Energiansiirtoketjujen käyttö on yleistä eri teollisuuden aloilla. Oikeantyyppisen energiansiirtoketjukaapelin valitsemalla voidaan välttää kaapelin vaurioitumisesta aiheutuvat turhat kustannukset.

Faber Kabelin PVC- ja PUR-eristeiset EFK-energiansiirtoketjukaapelit sopivat erinomaisesti jatkuvassa liikkeessä oleviin sovellutuksiin erilaisissa käyttökohteissa.

Energiansiirtoketjukaapeleita käytetään eri teollisuuden aloilla, kuten sahateollisuudessa, jossa on käytössä erilaisia kuljetinjärjestelmiä ja lajittelulinjastoja. Lisäksi kaapeleita käytetään muissa jatkuvassa liikkeessä olevissa asennuksissa, muun muassa huoltoasemien autonpesulaitteissa.

EFK-energiansiirtoketjukaapelit ovat erittäin taipuisia, kestävät useimpia teollisuusympäristössä käytettäviä kemikaaleja ja soveltuvat vaativiinkin olosuhteisiin.

EFK 310Y
PVC-eristeinen kaapeli energiansiirtoketjuihin ja muihin jatkuvassa liikkeessä oleviin asennuksiin. UL /CSA hyväksyntöjen ansiosta soveltuu vientiteollisuuden tarpeisiin.

Tiesitkö, että...

  • EFK 310Y ja EFK 310CY, PVC/PVC kaapelit ovat UL hyväksyttyjä
  • EFK 300P ja EFK 300CP, TPE/PUR TPE/PUR kaapelit ovat halogeenittomia ja soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön

EFK 310CY
Häiriösuojattu PVC-eristeinen energiansiirtoketjukaapeli liikkuviin käyttöolosuhteisiin, joissa käyttönopeus sekä kiihtyvyys vastaavat kaapelin ominaisuuksia ja tarvitaan häiriösuojausta. UL / CSA hyväksyntöjen ansiosta soveltuu vientiteollisuuden tarpeisiin.

EFK 300P
PUR-kaapeli energiansiirtoketjuihin ja muihin liikkuviin asennuksiin sisällä ja ulkona, halogeeniton.

EFK 300CP
Halogeeniton PUR-kaapeli energiansiirtoketjuihin ja muihin liikkuviin asennuksiin, joissa tarvitaan häiriösuojausta, sisä- ja ulkokäyttöön.

Tuotteet SLO:n verkkokaupassa

Snro Tuote
0437002 - 0437049 EFK 310Y (PVC)
0437050 - 0437097 EFK 310CY (PVC, häiriösuojattu)
0437098 - 0437149 EFK 300P (PUR)
0437150 - 0437201 EFK 300CP (PUR, häiriösuojattu)


Kestävät vetosukat ammattikäyttöön

CERTEX – Korkealaatuiset vetosukat kaapelien ja putkien vetämiseen. CERTEX-vetosukilla helppoa ja turvallista työskentelyä ammattilaisille. CERTEX-vetosukat soveltuvat esimerkiksi sähköurakoitsijoille, energiateollisuuteen ja rakennustyömaille.

Prysmian Group yhtenäisti MCMK- ja MK -kaapelivalikoimaansa

Prysmian Groupin halogeenittomien palosuojattujen kaapeleiden valikoima on laajentunut vuosi vuodelta. 2.5.2021 voimaan tulleet muutokset selkiyttävät entisestään kaapelivalinnan tekemistä ja parantavat saatavuutta.

Nestor Cablesilta 2-parinen KJAAM-HF-kaapeli Cca-paloluokalla

Nestor Cablesin Cca-paloluokan täyttävien kaapeleiden tuoteperhe C-Proof on nyt täydentynyt 2-parisella KJAAM-HF-instrumentointikaapelilla. Cca-paloluokan kaapeleita käytetään vaativissa asennuskohteissa kuten hätäpoistumisteillä ja lääkintätiloissa, joten C-Proof-kaapelit ovat käyneet läpi vaativan testaus- ja auditointiprosessin, jossa arvioidaan niiden ominaisuuksia palon aikana.  KJAAM-HF C-Proof -instrumentointikaapeli KJAAM-HF C-Proof on paloluokan Cca instrumentointikaapeli automaatio-, prosessinohjaus- ja audiojärjestelmiin. Soveltuu digitaalisille ja analogisille signaaleille. KJAAM-HF C-Proof voidaan asentaa sisätiloihin ja myös ulos kaapelikouruihin. Standardit Testaus EN 50289-x-x, EN 50290-x-x Palotekninen käyttäytyminen Cca -s1,d1,a1 Rakenne Johdin on kerrattu, tinattu kuparilanka 7x0,29 mm. Eristys: kiinteä PE, LSZH ulkokerros. Kaksi johdinta ja maalanka kerrattu yhteen. Jokainen pari on suojattu alumiinimuovinauhalla. Parit on erotettu numeronauhalla. Pareissa a-johtimet ovat sinisiä ja b-johtimet valkoisia. Yksi, kaksi tai neljä paria on kerrattu yhteen lohkoksi. Yhteisenä suojana muovialumiininauha maalangalla. Ulkovaippa harmaa (RAL 7035), halogeeniton, UV-suojattu palonestomateriaali. Kaikki valokuitu- ja kuparikaapelimme ovat halogeenittomia. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tuote  02 175 80 KJAAM-HF C-Proof 2x(2+1)x0,5, 1000 m 02 175 81 KJAAM-HF C-Proof 2x(2+1)x0,5 , 500 m [/su_table]