– kytkimet ja pistorasiat saatavilla suurpakkauksissa!

Urakoitsijan tarpeeseen vastattiin ja Ensto toi vuodenvaihteessa markkinoille uudet suurpakkaukset. Asennuskalustesarjan myydyimmät tuotteet paketoitiin suurpakkauksiin helpottamaan työmaakäyttöä.

Monipuolisesta asennuskalusteperheestä löydät täydellisen valikoiman asennuskalusteita kahdessa värissä, valkoisena ja mustana, uppoon sekä pintaan. Introt saavat kiitosta hyvästä asennettavuudesta ja niiden muotoiluun on panostettu.

– Urakoitsijalta tulleeseen toiveeseen vastasimme paketoimalla suurpakkauksiin markkinoiden myydyimmät kytkimet ja -pistorasiat. Kolme parasta tuotetta pakattiin siis suurpakkauksiin ajatuksella tilaa 1, saat 100 tuotetta yhdessä ja samassa paketissa. Yksi pakkaus on helpompi kantaa työmaalle, kuin 10 pientä. Tämä helpottaa työtä asennuksilla ja samalla suurpakkauksen hinta katsottiin myös kohdilleen, Tero Lalu, tuotepäällikkö Enstolta mainitsee.

Hyvällä asennettavuudella ja suurpakkauksilla säästöjä

Työmaalla nopeus ja hyvä asennettavuus tuo säästöjä. Enston asennuskalusteiden tuotekehitys vietiin huippuunsa ja niistä löytyy paljon asennusta helpottavia esimerkkejä. Varmatoimiset kytkimet ovat pitkäikäisiä ja miellyttäviä käyttää. Kytkimissä on mukavan laadukas tuntuma käytettäessä, ja niihin on suunniteltu myös erittäin toiminnalliset johtimien vapauttimet asennusta helpottamaan. Painikkeet ovat hyvin esillä ja helposti painettavissa, jos johtimia tarvitseekin irrottaa. Työmaalla niin saneeraus- kuin uudiskohteessakin voi eteen tulla yllätyksiä ja työssä edetään soveltamalla tilanteen mukaan. Asennuskalusteiden valinnassa onkin tärkeää asentamisen helppous, sillä se heijastuu suoraan työn kestoon ja kustannuksiin.

– Asennuskalustesarjan kaksoispistorasiat ovat hyvännäköisiä käytössä. Johdot asettuvat aina siististi alaspäin. Pistorasioiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota nopeaan asentamiseen. Jousiliittimet on sopivasti kallistettu, jotta johtimien kytkeminen on sujuvaa. Myös kaikki asennuskalusteet menevät 85mm peitelevyyn eli työmaalle ei tarvita 100mm peitelevyjä, jolloin myös asentajan tuotenimikkeiden määrä vähenee, Lalu summaa.

 

Sähkönumero Tuotekoodi Kuvaus
25 135 41 LS1520-2NKIWWMFI Pistorasia 2-osainen, keskiölevyllä, valkoinen, 100 kpl
25 135 42 LS1520-2NKIWWKMFI Pistorasia 2-osainen, kokolevyllä, valkoinen, 100 kpl
21 136 57 506EU-LS990WWMFI Kytkin-6, 10AX/250V, 100 kpl, valkoinen

ABB:n moottorinkäynnistin pikajousiliittimin

ABB lanseeraa uudenlaisen liitintekniikan AF-kontaktoriin ja MS132 moottorinsuojakatkaisijaan

Defem-lankahyllyt

Jokaisella rakennelmalla pitää olla luja selkäranka

Schneider Electric uudet 2-pistorasiat lisäominaisuuksilla nyt saatavilla

Schneider Electric on tuonut markkinoille kaksi edistyksellistä pistorasiauutuutta. 2-pistorasian USB liittimillä ja 2-pistorasian, johon on integroitu liiketunnistin ja valo.