Hensel on tuttu kestävistä, lujista ja helppokäyttöisistä sähkönjakelutuotteistaan. Ne ovat paras valinta etenkin kosteisiin, likaisiin tai lämpimiin ympäristöihin.  Modulaariset MI-kotelot soveltuvat 630 A keskusjärjestelmäksi.

Kuusi kokoa

Valittavana on kuusi eri kotelokokoa sisä- ja ulkokäyttöön. Ne on erittäin helppo koota ja käyttää. Erilaisilla koteloilla saadaan juuri haluttu kokonaisuus helposti ja tyylikkäästi. 

Ilmainen suunnitteluohjelma

Henselin veloitukseton EnyGuide 3D-suunnitteluohjelma tukee kokonaisuuden suunnittelussa. Suunnitteluohjelma tarjoaa valmiit asennuskuvat ja listauksen tuotteista.

Kaikki MI-kotelot ovat IP65 ja II suojausluokan ja IEC 61439-2 standardin mukaisia.

Tuote-esimerkki: MI0201 | Snro: 34 078 02 »


Teksti ja kuvat: FSM

ABB SmartTouch 10”

Tyylikäs ohjauspaneeli älykoteihin ja -rakennuksiin

witty start – helppoutta kotilataukseen

UTUn sähköautojen latausasemavalikoima on saanut uuden odotetun tulokkaan. Hagerin witty start tulee täydentävänä tuotteena Elvi ja HomeBox -tuotesarjojen rinnalle. Witty startissa on vahvasti kiinnitetty huomiota käyttäjä- ja asentajaystävällisyyteen sekä kestävyyteen. Siksi tämä 11 kW teholle optimoitu tuote sopii erinomaisesti omakotitalojen, paritalojen ja pienten liikerakennusten latausasemaksi Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. Latausaseman vikavirtasuojaukseen voidaan käyttää normaalia A-tyypin vikavirtasuojaa. Wittyn runsaiden kytkentätilojen ansiosta suojalaite voidaan asentaa myös latausaseman sisältä löytyvään DIN-kiskotilaan. Aseman käyttöä voidaan rajoittaa koteloon integroidun avainkytkimen avulla. Witty voidaan myös varustaa kuormanhallinnalla kiinteistön syötön ylikuormittumisen estämiseksi, jotta turhat sähkökatkot voidaan välttää ja talon liittymäkulut saadaan optimoitua. Mahdollisuus lisätä schuko-pistorasia T2-latauspistorasian alapuolelle on hyvä mahdollisuus sähköisten kulkuvälineiden mobiililataukseen ja lisäsähköntarpeeseen. Helpoimmillaan kiinnität wittyn seinään, kytket syöttökaapelin ja asennus on käyttöönottomittauksia vaille valmis. Laitteessa on kuitenkin paljon lisämahdollisuuksia tarkempaan asetteluun. Asemassa voidaan hyödyntää mm. kello-ohjauksia ja tariffiohjauksia tai maksimoida aurinkosähkön käyttö lataukseen. Paikallisesti tuotetun energian käytön optimointi onnistuu kuormanhallinnan lisätarvikkeilla. Näiden lisätoimintojen käyttöönotto edellyttää latausasemalle tehtävää asettelua muistitikun ja PC:n avulla. Perusrajoitustoiminnoille virranrajoitus tehdään helposti latausaseman ja virranrajoitusreleen potentiometreillä.   [su_table responsive="yes" fixed="yes"]   Snro Tyyppi Tuote 34 267 95 XEV1K11T2 Latausasema witty start 11kW IP55/IK10 34 267 96 XEVA100 Kaapelipidike witty start 34 267 97 XEVA200 Ohjauskortti kuormanhallinta witty start 27 073 02 XEV305 Virranrajoitusrele 3v 15-100A witty 32 461 64 ADM466C Vikavirtajohdonsuojakatk. 4N C-16A 30 mA A-tyyppi 34 192 52 30760 Latauskaapeli Basic Line T2-T2 3x16A 6m musta [/su_table]

UTU-X: Yksi laite lataa ja lämmittää autot

 UTU-X on erinomainen vaihtoehto taloyhtiöiden ja julkisten parkkipaikkojen autojen lataus- ja lämmitysratkaisuksi.