Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
1.12.2017

 Siksi tuote- ja työturvallisuus on SLO:lle sydämenasia

SLO on hyvin tarkka myymiensä tuotteiden korkeasta laadusta. Ihan mitä tahansa rupua hyllyihin ei huolita. Laadun lisäksi olemme tarkkoja tuotteiden käytön ja asennusympäristön turvallisuudesta. Seuraamme tarkasti, kuinka tuotevalikoimaamme tulevat tuotteet täyttävät turvallisuuskriteerit.

Tarkkaan valitut kumppanit

SLO vastaa kaikista myymistään tavaroista tuotevastuun mukaan asiakkaalle. Toimittajasopimuksilla varmistamme, että valmistaja vastaa osaltaan valmistamistaan tuotteista. Sopimuksilla huolehdimme myös joustavasta takuukäytännöstä. Haluamme myydä vain turvallisia tuotteita luotettavilta toimittajilta.

Turvallinen työmaa on kokonaisuuksien summa

Haluamme tarjota asiakkaillemme rakennus- ja asennustarvikkeiden lisäksi työturvatuotteita, jotka ovat alan viimeisintä huippua. SLOn valikoimasta löydät esimerkiksi turvalliset työvälineet lumen pudottamiseen jännitteisistä linjoista. Muita huippulaadukkaita ammattilaisten turvatuotteita on otettu valikoimaan muun muassa Wihalta ja Ragnar Stålskogilta.

Asiakkaamme seuraavat omien projektiensa työturvallisuutta ja raportoivat meille. Näin pystymme havaitsemaan, onko työmaiden turvallisuudessa jotakin, johon voimme vaikuttaa tuotevalinnoilla.

Haluamme, että yhteistyömme jatkuu -turvallisuudesta tinkimättä- pitkään.

 

 

Muotoilultaan pelkistetty mutta moderni Ensto Maestro

Ensto täydentää ulkovalaisinvalikoimaansa lanseeraamalla uuden Maestro-puistovalaisimen. Maestrossa kohtaa skandinaavinen tyylikkyys ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat - moderni ja pelkistetty muotoilu yhdistettynä kestävään tekniikkaan. Maestro soveltuu pihoihin, puistoihin ja kävelyteiden varteen paikkoihin, joissa tarvitaan tehokasta ja erinomaisesti hallittua valoa.

STERA tele- ja sähkönjakotuotteet Paimiosta

Varsinais-Suomessa, Turun ja Salon puolivälissä, on Paimion kaupunki, jossa on valmistettu tele- ja sähkötuotteita jo 1970 luvulta lähtien.

Vicera APU 2.0 -kaapelinjatkospukki  KJ-kaapeleiden työstämiseen

Vicera on tuonut markkinoille innovatiivisen kaapelinjatkospukin, joka on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten kanssa.