Täydellisen huoneen täydellinen valonohjaus

RoomSet on ratkaisu, jolla toistuvien tilojen, kuten luokkahuoneiden ja toimistotilojen, valaistuksen toteuttaminen on nopeaa ja helppoa. Tuotteen sydän on 331-multisensori, joka tekee asennuksesta älykkään ja energiatehokkaan.

Nopea käyttöönotto

RoomSet toimii älykkäästi heti virran kytkemisen jälkeen. Se löytää ja ohjelmoi automaattisesti jokaisen DALI-väylässä olevan Digidim -seinäkytkimen, liiketunnistimen ja kaikki siihen liitetyt DALI-valaisimet. Valaistus ja kytkimet toimivat järkevästi jo ennen huonekohtaista käyttöönottoa.

Lataa sovellus. Lisää laitteet huonepohjaan. Toista.

Käyttöönotossa Android- tabletti korvaa perinteisen tietokoneen. Käyttöönottosovellus on ladattavissa Play Storesta. Tabletti yhdistetään Bluetooth -yhteydellä 331-multisensoriin. Huoneiden käyttöönotto on yksinkertaista: valaistuskomponentit vedetään huoneen pohjakuvaan halutuille paikoille.

RoomSet App - Valaistustilanteiden luominen

Tilannekohtaisen valaistuksen määrittäminen sekä valaisinten ryhmittely on helppoa. Myös kehittyneemmät ja energiaa säästävät toiminnot, kuten automaattinen läsnä- ja poissaolovalaistus sekä valo-olosuhteiden mukaan automaattisesti säätyvä vakiovalaistus, saadaan helposti käyttöönotettua.

Valmiina tulevaisuuteen

RoomSet -ohjelmisto päivittyy langattomasti suoraan Android -sovelluksesta. Näin uudet ominaisuudet saadaan tuotteelle helposti, silloin kun niitä tarvitaan, ilman että päivitykset häiritsevät normaalia käyttöä. Päivitysten avulla RoomSet:iin saadaan ominaisuuksia vielä asennuksen jälkeenkin.

Valitse RoomSet Standard -peruspaketti tai seinäpaneelin sisältävä RoomSet with Scenes -ohjainpaketti.

Snro Tuote
26 021 80 RoomSet Standard
26 021 81 RoomSet with Scenes

 

LEDVANCE LOW BAY FLEX

Kattava ratkaisu jopa kymmenen metriä korkeisiin tiloihin LEDVANCE LOW BAY FLEX avoimet teollisuusvalaisimet tekevät vaikutuksen helpolla asennettavuudellaan, jopa 160 lm/W:n valotehokkuudellaan ja jopa 100 000 tunnin käyttöiällään. Jopa 16 800 lm:n valovirralla ja kolmella avauskulmavaihtoehdolla, ne soveltuvat erinomaisesti erilaisten teollisuuden tilojen tai myymälöiden valaisemiseen. Pallonkestävät Ball Proof-mallit soveltuvat erinomaisesti myös sisäurheilutilojen valaistukseen.

Tyylikäs Globe G2 muuntautuu moneksi

Täydellinen 230v-valaisinperhe tyylikkäällä ilmeellä.

Quadro toimistovalaisin

Quadro on ainutlaatuinen arkkitehtoninen uppoasennettava LED-paneeli erittäin matalalla kiusahäikäisyllä, UGR<16.