Keskeytyksetön virransyöttö on erittäin tärkeää kriittisillä aloilla, kuten sairaaloissa, konesaleissa, myymälöissä ja lennonjohdossa.

UPS-laitteilla saadaan varmistettua helposti ja tehokkaasti toiminnan kannalta kriittisten sähkökuormien toiminta. Säännöllisellä huoltovälillä varmistetaan laitteiden hyvä elinkaari jopa 20 vuoteen asti. UTUlla on laaja valikoima erilaisia UPS-laitteistoja sekä pitkä kokemus tehonsyöttöjärjestelmien huolto-, kunnossapito- ja asennustoiminnoista.

 

Socomecin Masterys BC+ -sarjasta UPS-tuotteita kustannustehokkaasti

 

Uuden sukupolven Socomec Masterys BC+ -tuotesarja on kustannustehokas ratkaisu täyttämään julkisen sektorin, kauppojen ja kevyen teollisuuden UPS-tarpeet. Innovatiivisen kehitystyön tuloksena on otettu huomioon mm. tuotteiden valinnan helppous, koko, teho ja asennus. Tuloksena on helppokäyttöinen ja tehokas tuotesarja kaikkiin vaativiinkin käyttötarkoituksiin. Masterys BC+-tuotesarja löytyy kokoluokissa 10-160 kVA, 230/400 ja 400/400 VAC-mallit.

Masterys BC+ -tuotteita voidaan muunnella monenlaiseen käyttöön. Laitemallistosta löytyy niin valmiita paketteja kuin integraatiomalleja, jotka palvelevat paremmin kohteita, missä asiakas haluaa itse laittaa akut laitteeseensa. Varakäyntiajat lähtevät muutamasta minuutista yli tuntiin, joten oikean kokoisen akuston löytäminen on helppoa. Laitteeseen saa optiona lisättyä myös esimerkiksi Modbus- tai Profibus-kortin, relekortin tai verkkovalvontakortin. Näillä laitteilla onnistuvat myös redundanttiset järjestelmät.

UTUlta apua oikean UPS-laitteen valintaan ja huoltoon

Oikean UPS-tuotteen valinta saattaa toisinaan olla hankalaa. UTUn UPS-tuotteiden valintatyökalu auttaa löytämään juuri sinun käyttöösi sopivan UPS-tuotteen. UTUn verkkosivuilta www.utu.eu löydät hakusanalla “UPS Selector valintatyökalu” erillisen ohjelman, johon voit syöttää tarvitsemasi UPSin tiedot. Voit ottaa meihin yhteyttä myös suoraan ja etsimme sinulle sopivan UPS-tuotteen. Kokenut tiimimme suunnittelee ja mitoittaa tarvittaessa UPS-järjestelmän tarpeitasi vastaavaksi ja käyttökohteeseen sopivaksi antamiesi reunaehtojen mukaan.

Socomecin Masterys BC+ -ratkaisut löytyvät SLO:n valikoimasta seuraavilla sähkönumeroilla: 84 014 70- 84 015 50

Tilaa verkkokaupasta

La Triveneta H07Z-R halogeeniton asennusjohto (MK-HF)

Asennusjohtoa käytetään keskusten ja laitteiden johdotuksissa sekä yksittäisenä maadoitusjohtimena.

Uuden tiiveysluokan turvakytkin Katkolta IP 69K/IP69

Koneiden ja laitteiden käyttöturvallisuus edellyttää turvakytkimien asentamista entistä vaativampiin paikkoihin tuotantolaitoksissa. KATKO Oy:n uudet haponkestävät turvakytkimet täyttävät IP69K/IP69 tiiveysluokan.

Ainutlaatuisen älykkäät Eaton 93PS UPSit

Suomessa suunniteltu ja valmistettu modulaarinen 93PS UPS sopii erinomaisesti kiinteistöjen ja teollisuuden yms. kriittisille kuormille.