Modulaarista ja korkealuokkaista kotelo-osaamista jo viiden vuosikymmenen ajan.

 

Fiboxin kehittämät EK-kotelot ovat luotettavasti suojanneet sähkölaitteita ympäri maailman jo viiden vuosikymmenen ajan. EK-kotelot ovat täysin modulaarisia, minkä vuoksi mallisto kattaa laajat käyttötarpeet 
yksittäisistä moduuleista laajoihin kotelopaneeleihin asti. Mallistossa on suuri määrä eri kokoisia ja syvyisiä vaihtoehtoja, joille on tarjolla myös laaja joukko lisätarvikkeita.

Edut

  • Tiivis ja kestävä rakenne (IP66/IP67, IK08/IK09)
  • Kestää UV-valoa
  • Laaja valikoima eri kokoja
  • Sisään lyötävät laippa-aukot mahdollistavat koteloiden liittämisen toisiinsa kiinni, sekä erilaisten laippojen käytön
  • Laaja lisätarvikevalikoima

 

Fibox EK tuotteet SLO Verkkokaupassa

 

Uusi DCL valaisinpistorasiastandardi

Uuden valaisinpistorasiastandardin EN 61 995:n voimaan astumisen myötä uudenlaiset valaisinpistorasiat tulevat markkinoille. Exxact-, Renova- ja ELKO-kalustesarjat ovat jo täydentyneet valaisinstandardin mukaisilla tuotteilla.

APS laitekaapit

RA-sarjan laitekaapit RA19-sarjan laitekaappi soveltuu erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta monipuoliseen käyttöön tele-, turva- ja IT-alalla. Kaapit ovat kevyitä ja kestäviä, ja ne on valmistettu laadukkaasta, mustaksi pulverimaalatusta teräslevystä.

nVent Raychem sulanapitoratkaisut: 5 vinkkiä talven haasteisiin!

Soneparin valikoimista löytyy Raychem sulanapitoratkaisut moneen talven tuomaan tarpeeseen. 5 ajankohtaisinta ja hyvää vinkkiä onnistuneeseen asennukseen tulee tässä.