Diana Flat LED on tyylikäs moduulivalaisinsarja toimistojen ja liiketilojen yleisvalaistukseen.

 

Tasaisesti valottuva opaalilevy ja mikroprismaoptiikka antavat viimeistellyn ulkonäön vaativissakin kohteissa. Diana Flat LED -valaisin on moderni ratkaisu, kun kohteeseen halutaan parempaa yleisvaloa ja optisia vaihtoehtoja.

Enston Diana Flat LED -valaisimiin on valittavissa opaalietulevy tai mikroprismaoptiikka. Ensto Tunable White -valaisimet soveltuvat lähes kaikkiin ohjausratkaisuihin, joilla voidaan säätää värilämpötilaa 2700–6500 K alueella.

 

Ensto Diana Flat LED

Asennusvaihtoehtoja Diana Flat LED valaisimille:

 • pinta-asennus erillisellä pinta-asennuskehyksellä
 • levykattoasennus erillisellä levykattokehyksellä
 • ripustusmahdollisuus erillisellä ripustussarjalla

Toimitamme tilauksesta myös räätälöityjä vaihtoehtoja:

 • 90+ värintoistoindeksi DL6X6O ja DL6X6M (600×600 mm) 4000 K, Ra > 90
 • Diana Flat LED pinta-asennuskehys
 • Diana Flat LED -mallit Helvar Select the Weather -järjestelmään
 • Alhaisemman valovirran projektikohtaiset ratkaisut
  • Valaisinkohtaisella sensorilla varustetut mallit
  • DL3X12O- ja DL3X12M- (300×1200 mm) 3000 K -mallit

 

 

Diana Flat LED moduulivalaisin on saatavilla kolmessa eri koossa:

 Nimike Optiikka Valoteho
 Diana Flat LED 600×600 opaalietulevy 21W-40W, 2300 – 4600 lm
 Diana Flat LED 600×600 mikroprismaoptiikka 22W-40W, 2300 – 4500 lm
 Diana Flat LED 600×600 opaalietulevy (O) tai mikroprismaoptiikka (M),
värilämpötilan säätö (tunable white) 3000 K – 6000 K
40W, 3500 lm
 Diana Flat LED 300×1200 opaalietulevy 26W, 2800 lm
 Diana Flat LED 300×1200 mikroprismaoptiikka 29W-34W, 2800 – 3200 lm
 Diana Flat LED 300×300 opaalietulevy, jousikiinnikkeet 14W, 1100 lm

 

Diana moduulivalaisimet verkkokaupassa » 

 

Sylvania ToLEDo Superia T5 230V AC

LED-putki suoraan verkkojännitteeseen

Turvavalaistusjärjestelmän valvonta langattomasti ja keskitetysti - AaltoCtrl

AaltoCtrl-etävalvontajärjestelmä yksikkövalaisinten valvontaan  Teknowaren AaltoCtrl-etävalvontajärjestelmän avulla yksikkövalaisimien valvonta sujuu langattomasti ja keskitetysti. Järjestelmä ei vaadi turvavalokeskusta tai datakaapelointia valaisimelta toiselle – paikallinen virransyöttö valaisimille riittää. Järjestelmä on vaivaton asentaa, sillä se on käyttövalmis heti valaisimien asennuksen jälkeen. AaltoCtrl-järjestelmä hälyttää vikaantuneista valaisimista sekä näyttää tehdyt testit ja valaisinten tilan. Ilmoitukset järjestelmän tilasta ja hälytyksistä voi tilata suoraan sähköpostiin. Uusien valaisinten lisääminen järjestelmään on yksinkertaista, joten AaltoCtrl-järjestelmä on helposti laajennettavissa sekä muokattavissa. Valaisinten ryhmittely, esimerkiksi kerrosten, rakennusten ja muiden alueiden mukaan, helpottaa paikantamista erityisesti suurissa kohteissa. Sallitut ajat automaattisille valaisintesteille voidaan määritellä kuhunkin kiinteistöön sopivaksi. Etävalvontajärjestelmää käytetään joko erillisellä AaltoCtrl WMU -valvontalaitteella tai AaltoCtrl PC -ohjelmistolla.  AaltoCtrl WMU -langaton valvontalaite on kosketusnäytöllinen ratkaisu paikalliseen valvontaan AaltoCtrl WMU on seinään asennettava valvontalaite AaltoCtrl-järjestelmän käyttöön. Valvontalaite toimii itsenäisesti ilman tietokonetta, joten se soveltuu hyvin kohteisiin, joissa ei ole valvomotilaa. WMU mahdollistaa enintään 500 valaisimen paikallisen valvonnan ja sitä on helppo käyttää valvontalaitteen seitsemän tuuman kosketusnäytöltä. Seinään kiinteästi asennettava yksikkövalaisinjärjestelmän valvontalaite (esim. kohteisiin, joissa ei ole erillistä valvomotilaa). Toimii ilman PC:tä. Sisäänrakennettu koordinaattori, mutta mahdollisuus lisätä yksi ulkoinen koordinaattori, jos järjestelmää halutaan laajentaa. Sisäänrakennettu hälytysrelelähtö mahdollistaa AaltoCtrl -järjestelmässä ilmenneen vikatiedon välittämisen muihin järjestelmiin tai releohjattuihin laitteisiin. Helppokäyttöinen käyttöliittymä ja 7” kosketusnäyttö. Mahdollistaa enintään 500 opasteja turvavalaisimen paikallisen valvonnan. Liitettävissä MyTeknowarepilvipalveluun. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] SnroTuotenimiTeknoware-numero71 239 31AaltoCtrl WMU -langaton valvontalaite (seinäasennus)TST5108 [/su_table]