Me Soneparilla tiedämme, mitä pienvoimalan rakentamiseen tarvitaan. Onhan meillä oma tuotantoyksikkö logistiikkakeskuksemme katolla. Oman kokemuksen lisäksi asiantuntijatiimiimme kuuluu rautaisia asiantuntijoita, jotka pitävät huolen aurinkosähkön tuotteistosta. Arvioimme myös jatkuvasti kysynnän ja tarjonnan oikeaa suhdetta.

Lähde sinäkin ilmastotalkoisiin ja tilaa markkinoiden moderneimmat aurinkosähköratkaisut Soneparilta.

Nyt kun kysyntä on korkealla, hankintamme on täyttänyt varaston aurinkopaneeleilla lattiasta kattoon ja toimitusketju on viritetty huippuunsa palvelemaan yhä kasvavia tarpeita.

Uusi invertteritoimittaja täydentää valikoimaa

Lisäksi valikoimamme täydentyy Froniuksen Symo ja Symo GEN24 Plus sarjan inverttereillä kevään 2023 aikana. Koska kysyntä on vilkasta, varmista oman invertterin saatavuus kevääksi hyvissä ajoin.

Fronius Symo on saatavilla useammalla tehovaihtoehdolla, josta löytyy integroituna Wifi sekä tiedonseuranta nettisivun kautta. Froniuksen hybridimalli Symo GEN24 Plus -mallistoon on liitettävissä myös akusto tasaamaan ja turvaamaan energian saantia silloin, kun aurinko ei paista.

Growatt inverttereistä löytyy malleja niin On-Grid käyttöön kuin Hybridimallit Off-Grid käyttöön, laajalta tehoalueelta. Growatin akkujärjestelmät löytyvät myös energiakoossa 7-25kWh. Kysy myyjiltä lisää kokonaisratkaisuista.

Aurinkosähköjärjestelmien kokonaisuuksia

  • Kysy muut tarvikkeet (kuten liittimet ja kaapelit) myyjältäsi

Nämä kaikki löydät Soneparilta helposti ja yhdestä paikasta!

Tutustu uuteen valikoimaesitteeseemme, josta löydät kätevästi tarvitsemasi tuotteet aurinkosähköratkaisun rakentamiseen.

Lataa esite

Teksti ja kuva: Sonepar Suomi Oy

ABB:n aurinkovoimaloihin soveltuva koteloitu DC-kytkin

ABB on tuonut markkinoille uuden aurinkovoimaloihin soveltuvan koteloidun DC-kytkimen.

Froniuksen takuulaajennus jopa 10 vuotta

Kaikilla Fronius-inverttereillä on tehtaalta vakiona kahden vuoden Fronius Warranty Plus -takuu, mikä kattaa materiaali-, työ- ja kuljetuskustannukset huollon yhteydessä. Mutta voit saada enemmän: Jos rekisteröit Fronius-invertterisi Fronius Solar.webissä, olet oikeutettu 3 vuoden pidennykseen Fronius Warranty Plus -takuuseen. Tämän jälkeen sinulla on automaattisesti 5 vuoden Fronius-lisätakuu, joka kattaa kaikki materiaalikustannukset, jos sitä käytetään. Yhteensä siis 10 vuoden takuu yhdellä rekisteröinnillä Fronius Warranty Extensionin kattava turvapaketti koskee kaikkia uusia, 1. syyskuuta 2023 jälkeen asennettuja ja Solar.web -järjestelmään rekisteröityjä enintään 12,5 kW:n Fronius-inverttereitä. Kaikki tiedot Froniuksen takuukampanjasta      *Takuuehdot ja takuusisältö voivat vaihdella maittain ja alueittain. Tuotteen rekisteröinti ei ole mahdollista Fronius-lisävarusteille. Takuun käyttöä koskevat lisävaatimukset ja takuun rajoitukset löytyvät oman maasi takuuehdoista: https://www.fronius.com/en/solar-energy/installers-partners/service-support/warranty-conditions.   Teksti ja kuvat: Fronius

Laadukkaat ja kestävät tarvikkeet aurinkovoimaloiden rakentamiseen

Soneparin tuotepäällikkö suosittelee LONGin paneeleita sekä Forniuksen tai Kacon inverttereitä