesonkiaikaa

Päivien lyhentyessä on hyvä aika panostaa hyvään valaistukseen niin sisällä kuin ulkona.

Valaistuksen ohjaustekniikat: Näin toimii Nylundin Stand-alone

B.E.G. Luxomatin ratkaisu valaistusalueiden automatisointiin on yksinkertainen ja toimii ilman keskuslaitteita. Tällä niin sanotulla Stand-alone -ratkaisulla saadaan parannettua energiatehokkuutta, pidennettyä valaisimien elinikää ja lisättyä viihtyvyyttä vaivattoman ohjauksen ansiosta.