Eaton MiniSlot UPS-yhteyskortitUPS-laite kykenee välittämään asiakkaalle tilatietoa, ilmoituksia ja hälytyksiä itsestään, mutta myös ympäröivästä järjestelmästä.

Eaton tarjoaa asiakkaiden käyttöön useita eri tapoja välittää nämä viestit turvallisesti eteenpäin. Kaikkiin Eatonin 9-sarjan Online-typpisiin UPS-laitteisiin voidaan asentaa vähintään yksi MiniSlot yhteyskortti.

Verkkokortti (Web/SNMP)

– NETWORK-M2

Gigabit-nopeusluokan verkkokortti, joka ensimmäisenä UPS-yhteyskorttina maailmassa täyttää UL 2900-2-2 tietoturvastandardin. Mahdollistaa UPS:n keskitetyn valvonnan ja serveriympäristön

automaattisen ohjaamisen yhdessä Eatonin IPM- ohjelmiston (Intelligent power manager) kanssa.

Relekortti – INDRELAY-MS

Relekortti tarjoaa asiakkaan käyttöön viisi potentiaalivapaata kärkitietoa. UPS:n tyypistä riippuen hälytykset ovat joko esiaseteltuja, tai ohjelmoitavissa.

ModBus-kortti – INDGW-M2

Uusin yhteyskortti tuo UPS-kommunikaation helpoksi myös teollisuusautomaatio- ja kiinteistönvalvontajärjestelmiin. Kortti mahdollistaa ModBus TCP, ModBus RTU ja Web/SNMP yhteysmuodot yhdessä paketissa.

 

Eaton

Snro Tuote Kuvaus
84 174 01 NETWORK-M2 Verkkokortti – Web/SNMP
84 170 60 INDRELAY-MS Relekortti
84 203 23 INDGW-M2 ModBus TCP ja RTU, Web/SNMP

 

 

ELKO Plus nyt varastovalikoimassa

Uusittu ELKO Plus -mallisto on nyt saatavana SLO:n keskusvarastolla, joten toimitusajat kautta maan ovat lyhyitä valkoisille tuotteille.

Warmos uudisti lämmitinsarjojen tuotenimet

Kesän 2021 alussa otettiin käyttöön lämmitinsarjojen uudet nimet, jotka on päivitetty Sähkönumerot.fi-sivustolle uusien tuotekuvien kanssa.

PCE IMST ja ISCHL, pinottavat pistorasiakeskukset

Iskunkestävät ja käytännölliset keskukset työmaiden ja erilaisten tilaisuuksien tilapäiseen sähkönjakeluun.