Energiansiirtoketjujen käyttö on yleistä eri teollisuuden aloilla. Oikeantyyppisen energiansiirtoketjukaapelin valitsemalla voidaan välttää kaapelin vaurioitumisesta aiheutuvat turhat kustannukset.

Faber Kabelin PVC- ja PUR-eristeiset EFK-energiansiirtoketjukaapelit sopivat erinomaisesti jatkuvassa liikkeessä oleviin sovellutuksiin erilaisissa käyttökohteissa.

Energiansiirtoketjukaapeleita käytetään eri teollisuuden aloilla, kuten sahateollisuudessa, jossa on käytössä erilaisia kuljetinjärjestelmiä ja lajittelulinjastoja. Lisäksi kaapeleita käytetään muissa jatkuvassa liikkeessä olevissa asennuksissa, muun muassa huoltoasemien autonpesulaitteissa.

EFK-energiansiirtoketjukaapelit ovat erittäin taipuisia, kestävät useimpia teollisuusympäristössä käytettäviä kemikaaleja ja soveltuvat vaativiinkin olosuhteisiin.

EFK 310Y
PVC-eristeinen kaapeli energiansiirtoketjuihin ja muihin jatkuvassa liikkeessä oleviin asennuksiin. UL /CSA hyväksyntöjen ansiosta soveltuu vientiteollisuuden tarpeisiin.

Tiesitkö, että...

  • EFK 310Y ja EFK 310CY, PVC/PVC kaapelit ovat UL hyväksyttyjä
  • EFK 300P ja EFK 300CP, TPE/PUR TPE/PUR kaapelit ovat halogeenittomia ja soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön

EFK 310CY
Häiriösuojattu PVC-eristeinen energiansiirtoketjukaapeli liikkuviin käyttöolosuhteisiin, joissa käyttönopeus sekä kiihtyvyys vastaavat kaapelin ominaisuuksia ja tarvitaan häiriösuojausta. UL / CSA hyväksyntöjen ansiosta soveltuu vientiteollisuuden tarpeisiin.

EFK 300P
PUR-kaapeli energiansiirtoketjuihin ja muihin liikkuviin asennuksiin sisällä ja ulkona, halogeeniton.

EFK 300CP
Halogeeniton PUR-kaapeli energiansiirtoketjuihin ja muihin liikkuviin asennuksiin, joissa tarvitaan häiriösuojausta, sisä- ja ulkokäyttöön.

Tuotteet SLO:n verkkokaupassa

Snro Tuote
0437002 - 0437049 EFK 310Y (PVC)
0437050 - 0437097 EFK 310CY (PVC, häiriösuojattu)
0437098 - 0437149 EFK 300P (PUR)
0437150 - 0437201 EFK 300CP (PUR, häiriösuojattu)


NesCon 2.0 – Nestor Cablesin uudistuneet valokaapeliverkkojen asennus- ja kytkentätarvikkeet

Nestor Cables on uudistanut asennus- ja kytkentätarvikkeiden NesCon-tuotevalikoimaa: valikoimaan on tullut paljon uutuuksia, jotka ovat entistä asentajaystävällisempiä ja joita on kehitetty asiakaspalautteen pohjalta.

ATEX kaapeloinnin vaatimukset – onko niitä?

ATEX tai Ex (Atmospheres Explosibles) eli räjähdysvaarallisiin tiloihin voi törmätä sekä uudis-että saneerauskohteissa. Koska tällaiset kohteet ovat haasteellisia, vaativat ne ammattilaisen viimeistellyn suunnitelman ja laajan riskianalyysin. Tässä kirjoituksessa käymme läpi perusasiat, mitä tulee huomioida ATEX-tilan kaapeloinnissa.

TE Connectivityn päätetuppilot

TE Connectivityn silikonisilla päätetuppiloilla suojaat kaapelipäät kosteudelta kuljetuksen tai varastoinnin aikana