Antti Vuorivirta
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
27.3.2018

Oman mökkitieni viimeiset sata metriä ovat ahtaat ja pimeät. Olisi suuri etu, jos tienreunan valot syttyisivät automaattisesti, kun olen tarpeeksi lähellä mökkiä. Kutsumattomien vieraiden tietä ei tarvitsisi valaista, joten geofencing toimisi paremmin kuin pelkkä lähestymiskytkin.

Geofencing tarkoittaa käyttäjän sijaintiin perustuvaa toimintaa. Taloautomaation etäohjauksessa geofencing hyödyntää kännykän paikannustietoja; järjestelmä seuraa asukkaiden liikkeitä ja kytkee kodissa toimintoja päälle, kun asukkaat saapuvat kotiin. Ja toisin päin: kun asukkaan puhelin poistuu kotipiiristä, järjestelmä huolehtii esimerkiksi lieden sulkemisesta neuvokkaiden lasten tai innokkaiden kotieläinten varalta.

Geofencing sopii erinomaisesti vapaa-ajan asumuksiin. Monien suomalaisten kesäasuntojen etäkäyttötarve liittyy lämmityksenohjaukseen tai valvontakameroiden toiminnallisuuksiin. Onneksi lähestulkoon kaikkiin uusiin ilmalämpöpumppuihin, seinäpattereihin tai valvontakameroihin saa jo puhelinsovelluksen, jonka kautta valvonta onnistuu pilvipalveluna tai suorana yhteytenä.

Saat tässä uutiskirjeessä ja huhtikuun tuotekampanjakirjeessä ratkaisuehdotuksia, joilla voit tuoda mukavuutta, helppoutta ja turvaa alkavan kesäkauden arkeen.

Hyvää alkavaa mökkikautta kaikille!

Pienempi, uudistunut LOGO!-teholähde

Siemensin neljännen sukupolven LOGO!Power-tuoteperhe on laajentunut kahdella teholähteellä sekä lisätoiminnoilla.

Uudet älyvalaistusratkaisut LEDVANCElta ammattilaisille

Älyratkaisut kodeissa yleistyvät koko ajan ja yhä useampi valitsee koteihinsa älyratkaisuja, joiden asennukseen palkataan asiantuntija. LEDVANCEn uudella älyvalaistusvalikoimalla ammattilaisten on helppoa tarjota ja toteuttaa älyvalaistusratkaisuja erilaisiin kohteisiin.

Miten vakiovalo- ja päivänvalo-ohjaus toimii?

Himmennettävistä DALI-valaisimista saa helpoiten parhaan hyödyn valaistusaluekohtaisella DALI-tunnistinohjauksella.