PIR-tunnistin, valoisuusanturi ja akustinen tunnistin yhdessä järjestelmässä

Liitä tunnistimia yhteen järjestelmään

Extronicin PD-230 -järjestelmä on laajentunut. Nyt saat liitettyä PIR- tunnistimia ja akustisia tunnistimia helposti samaan järjestelmään. Extronicin PD-230 on erinomainen ratkaisu saneerauskohteisiin.

Akustinen tunnistin reagoi ääneen

Akustinen tunnistin AD-232 sytyttää valot valvomalleen alueelle aina, kun tilaan johtava ovi avataan. Akustisella tunnistimella ohjattu valaistus parantaa käyttökokemusta viiveettömän valon syttymisen ansiosta. Valoisuusanturilla puolestaan saadaan estettyä valaistuksen tarpeeton syttyminen valoisaan aikaan.

PIR-tunnistinta, valoisuusanturia ja akustista tunnistinta voidaan kaikkia käyttää yhdessä järjestelmässä.

 

 

 Snro Tuote
 26 031 23 Läsnäolotunnistin EXTRONIC – PD-230 tunnistin+releyksikkö

Nylund

 

VIPU-WAGOn tuoteperhe laajenee

Uusi pienikokoinen WAGO 221-2411 Inline-rasialiitin soveltuu erinomaisesti ledien asennukseen, johtimien jatkamiseen ja korjauksiin.

HellermannTyton merkintälevyt ja -johdinsiteet

Merkintälevyt soveltuvat kaapeleiden, kaapelinippujen ja suojaletkujen merkintään.

Roiskevesitiiviit pintapistorasiat – Impressivo valkoinen ja matta musta

Impressivo -sarjan 2-osaiset pintapistorasiat nyt myös roiskevesitiiviinä. Saatavilla sekä valkoisen että mattamustan värisinä - valitse kohteesi mukaan. Pistorasiat sisältävät läppäkannellisen keskiölevyn, pistorasian rungon, pintakehyksen sekä pintakojerasian. Pistorasiassa on liittimet kutakin kosketinta kohden ja niihin voi kytkeä max. 4 johtoa (haaroitusmahdollisuus). Liittimet on hyväksytty ML- ja MK-johtimille. Snro Tyyppi Kuvaus Pakkauskoot 24 060 30 302ESW-84 Pistorasia, Impressivo, pinta, 2-osainen, maadoitettu, jousiliittimin, haaroitusliittimet, valkoinen 1/10 24 060 34 302ESW-885 Pistorasia, Impressivo, pinta, 2-osainen, maadoitettu, jousiliittimin, haaroitusliittimet, matta musta 1/10