Monipuolinen ja tehokas suko+USB

Puhelin, älykello, kuulokkeet, läppäri....Uusi ”suko+USB” pistorasia on varma valinta kaikkeen lataamiseen, koska tuotteesta löytyy tavallisen pistorasian lisäksi USB-A ja USB-C tyypin latauspistorasiat. Latausvirta on maksimissaan 3A, joten tuote lataa useampaakin laitetta samanaikaisesti. Saatavana ELKO Plus -sarjan väreissä ja toimitetaan ilman kehystä, joten valkoinen sopii myös RS16-sarjaan. (VAL: 2504058, ALU: 2504059, MUS: 2504060)

Persoonalliset Layer-kehykset

ELKO Plus Layer on kokonaan uusi viiden värin kattava kehysmallisto, joka tarjoaa moderneja vaihtoehtoja, mm. betonia ja kuparia. Layer viittaa kehysten rakenteeseen, jossa muovinen kehys on laminoitu aidon materiaalin näköisellä pinnoitteella. Näin on saatu aikaan tyylikäs designkehys aiempaa edullisemmin. Kiiltäviin pintoihin ei myöskään tartu sormenjäljet, kuten lasikehyksiin.

Kätevä modulaarinen kulmakotelo

ELKO Plus tarjoaa innovaatiota jopa kulmakoteloon! Modulaarisen kulmakotelon ajatuksena on, että 1-osaiselle kojeelle kotelo rakentuu pelkistä päätypaloista, mutta keskipaloja lisäämällä voidaan rakentaa yhdistelmät aina 5-osaiseksi asti. Saatavana kaikissa ELKO Plus -sarjan väreissä.


Kuvat ja teksti: Schneider Electric

Asennushelppo Lumina 12W -plafondivalaisin

Uudistettu takalevy mahdollistaa ketjutettavuuden ja helpomman kiinnityksen

Jussi ja IMPRESSIVO mekaaninen ajastin

Sähkölaitteiden ohjausta ja energiasäästöjä Mekaaninen Jussi ja IMPRESSIVO® -ajastin erilaisten sähkölaitteiden ohjaukseen.

Uudet berker S.1 -kaksoispistorasiat Hagerilta

Hager on julkaissut berker S.1 -sarjaan uuden sukupolven 2-osaiset pistorasiat.