Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
1.12.2017

 Siksi tuote- ja työturvallisuus on SLO:lle sydämenasia

SLO on hyvin tarkka myymiensä tuotteiden korkeasta laadusta. Ihan mitä tahansa rupua hyllyihin ei huolita. Laadun lisäksi olemme tarkkoja tuotteiden käytön ja asennusympäristön turvallisuudesta. Seuraamme tarkasti, kuinka tuotevalikoimaamme tulevat tuotteet täyttävät turvallisuuskriteerit.

Tarkkaan valitut kumppanit

SLO vastaa kaikista myymistään tavaroista tuotevastuun mukaan asiakkaalle. Toimittajasopimuksilla varmistamme, että valmistaja vastaa osaltaan valmistamistaan tuotteista. Sopimuksilla huolehdimme myös joustavasta takuukäytännöstä. Haluamme myydä vain turvallisia tuotteita luotettavilta toimittajilta.

Turvallinen työmaa on kokonaisuuksien summa

Haluamme tarjota asiakkaillemme rakennus- ja asennustarvikkeiden lisäksi työturvatuotteita, jotka ovat alan viimeisintä huippua. SLOn valikoimasta löydät esimerkiksi turvalliset työvälineet lumen pudottamiseen jännitteisistä linjoista. Muita huippulaadukkaita ammattilaisten turvatuotteita on otettu valikoimaan muun muassa Wihalta ja Ragnar Stålskogilta.

Asiakkaamme seuraavat omien projektiensa työturvallisuutta ja raportoivat meille. Näin pystymme havaitsemaan, onko työmaiden turvallisuudessa jotakin, johon voimme vaikuttaa tuotevalinnoilla.

Haluamme, että yhteistyömme jatkuu -turvallisuudesta tinkimättä- pitkään.

 

 

TE Connectivityn kaapeliläpivientien tiivistysjärjestelmä

RDSS (Rayflate Duct Sealing System) on TE Connectvity Raychemin kehittämä kaapeliläpivientien tiivistysjärjestelmä.

Kabeldon-pienjännitejakelujärjestelmä

Turvallista ja luotettavaa sähkönjakelua

PVC-alitusputki vaativaan käyttöön

Pipelifen PVC-alitusputki on tarkoitettu sähköja televerkon rakentamisessa liikennealueelle toteutettavien teiden ja rautateiden alituksiin. Tuote on suunniteltu kestämään erilaisia putkialituksien työmenetelmiä, kuten vaakaporaus, tunkkaus ja paineilmamyyrä. PVC- alitusputki kestää SN30-rakenteen ansiosta pohjoismaiset vaatimukset asennuksen aikana sekä maaperän tuoman rasituksen asennuksen jälkeen. Liitosmuhvin suora rakenne kestää mekaanista rasitusta eikä aiheuta turhaa kitkaa putken asentamisessa. – Alitusputki ja sen muhvi on suunniteltu yhteistyössä alitusurakoitsijoiden kanssa kestämään alitustyön aiheuttama rasitus. PVC-alitusputki kestää hyvin ulkoisen maan paineen, sekä mekaanisen rasituksen, kertoo Pipelifen tuotepäällikkö Vesa Juka. Tuote on osa Pipelifen PVC-kaapelisuojaputkien järjestelmää ja se on yhteensopiva PVC-kaarien ja PVC-kaapelisuojaputkien kanssa. Alitusputken 100,110 ja 140 väri on oranssi ja 110 on saatavana myös keltaisena.   Snro Tuotenimi 52 614 01 PVC-alitusputki 100x4,8x6000 SN30 52 614 02 PVC-alitusputki 110x5,3x6000 SN30 52 614 39 PVC-alitusputki 140x6,7x6000 SN30