Uusittu ELKO Plus -mallisto on nyt saatavana SLO:n keskusvarastolla, joten toimitusajat kautta maan ovat lyhyitä valkoisille tuotteille. Varastovalikoima on rakennettu niin, että sillä voi toteuttaa tasokkaan kodin sähkökalustuksen. Mukana on muun muassa uusi LED-valonsäädin (2610095) ja suko+USB-pistorasia (2504058).

Nopeita asentaa

ELKO Plus -tuotteet edustavat tyylikästä ja teräväkulmaista muotoilua, mutta samaan aikaan ne ovat ELKO RS16 -sarjan tavoin erittäin nopeita asentaa. Materiaalit ovat laadukkaita, yksityiskohdat hiottuja ja tekniikka modernia.

Varastovalikoiman lisäksi vaativimpiin kohteisiin löytyy myös kattava mallisto erilaisia designtuotteita, joilla kalusteet nousevat hienosti esille ja tuovat varmasti lisäarvoa käyttäjälleen.

Moderni asennuskalustesarja, joka tarjoaa inspiroivia sisustusvaihtoehtoja

Muotoilu on teräväkulmaista ja väreinä ovat valkoinen, alumiini ja trendikäs mattamusta. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyvät muun muassa universaali LED-säädin ja markkinoiden tehokkaimmat USB-pistorasiat.

Lisäksi ELKO Plus -mallistosta löytyy kattava valikoima erilaisia designkehyksiä. Modernia metallinhohtoa saadaan käyttämällä Layer-kehyksiä, ja poikkeuksellista ylellisyyttä tuovat aidoista luonnonmateriaaleista työstetyt Option-kehykset. Näiden lisäksi saatavana on esimerkiksi tyylikkäästi valaistuja taustakehyksiä.

Käytössä kestävä

Asennettavuudeltaan ELKO Plus on huippuluokkaa ja monipuolisen valikoimansa ansiosta se sopii moneen. Tyylikäs ulkonäkö luo hienon käyttäjäkokemuksen ja läpivärjätty rakenne kestää käyttöä, joten mallisto sopii myös esimerkiksi hotellikäyttöön.

Tutustu Elko Plus -valikoimaan SLOn verkkokaupassa

Teksti ja kuvat: Schneider Electric

Soneparilta löytyy kattava 3M kylmäkutistevalikoima

Kylmäkutisteet ovat olleet markkinoilla jo yli 45 vuotta ja niiden käyttö päivittäisissä asennuksissa lisääntyy koko ajan.

Tee tavallisesta kodista älykoti. Helposti.

Älykoti ei ole vain teknologiaa, vaan myös tunnelmallista arkea Nykyaikaisessa älykodissa valot ohjautuvat älykkäästi, kodin laitteet sammuvat kun niitä ei käytetä ja kotiin saadaan välittömästi yhteys kameroiden avulla myös etäältä – ja paljon muuta!

Enycase – DK-sarja sisäasennuksiin

Henselin ENYCASE -tuoteperheen DK-rasiat ovat täydellinen valinta sisäasennuksiin, kun halutaan asennuksiin laadun mukanaan tuomaa helppoutta.