Me Soneparilla tiedämme, mitä pienvoimalan rakentamiseen tarvitaan. Onhan meillä oma tuotantoyksikkö logistiikkakeskuksemme katolla. Oman kokemuksen lisäksi asiantuntijatiimiimme kuuluu rautaisia asiantuntijoita, jotka pitävät huolen aurinkosähkön tuotteistosta. Arvioimme myös jatkuvasti kysynnän ja tarjonnan oikeaa suhdetta.

Lähde sinäkin ilmastotalkoisiin ja tilaa markkinoiden moderneimmat aurinkosähköratkaisut Soneparilta.

Nyt kun kysyntä on korkealla, hankintamme on täyttänyt varaston lattiasta kattoon ja toimitusketju on viritetty huippuunsa palvelemaan yhä kasvavia tarpeita.

Paneelien lisäksi tarvitset myös

Nämä kaikki löydät Soneparilta helposti ja yhdestä paikasta. Ota yhteyttä myyjääsi tai asioi verkkokaupassa.

Tutustu uuteen valikoimaesitteeseemme, josta löydät kätevästi tarvitsemasi tuotteet aurinkosähköratkaisun rakentamiseen.

Lataa esite

Teksti ja kuva: Sonepar Suomi Oy

Jokelassa valmistuu artesaaniolutta aurinkoenergialla

Aurinkoenergian talteenotto on ollut viime vuosina nouseva trendi ja tekniikan kehityttyä yhä useampi pientaloasuja joko miettii tai on jo asentanut oman talon katolle aurinkopaneelit. Myös jokelalaisessa kotipanimossa valmistetaan olutta osittain aurinkoenergialla. Lue kirjoituksesta, mitä aurinkopaneelipaketin valinnan lisäksi tulee huomioida, kun pienvoimalaa perustetaan.

Aurinkoenergiasta kuluttajille avaimet käteen -paketti

Aurinkoenergia on viimein kypsynyt kuluttajien poimittavaksi kehittyneen teknologian ja hankintahinnan vakiintumisen ansiosta.