Unohda ohjain ja LED-nauhan hankala juottaminen

Tämän yksinkertaisemmaksi asiat eivät voisi enää mennä – LED-nauha ilman ohjainta ja rajoittavaa toisiopuolen kaapelointia. LEDstrip 230V IP65 -valonauha asennetaan ja kytketään suoraan 230V jännitteeseen katkaisuvälin ollessa vain 10 cm. Max. pituus jopa 100 metriä valomäärän mukaan. Vältä myös LED-nauhan hankala juottaminen käyttämättä kätevää liitäntäsarjaamme.

Ei ohjainta – kytkentä suoraan 230V!

LEDstrip 230V IP65 muodostaa tasaisen, katkeamattoman valolinjan. Saatavana on kolme valomäärää Low, Mid ja High sekä kolme värilämpötilaa 2700K, 3000K ja 4000K. Sopii erinomaisesti ulkokäyttöön (IP65) ja kosteisiin tiloihin, kuten epäsuoraksi valoksi julkisivuihin, opastevaloksi kaiteen alle tai valaisemaan isojen teollisuuskiinteistöjen julkisivuja. LEDstrip 230V on saatavana On/Off-ohjauksella useissa värilämpötiloissa.

  • LEDstrip 230V ilman ohjainta
  • pituus jopa 100 metriä valomäärän mukaan
  • Katkaisuväli 10 cm
  • Kolme värilämpötilaa: 2700K, 3000K ja 4000K
  • Kolme valomäärää: Low, Mid ja High

Unohda LED-nauhan juottaminen! LEDstrip 230V IP65 -nauhan helppoa kytkentää varten valikoimastamme löytyy myös ruuvattava liitäntäsarja. Sen avulla voit liittää liitosjohdon 230V LED-nauhaan ilman juottamista.

 

 

 

Kolme valomäärää: Low, Mid ja High


Teksti ja kuvat: Hide-a-Lite

Lankaliittymästä mobiilinettiin

4G/5G -reitittimen käyttöönotto Monessa kiinteistössä on tullut eteen ongelma, kun operaattorit purkavat jopa kaupunkialueilta vanhaa ADSL-verkkoja ja valokuitua ei saa rahallakaan. Seuraavassa neuvoja esimerkin kautta, kuinka mobiilinetin saa toimimaan paremmin.

Yhdisteltävät keskusjärjestelmän kotelot nyt entistä edullisemmin

Vanhanaikaisen metallisen sähkökotelon sisään ei näe suoraan, sitä on vaikea kasvattaa alkuperäisestä koosta ja mokoma ruostuu helposti heti ensimmäisen osuman tullen. Nyt voit unohtaa nämä ongelmat! Henselin modulaariset MI-kotelot ovat osa turvallista sähköasennusta. Keskuskoteloita on kuutta eri kokoa, joista on helppo rakentaa haluttu yhdistelmä sähkönjakojärjestelmää varten. Kotelo sopii myös vaativiin ympäristöihin, kuten teollisuuteen. Koteloilla on korkeat IP- ja IK-luokitukset, eli ne kestävät erinomaisesti sekä pölyä, kosteutta että iskua. Kuori on UV-suojattu. Kotelo kestää suuretkin lämpötilanvaihtelut, vaikka pakkasesta terästehtaan olosuhteisiin. Kannen voi valita läpinäkyväksi tai läpinäkymättömäksi riippuen siitä, halutaanko sisään sijoittaa esimerkiksi mittari. Avausmekanismi on valittavissa käsi- tai työkalukäyttöiseksi ja kotelo on myös sinetöitävissä. MI-kotelon edut ovat ehdottomasti muuntojoustavuus ja modulaarisuus. Koteloista on helppo rakentaa haluttu yhdistelmä ja se kasvaa vaivattomasti kiinteistön mukana. Apuna voi käyttää myös ENYGUIDE-suunnitteluohjelmistoa. Ohjelma laskee valmiiksi esimerkiksi lämpöhäviöt ja tulostaa kokonaisuuden komponenttiluettelon. Koteloille on tarjolla myös runsaasti eri lisäosia, kuten säänsuojaa ja lippaa. MI-koteloiden hintaa on nyt laskettu. Testaa nyt edullisesti! Tuote-esimerkit: [su_table responsive="yes" fixed="yes"] SnroNimike34 078 02MI020134 078 13MI0200 [/su_table]

B.E.G. Luxomatin DALI-LINK

– DALI-LINK on kompakti valaistuksen monihuonejärjestelmä