Tarvitset I/O-järjestelmän, jonka avulla voit työskennellä nopeasti ja joustavasti.

Tarvitset järjestelmän, joka ei jätä sinua pulaan, kun järjestelmät muuttuvat entistä hajautetummaksi.

Erityisen kompakti u-remote-järjestelmä, joka koostuu IP20- ja IP67-komponenteista, mahdollistaa maksimaaliset edut ja joustavan käytön.

 

U-remote:n uusi IP67-perhe sopii täydellisesti signaaliliitäntään ohjauskotelon ulkopuolella ja yhdistää kaikki u-remote IP20 tarjoamat kenttähyödyt laitteeseen, jolla on suurempi suojaustaso. U-remote IP67 takaa M12 L-koodauksen ja 7/8-liitäntöjen avulla maailmanlaajuisen joustavan yhteyden ja maksimaalisen tehonsiirron.

 

 

ACS380 ja ACS480 – taajuusmuuttajien erot

Suunniteltu kaappiasennuksiin ACS380 sarjan taajuusmuuttajat on suunniteltu erityisesti  koneenrakennusta silmällä pitäen. Kummatkin taajuusmuttajat, ACS380 ja ACS480, sopivat kaappiasennuksiin ja näiden suojausluokitus on IP20.  ACS380 on laajemmin konfiguroitavissa EMC suojauksen (C4-C2, EN 61800-3), takaisinkytkentöjen (HTL/TTL enkooderi) ja valmiiden kokoonpanojen suhteen.

Kun pandemia halvaannuttaa perinteiset asiointitavat 

Digitaalisten tilauskanavien ja automatisoitujen prosessien merkitys on korostunut uudenlaisessa tilanteessa. Olemme ottaneet lyhyessä ajassa ison harppauksen kohti virtuaalisempaa yhteiskuntaa.