Helppo asennus käyttäjälle

Voit asentaa älykkään EB-Therm 500 termostaatin WiFi:llä tai ilman. Lisäämällä EB-Connect WIFI- lisävarusteen muutat termostaattisi etäohjattavaksi jolloin saat entistä paremman energian optimoinnin ja hallinnan.

Symbolilla merkityt tuotteet ovat WiFi-valmiita.

Ebeco on kehittänyt WiFi Ready -konseptin, jonka avulla käyttäjä voi valita, milloin ja jos termostaatti liitetään wifi-verkkoon asentamalla EB-Connect WiFi -lisävarusteen. Se on helppo asentaa termostaattiin, koska se voidaan tehdä koskematta jännitteisiin osiin.

Kun se on kiinnitetty ja asennettu, ohjaat termostaattia jatkossa Ebeco Connect -sovelluksella – osana älykotia.

Sovelluksen lisätoiminnot

Ebeco Connect -sovellus tarjoaa enemmän toimintoja kuin jos ohjaat termostaattia perinteisellä tavalla. Lattialämmitystermostaatissa EB-Therm 500 on viikkokalenteri, jossa lattialämmityksen asetukset tehdään viikonpäiville. Sovelluksessa sen sijaan käytettävissäsi on puolestaan vuosikalenteri, johon voit tallentaa perusohjelman koko vuodelle niin, että kiinteistön kaikkia termostaatteja ohjataan samalla tavalla.

Jos lattialämmitysjärjestelmässä tapahtuu jotain odottamatonta, voit saada siitä ilmoituksen joko sähköpostilla tai push-ilmoitusten avulla. Voit määrittää tämän helposti sovellusta asentaessasi.

Optimaalinen mukavuus mökillä

Kun olet matkalla mökillesi tai vapaa-ajanasunnollesi, Ebeco Connectin avulla voit kytkeä lattialämmityksen päälle etäältä ja lämpimät ja mukavat lattiat odottavat saapuessasi. Ainoana edellytyksenä on, että termostaatit ovat yhdistettyinä mökin WiFi-verkkoon.

Google Home Assistent

Google Home Assistant -tuen ansiosta voit ohjata useita yhdistettyjä laitteita kotonasi yksinkertaisella äänikomennolla. Voit myös hallita kaikkia soveltuvia asetuksia.

Näin yhdistät EB-Therm 500:n langattomaan verkkoon

  1. Täydennä EB-Connect WiFi -lisävarusteella.
  2. Asenna WiFi-moduuli EB-Therm 500 -termostaattiin.
  3. Liitä termostaatti verkkoon näytön ohjeiden avulla.
  4. Lataa Ebeco Connect -sovellus App Storesta tai Google Playsta ohjataksesi EB-Therm 500:aa sovelluksen kautta tai käytä Ebecon avointa API:a.

 

Snro Tuote
2615620 Yhdistelmätermostaatti EB Therm 500
2615621 Wifi-moduuli EB 500

 

Tekstin alkuperäinen julkaisupaikka: https://www.ebeco.fi/neuvontapalvelu/oppaat/wifi-ready-ratkaisu-alykkaaseen-kotiisi

Teksti ja kuvat: Ebeco

 

Vihdoin jotain älyä tähän hommaan!

Enston sähkölämmittimet ja lattialämmitystermostaatit saatavilla älytermostaatilla. 

Enston Tupa-lämmittimet

Kotimaiset laatulämmittimet valmistetaan Porvoossa

NOBÖ TOP ja FRONT

– ajan hermolla olevan älykäs lämmitinvalinta