PRO Flow® - kustannustehokas älyvalaisin katu- ja aluevalaisuun


Energiaa säästävä ja kustannustehokas PRO Flow -ledivalaisin vastaa tie- ja katuvalaistuksen uusimpiin vaatimuksiin tehokkaalla ja tarpeenmukaisella valaistuksella. Valaisimen skandinaavinen ja linjakas muotoilu sopii hyvin kaikenlaisiin ympäristöihin, aina kaduilta pihoille ja puistoihin.

PRO Flow on joustava älyvalo, joka mahdollistaa langattoman ohjauksen. Valaisimessa on vakiona DALI-ohjaus. Lisäksi on saatavilla laaja valikoima älykkäitä ohjausratkaisuja autonomisesta asiakasohjelmoitavasta Kaamosjärjestelmästä aina täysin etäohjattaviin sisäänrakennettuihin kolmannen osapuolen ohjausjärjestelmiin.

Easy LED PRO Flow -valaisin on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tuoteominaisuudet:

  • PRO Flow sopii kaikenlaisiin ympäristöihin kaduilta piha-alueille ja puistoihin. Puhdas skandinaavinen muotoilu kestää aikaa koko valaisimen käyttöiän.
  • Painevalettuun alumiinirunkoon koottu PRO Flow kestää vuosikymmenestä toiseen. Vähähuoltoisen valaisimen osat on suunniteltu tarvittaessa helposti päivitettäviksi.
  • Easy LEDin tutut katu- ja alueoptiikat tekevät PRO Flowsta loistavan valaisimen kaikkiin olosuhteisiin. Optiikkaa suojaa erikoiskirkas karkaistu tasolasi
  • Joustava älyvalo, joka mahdollistaa vaikka langattoman ohjauksen tai asiakasohjelmoitavan ajurin. Myös Kaamos -ohjauksen ominaisuudet ovat entistä säädettävämmät.
  • IK09 ja IP66 -suojaluokat
  • Flowlla on yli 30 vuoden käyttöikä ja pitkät huoltovälit.
  • Helppo ja nopea asentaa ja huoltaa. Automaattinen jännitteen turvakatkaisin sekä auki lukittuva runko takaavat turvallisuuden. Integroitu säädettävä kulmakiinnike mahdollistaa valaisukulman säätämisen myös jälkikäteen.
  • Flowlla on yli 30 vuoden käyttöikä

 

Snro Tuotenimi
45 020 30  PRO Flow S 14-600 740 UP-R 26W
45 020 44 PRO Flow S 14-600 740 UP-D 26W
45 020 37 PRO Flow S 30-600 740 UP-R 54W
45 020 52 PRO Flow S 30-600 740 UP-D 54W
45 020 39 PRO Flow S 30-850 740 UP-R 76W

Yhteisöllisyys on turvaa

Työpaikallani SLO:lla minun yhteisöön kuuluu monia eri alojen ammattilaisia. Jos mukaan lasketaan vielä tuntemani henkilöt työpaikan seinien ulkopuolella, ammattilaisten joukko laajenee huomattavasti. Tämä on minulle suuri etu, sillä monta päätä yhdessä on viisaampi kuin yksi. Kuinka sinä määrität oman työyhteisösi?

TE Connectivity RAYCHEM 102L Päätetuppilot

TE Connectivity Raychem päätetuppilot on kehitetty kaapelipäiden suojaamiseksi ulkopuolista kosteutta, likaa ja muita kaapelin ominaisuuksia heikentäviä aineita vastaan.