Energiansiirtoketjujen käyttö on yleistä eri teollisuuden aloilla. Oikeantyyppisen energiansiirtoketjukaapelin valitsemalla voidaan välttää kaapelin vaurioitumisesta aiheutuvat turhat kustannukset.

Faber Kabelin PVC- ja PUR-eristeiset EFK-energiansiirtoketjukaapelit sopivat erinomaisesti jatkuvassa liikkeessä oleviin sovellutuksiin erilaisissa käyttökohteissa.

Energiansiirtoketjukaapeleita käytetään eri teollisuuden aloilla, kuten sahateollisuudessa, jossa on käytössä erilaisia kuljetinjärjestelmiä ja lajittelulinjastoja. Lisäksi kaapeleita käytetään muissa jatkuvassa liikkeessä olevissa asennuksissa, muun muassa huoltoasemien autonpesulaitteissa.

EFK-energiansiirtoketjukaapelit ovat erittäin taipuisia, kestävät useimpia teollisuusympäristössä käytettäviä kemikaaleja ja soveltuvat vaativiinkin olosuhteisiin.

EFK 310Y
PVC-eristeinen kaapeli energiansiirtoketjuihin ja muihin jatkuvassa liikkeessä oleviin asennuksiin. UL /CSA hyväksyntöjen ansiosta soveltuu vientiteollisuuden tarpeisiin.

Tiesitkö, että...

  • EFK 310Y ja EFK 310CY, PVC/PVC kaapelit ovat UL hyväksyttyjä
  • EFK 300P ja EFK 300CP, TPE/PUR TPE/PUR kaapelit ovat halogeenittomia ja soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön

EFK 310CY
Häiriösuojattu PVC-eristeinen energiansiirtoketjukaapeli liikkuviin käyttöolosuhteisiin, joissa käyttönopeus sekä kiihtyvyys vastaavat kaapelin ominaisuuksia ja tarvitaan häiriösuojausta. UL / CSA hyväksyntöjen ansiosta soveltuu vientiteollisuuden tarpeisiin.

EFK 300P
PUR-kaapeli energiansiirtoketjuihin ja muihin liikkuviin asennuksiin sisällä ja ulkona, halogeeniton.

EFK 300CP
Halogeeniton PUR-kaapeli energiansiirtoketjuihin ja muihin liikkuviin asennuksiin, joissa tarvitaan häiriösuojausta, sisä- ja ulkokäyttöön.

Tuotteet SLO:n verkkokaupassa

Snro Tuote
0437002 - 0437049 EFK 310Y (PVC)
0437050 - 0437097 EFK 310CY (PVC, häiriösuojattu)
0437098 - 0437149 EFK 300P (PUR)
0437150 - 0437201 EFK 300CP (PUR, häiriösuojattu)


Kun kaapelin tulee kestää jatkuvaa liikettä

Energiansiirtoketjujen käyttö on yleistä eri teollisuuden aloilla. Valitsemalla oikeantyyppinen energiansiirtoketjukaapeli voidaan kaapelin vaurioitumisesta aiheutuvat turhat kustannukset välttää. Mitkä asiat tulisi huomioida kaapelia valitessa?

T2Black on ohut, notkea ja helposti asennettava saneerauskaapeli

“Tehkää notkea ja ohut saneerauskaapeli, joka on kätevällä kertakäyttökelalla” – tuotekehityspyyntöön on nVent Raychem kehittänyt ratkaisun, jonka nimi on T2Black.

Runpotec Putkikäärmeet ja vetojouset

Runpotecin lasikuituisista vetojousista & putkikäärmeistä löytyy vaihtoehto useimpiin tarpeisiin aina 30 metristä 300 metriin.  Lasikuitutankojen paksuudet ovat 4,5 - 11 millä ja Runpo 5 ”vetojousi” tarjoaa lähes katkeamattoman ja murtumattoman 3x polymeeripunoksen niin 16 kuin 20 mm asennusputkivetoihinkin.