Unohda ohjain ja LED-nauhan hankala juottaminen

Tämän yksinkertaisemmaksi asiat eivät voisi enää mennä – LED-nauha ilman ohjainta ja rajoittavaa toisiopuolen kaapelointia. LEDstrip 230V IP65 -valonauha asennetaan ja kytketään suoraan 230V jännitteeseen katkaisuvälin ollessa vain 10 cm. Max. pituus jopa 100 metriä valomäärän mukaan. Vältä myös LED-nauhan hankala juottaminen käyttämättä kätevää liitäntäsarjaamme.

Ei ohjainta – kytkentä suoraan 230V!

LEDstrip 230V IP65 muodostaa tasaisen, katkeamattoman valolinjan. Saatavana on kolme valomäärää Low, Mid ja High sekä kolme värilämpötilaa 2700K, 3000K ja 4000K. Sopii erinomaisesti ulkokäyttöön (IP65) ja kosteisiin tiloihin, kuten epäsuoraksi valoksi julkisivuihin, opastevaloksi kaiteen alle tai valaisemaan isojen teollisuuskiinteistöjen julkisivuja. LEDstrip 230V on saatavana On/Off-ohjauksella useissa värilämpötiloissa.

  • LEDstrip 230V ilman ohjainta
  • pituus jopa 100 metriä valomäärän mukaan
  • Katkaisuväli 10 cm
  • Kolme värilämpötilaa: 2700K, 3000K ja 4000K
  • Kolme valomäärää: Low, Mid ja High

Unohda LED-nauhan juottaminen! LEDstrip 230V IP65 -nauhan helppoa kytkentää varten valikoimastamme löytyy myös ruuvattava liitäntäsarja. Sen avulla voit liittää liitosjohdon 230V LED-nauhaan ilman juottamista.

 

 

 

Kolme valomäärää: Low, Mid ja High


Teksti ja kuvat: Hide-a-Lite

HXJ EASY™ Ainutlaatuiset taivutus- ja kuorintaominaisuudet

Kaapelien erinomaiset taivutus- ja kuorintaominaisuudet tekevät työskentelystä sujuvaa.

Peitekannet kohteen tarpeiden mukaan

Valkoinen peitekansi saa nyt rinnalleen uuden mustan vaihtoehdon.

Kanavatuotteet liikenteenvalkoisena RAL 9016

Modernien toimistojen ja työpaikkarakennusten arkkitehti- ja sisustussuunnittelussa pyritään usein vaaleampiin ja valoisuutta korostaviin tilaratkaisuihin.