Unohda ohjain ja LED-nauhan hankala juottaminen

Tämän yksinkertaisemmaksi asiat eivät voisi enää mennä – LED-nauha ilman ohjainta ja rajoittavaa toisiopuolen kaapelointia. LEDstrip 230V IP65 -valonauha asennetaan ja kytketään suoraan 230V jännitteeseen katkaisuvälin ollessa vain 10 cm. Max. pituus jopa 100 metriä valomäärän mukaan. Vältä myös LED-nauhan hankala juottaminen käyttämättä kätevää liitäntäsarjaamme.

Ei ohjainta – kytkentä suoraan 230V!

LEDstrip 230V IP65 muodostaa tasaisen, katkeamattoman valolinjan. Saatavana on kolme valomäärää Low, Mid ja High sekä kolme värilämpötilaa 2700K, 3000K ja 4000K. Sopii erinomaisesti ulkokäyttöön (IP65) ja kosteisiin tiloihin, kuten epäsuoraksi valoksi julkisivuihin, opastevaloksi kaiteen alle tai valaisemaan isojen teollisuuskiinteistöjen julkisivuja. LEDstrip 230V on saatavana On/Off-ohjauksella useissa värilämpötiloissa.

  • LEDstrip 230V ilman ohjainta
  • pituus jopa 100 metriä valomäärän mukaan
  • Katkaisuväli 10 cm
  • Kolme värilämpötilaa: 2700K, 3000K ja 4000K
  • Kolme valomäärää: Low, Mid ja High

Unohda LED-nauhan juottaminen! LEDstrip 230V IP65 -nauhan helppoa kytkentää varten valikoimastamme löytyy myös ruuvattava liitäntäsarja. Sen avulla voit liittää liitosjohdon 230V LED-nauhaan ilman juottamista.

 

 

 

Kolme valomäärää: Low, Mid ja High


Teksti ja kuvat: Hide-a-Lite

Saneerauskeskus uudella saranointitekniikalla

Saneerauskeskukseen RP2E15JS-IT kehitettiin uusi saranointitekniikka, jolloin se sopii erinomaisesti saneerauskohteisiin, joissa tilaa on niukasti. Uudella saranointitekniikalla keskus voidaan sijoittaa vaaka-asentoon vaikka ulko-oven yläpuolelle kattoa vasten.

UTUn vakioiduilla sähkökeskuksilla on Avainlippu-merkki

Avainlippu-merkin tunnistaa lähes jokainen suomalainen, ja se edustaa kotimaisuutta, laatua ja vastuullista toimintaa. Merkin voi saada ainoastaan tuote tai palvelu, joka on valmistettu tai tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. UTUn vakioiduilla sähkökeskuksilla on Avainlippu-merkki. Miten UTU-keskukset lunastavat Avainlipun lupaukset? Ulvilan tuotantotiloissa valmistuville UTUn sähkökeskuksille on ominaista niiden pitkä käyttöikä. Sähkökeskusvalmistus aloitettiin UTUlla 1940-luvulla, ja vielä edelleenkin vanhemmissa kohteissa voi törmätä vielä käytössä oleviin vanhoihin keskuksiin. Keskuksien valmistus Ulvilassa työllistää yhä edelleen useita kymmeniä ihmisiä, sekä tuotannossa, suunnittelussa että tuotekehityksessä – kaikki saman katon alla. UTU on toiminut sähköalalla jo yli 100 vuoden ajan. Teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota suomalaista työtä niin utulaisille kuin heidän toimestaan valmistuvia kestävän kehityksen mukaisia tuotteita asiakkaillemme vielä seuraavankin vuosisadan ajan. Kestävä kehitys ja vastuullisuus UTUn toiminnan kulmakivinä Vastuullisuus ja kotimaisuus on teema, joka nousee yhä enemmän esiin niin asiakkaidemme kuin heidänkin asiakkaidensa puheissa ja teoissa. On kunnia-asia, että me UTUlla voimme suomalaisen työn lisäksi tarjota markkinoille kestävän kehityksen mukaiset ja vastuullisesti tuotetut laadukkaat tuotteet. UTUn vakioidut Avainlipulla merkityt sähkökeskukset löydät Soneparilta!    

Uusi Navitek IE

Helppoa Industrial Ethernet verkko- ja kaapelitestausta