Henselin ENYCASE -tuoteperheen DK-rasiat ovat täydellinen valinta sisäasennuksiin, kun halutaan asennuksiin laadun mukanaan tuomaa helppoutta.

Tämä täysin uudenlaisella muotoilulla toteutettu rasiasarja näyttää asennettuna pienemmältä kuin todellisuudessa on ja pyöristettyjen kulmien ansiosta rasian sisällä on entistä enemmän tilaa asennuksille.

Rasiasarjasta on olemassa kahdeksan eri kokoa, jotka kaikki ovat mm. sinetöitävissä ilman lisävarusteita ja mukana toimitetaan kaikki tarpeellinen rasian kiinnitykseen. Lähtökohtaisesti DK-sarjan rasiat ovat kaikki IP66 -luokiteltuja.


Teksti ja kuvat: Hensel

 

SLO:n kautta saat laajan valikoiman Schneider Electric tuotteita

Schneider Electricin valikoimassa on uppo- ja pinta-asennettavia sähkökalusteita, joista löytyy moniin erilaisiin sisustustyyleihin sopivia vaihtoehtoja ja markkinoiden laajin valikoima asumismukavuutta parantavia tuotteita.

Asiantuntijan näkökulma: Kouvolan asuntomessujen vaatimattomat sähköasennusratkaisut kummastuttavat

Asuntomessuilla kävijä toivoo näkevänsä nykyaikaisia ja vaihtoehtoisia ratkaisuja. Sähköasennusten suhteen niin ei käynyt Kouvolan asuntomessuilla. Jos vielä pari vuotta sitten esiteltiin värillisiä, lasisia tai metallisia kalusteita, niin tällä kertaa vaihtoehtoja näytti olevan tasan kaksi: valkoinen tai musta.

Theben kojerasiakellot

Malleja on kaksi: uppoasennettavat 1-kanavaiset TR 030 TOP3 (stk 2606635) viikkokello ja SELEKTA 070 TOP3 (stk 2606636) astronominen kello.