Monipuolinen ja tehokas suko+USB

Puhelin, älykello, kuulokkeet, läppäri....Uusi ”suko+USB” pistorasia on varma valinta kaikkeen lataamiseen, koska tuotteesta löytyy tavallisen pistorasian lisäksi USB-A ja USB-C tyypin latauspistorasiat. Latausvirta on maksimissaan 3A, joten tuote lataa useampaakin laitetta samanaikaisesti. Saatavana ELKO Plus -sarjan väreissä ja toimitetaan ilman kehystä, joten valkoinen sopii myös RS16-sarjaan. (VAL: 2504058, ALU: 2504059, MUS: 2504060)

Persoonalliset Layer-kehykset

ELKO Plus Layer on kokonaan uusi viiden värin kattava kehysmallisto, joka tarjoaa moderneja vaihtoehtoja, mm. betonia ja kuparia. Layer viittaa kehysten rakenteeseen, jossa muovinen kehys on laminoitu aidon materiaalin näköisellä pinnoitteella. Näin on saatu aikaan tyylikäs designkehys aiempaa edullisemmin. Kiiltäviin pintoihin ei myöskään tartu sormenjäljet, kuten lasikehyksiin.

Kätevä modulaarinen kulmakotelo

ELKO Plus tarjoaa innovaatiota jopa kulmakoteloon! Modulaarisen kulmakotelon ajatuksena on, että 1-osaiselle kojeelle kotelo rakentuu pelkistä päätypaloista, mutta keskipaloja lisäämällä voidaan rakentaa yhdistelmät aina 5-osaiseksi asti. Saatavana kaikissa ELKO Plus -sarjan väreissä.


Kuvat ja teksti: Schneider Electric

Norwescolta TimesUp pistorasiat ajastimella

TimesUp on Norwescon uusi ajastinpistorasiasarja. Ajastimella varustettuja pistorasioita käytetään paloriskin minimoimiseen teollisuudessa, julkisissa tiloissa sekä kodeissa.

Soudal Fire Range palokatkoratkaisut

Nyt kaikki Soudal Fire Range -sähköpuolen palokatkoratkaisut ja koko tuotevalikoima on saatavissasi nopeasti SLO:lta.

Steinel Nightmatic 3000 Vario -hämäräkytkin

Steinel Nightmatic 3000 Vario seinäasenteinen hämäräkytkin kytkee valon asetetutun lux-tason alittuessa ja sammuttaa asetetun lux-tason ylittyessä.