Jarmo Harttunen
Markkinointipäällikkö,
17.2.2020

Vuoden 2020 asiakastapaamisissa on käsitelty työturvallisuusasioita ja tyytyväisenä olen saanut seurata, kuinka yritykset muokkaavat työturvallisuuskulttuuriaan alati turvallisempaan suuntaan.

On hienoa huomata, että verkonrakennusympäristössä on sitouduttu tähän tärkeään asiaan myös yritysten johdossa. Työturvallisuuteen panostaminen on siinä mielessä mielekästä, että siinä pelissä kaikki voittavat.

SLO mukana työturvallisuustalkoissa

SLO on jo pitkään vaikuttanut työturvallisuusasioihin valitsemalla tuotteet oman alansa vastuullisilta toimijoilta. Valikoimaamme tulevat työvälineet täyttävät viimeisimmät työturvallisuusvaatimukset ja toimittajamme seuraavat alan määräyksien muuttumista jatkuvasti.

Koska viimeksi kävit yrityksenne työvälineet ja työturvatuotteet läpi?

Myymälöissämme on myynnissä monia tarvikkeita ja useita välineitä, jotka mahdollistavat turvallisen päivittäisen työnteon. Jos huomaat kehitettävää, otamme mielellämme vastaan asiakkailtamme ehdotuksia tuotteiden, tarvikkeiden ja välineiden työturvallisuudesta. Kaikki saamamme palautteet välitetään toimittajille tuotekehitystä varten.

Monelle työturvallisuustuotteelle, kuten kypärälle, on määritetty 10 vuoden käyttöikä. Sitä ei saa ylittää, vaikka kypärä olisikin vahingoittumaton. Seuraa valikoiman kehittymistä, uusi turvakypärien tuoteperhe on tullut SLO:n valikoimaan!  Tutustu KASK -kypäriin SLO:n verkkokaupassa. Siirry tästä »

Ole yhteydessä myyjääsi ja pyydä tarjous niin pysyt turvallisissa käsissä. Riskitöntä työvuotta ja fiksu käyttää uutta kypärää!

Kuuntelemisen ja kertomisen taito

Suomalainen sähköverkkorakentamisen toimiala on kapea ja "ennen vanhaan" työpaikkoja vaihdettiin verkkaisesti. Toimiala on kuitenkin kokenut tässä suuren muutoksen. Yhä harvempi on enää koko uraansa vain yhden työnantajan palveluksessa. Kun ihmiset liikkuvat, myös tietoa siirtyy yrityksien hyödynnettäväksi.

Ounevalta uusi pylväskalustesarja Soneparin varastoon

Sonepar on ottanut valikoimaan uusia Ounevan valmiita pylväskalustesarjoja.

Merkkikepit – kestävää huomiota kriittisille kohteille

Ouneva Oy:n merkkikepit sopivat kriittisten kohteiden merkitsemiseen olosuhteista riippumatta. Merkkikeppejä on saatavilla niin jakokaappien kuin kaapelien merkintään. Jakokaappeihin tarkoitetuissa merkkikepeissä toimitussisältöön kuuluu muoviset kiinnityspalat sekä ruuvit. Näissä merkkikepeissä pituusvaihtoehdot ovat 1200 mm, 1600 mm ja 2000 mm. Kaapeliojan merkkikeppi on varustettu valuankkurilla ja se voidaan asentaa helposti ilman työkaluja. Kaapeliojan merkkikepin toimitussisältöön kuuluu muovinen “KAAPELI” merkkikilpi. Saatavilla myös keltaisella varoituskolmiolla varustetulla merkkikilvellä. Pituusvaihtoehdot maahan kiinnitettävässä mallissa ovat 1600 mm ja 2000 mm. Merkkikepit valmistetaan lasikuituprofiilista, joka kestää Suomen ilmaston tuomia erikoisolosuhteita loistavasti. Materiaali on erittäin kestävää ja joustavuus tuo varmuutta hankaliin olosuhteisiin. Kepit palaavat alkuperäiseen muotoonsa, vaikka ne taipuisivat ulkoisen rasituksen vuoksi. Etenkin talvisissa olosuhteissa esimerkiksi lumen peittäessä osan merkkikepeistä, pieni auran raapaisu ei välttämättä vahingoita merkkikeppiä. Merkinnässä on käytetty heijastimena 3M Scotchlite-heijastinteippiä, joka takaa laadukkaan ja kirkkaan heijastuksen. UV-säteilyn kesto teipissä on 1-8 asteikolla korkein mahdollinen eli 8. Ounevan merkkikeppien hyödyt Kestävä lasikuidusta valmistettu varsi Taipuisa Helppo asennus Kaapeliojan merkintään korroosionkestävä alumiininen valuankkuri ja työkaluvapaa asennus Laadukas heijastin Eri pituusvaihtoehdot Punainen ja keltainen väri merkkikilvissä Kestävää ja huomiota herättävää merkintää Ounevalta sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Lisätietoa merkkikepeistä löydät alla olevan QR-koodin kautta! Muut liitintuotteemme löydät osoitteesta www.ounevaproducts.fi. Hinta- ja saatavuustiedot saatte omalta Sonepar-myyjältänne.