Henselin ENYCASE -tuoteperheen DK-rasiat ovat täydellinen valinta sisäasennuksiin, kun halutaan asennuksiin laadun mukanaan tuomaa helppoutta.

Tämä täysin uudenlaisella muotoilulla toteutettu rasiasarja näyttää asennettuna pienemmältä kuin todellisuudessa on ja pyöristettyjen kulmien ansiosta rasian sisällä on entistä enemmän tilaa asennuksille.

Rasiasarjasta on olemassa kahdeksan eri kokoa, jotka kaikki ovat mm. sinetöitävissä ilman lisävarusteita ja mukana toimitetaan kaikki tarpeellinen rasian kiinnitykseen. Lähtökohtaisesti DK-sarjan rasiat ovat kaikki IP66 -luokiteltuja.


Teksti ja kuvat: Hensel

 

Schneider Electricin kiinteästi asennettava USB-latauspistoke

Lisää kotisi sähköturvallisuutta Tarkista, miten lataat! Yhä useammat laitteet, kuten puhelimet, tabletit, kuulokkeet ja kellot latautuvat USB-latureiden avulla. Latureiden laatu vaihtelee ja TUKES on vetänyt monia USB-latureita markkinoilta. Kiinteästi seinään asennettava USB-latauspistoke on turvallinen valinta.

Ebeco roudansulatusmatto

Roudansulatusmattoja käytetään nopeaan ja helppoon roudan sulatukseen ja lämpimänä pitämiseen monissa käyttökohteissa. Routa pystytään sulattamaan noin 30 cm syvyydeltä riippuen ympäristön lämpötilasta sekä maa-aineksesta.

Al- ja Cu-johtimien päättäminen ja liittäminen liitäntäalustaan

Alumiinijohtimien liitoksissa on otettava huomioon alumiinin pinnan oksidoituminen eli hapettuminen ja alumiinin viruminen eli kylmäjuokseminen sekä liitospinnan galvaaninen korroosio.