Monipuolinen ja tehokas suko+USB

Puhelin, älykello, kuulokkeet, läppäri....Uusi ”suko+USB” pistorasia on varma valinta kaikkeen lataamiseen, koska tuotteesta löytyy tavallisen pistorasian lisäksi USB-A ja USB-C tyypin latauspistorasiat. Latausvirta on maksimissaan 3A, joten tuote lataa useampaakin laitetta samanaikaisesti. Saatavana ELKO Plus -sarjan väreissä ja toimitetaan ilman kehystä, joten valkoinen sopii myös RS16-sarjaan. (VAL: 2504058, ALU: 2504059, MUS: 2504060)

Persoonalliset Layer-kehykset

ELKO Plus Layer on kokonaan uusi viiden värin kattava kehysmallisto, joka tarjoaa moderneja vaihtoehtoja, mm. betonia ja kuparia. Layer viittaa kehysten rakenteeseen, jossa muovinen kehys on laminoitu aidon materiaalin näköisellä pinnoitteella. Näin on saatu aikaan tyylikäs designkehys aiempaa edullisemmin. Kiiltäviin pintoihin ei myöskään tartu sormenjäljet, kuten lasikehyksiin.

Kätevä modulaarinen kulmakotelo

ELKO Plus tarjoaa innovaatiota jopa kulmakoteloon! Modulaarisen kulmakotelon ajatuksena on, että 1-osaiselle kojeelle kotelo rakentuu pelkistä päätypaloista, mutta keskipaloja lisäämällä voidaan rakentaa yhdistelmät aina 5-osaiseksi asti. Saatavana kaikissa ELKO Plus -sarjan väreissä.


Kuvat ja teksti: Schneider Electric

APS laitekaapit

RA-sarjan laitekaapit RA19-sarjan laitekaappi soveltuu erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta monipuoliseen käyttöön tele-, turva- ja IT-alalla. Kaapit ovat kevyitä ja kestäviä, ja ne on valmistettu laadukkaasta, mustaksi pulverimaalatusta teräslevystä.

Uusi musta väri täydentää AP10-tuotesarjaa

Musta AP10M-pintajakorasia sopii erinomaisesti sisä- että ulkoasennuksiin, ja sulautuu huomaamattomasti tummaan ympäristöön.

Asiantuntijan näkökulma: Kouvolan asuntomessujen vaatimattomat sähköasennusratkaisut kummastuttavat

Asuntomessuilla kävijä toivoo näkevänsä nykyaikaisia ja vaihtoehtoisia ratkaisuja. Sähköasennusten suhteen niin ei käynyt Kouvolan asuntomessuilla. Jos vielä pari vuotta sitten esiteltiin värillisiä, lasisia tai metallisia kalusteita, niin tällä kertaa vaihtoehtoja näytti olevan tasan kaksi: valkoinen tai musta.