Valaistus luo tilaan tunnelmaa ja antaa tilalle ilmettä. DUOLINE-valaisinjärjestelmä tarjoaa monipuoliset ja joustavat mahdollisuudet muunneltavaan kohde- ja yleisvalaistukseen.

DUOLINE-kaksivaihekiskossa on kaksi erillistä vaihetta, joten siihen voi yhdistellä erityyppisiä valaisimia, kuten kohdevaloja ja himmennettäviä valoja sekä adapterilla ripustusvalaisimia. Valaisimet voidaan himmentää tai sytyttää erikseen sen mukaan, mitä valaistukselta halutaan.

 

Duoline kit

Soveltuu myös ahtaisiin asennuksiin

Vähän tilaa vievä DUOLINE-kiskojärjestelmä soveltuu moneen kohteeseen. Sillä on rajattomat mahdollisuudet taipua eri käyttötarkoituksiin niin myymälässä, kahvilassa, toimistossa, näyttelytilassa, hotellihuoneessa kuin kotonakin.

Saatavissa joko kätevästi valmispaketissa tai kaikki osat erillisenä. Kiskoon asennetut valot ovat käteviä siirtää, joten tilan valaistusta on helppo muuttaa tarpeen mukaan.

Uusin tulokas on ripustusvalaisin DUOLINE-kaksivaiheadapterilla

Se sopii kokoonpanoihin, joissa halutaan yhdistää kohde- ja ripustusvalaisimia. Saatavissa siihen sopivat kuvut ja varjostimet.

Nyt on mahdollista yhdistää myös valaistus ja musiikki! DUOLINE-kaksivaihekiskoa voi käyttää tuotevalikoimaan kuuluvan bluetooth-kaiuttimen virtalähteenä ja kuunnella musiikkia tai radiota. Kaiuttimen väri ja muotoilu ovat samat kuin kohdevaloilla, joten ilme on yhdenmukainen.

Kaikki päivitetyt DUOLINE-tuotteet löytyvät sähkönumerot.fi – haku nimellä Duoline.

Snro Tuote Valovirta
4226024 DUOLINE Mini-Rulle paketti, vallkoinen* 4 x 530 lumen
4226025 DUOLINE Mini-Rulle paketti, musta* 4 x 530 lumen
4226290 DUOLINE Vetro paketti, valkoinen* 4 x 430 lumen
4226284 DUOLINE Mini-Rulle kohdevalo 8W, valkoinen 530 lumen
4226285 DUOLINE Mini-Rulle kohdevalo 8W, musta 530 lumen
4226291 DUOLINE Vetro kohdevalo 5W, valkoinen 430 lumen
* paketti sisältää 4 kpl kohdevalo, 2 x 1 metrin kisko, syöttörasia, jatkokappale, päätykappale ja 2 x 1 m peitelista

LED-valaisinten pitkä elinkaari: käyttöaika 100 000 tuntia

LED-valaisinten kehitys on nopeaa. Moderni tekniikka ja kestävät komponentit ovat pidentäneet LED-valaisinten elinikää huomattavasti. Enston valikoimassa on kattavasti kestäviä pitkän elinkaaren valaisimia, jotka tunnistat uudesta 100 000 h -symbolista. 

SubstiTUBE T8 PRO ULTRA OUTPUT LED -valoputkilla korkealaatuinen valo

Uuden OSRAM SubstiTUBE T8 PRO ULTRA OUTPUT-tuoteperheen tuotteille yhteinen tekijä on korkealaatuinen välkkymätön valo ja korkea valotehokkuus.

Tehokas teollisuusvalaisin PLANOX PRO

RZB:n teollisuusvalaisinsarja Planox täydentyy Planox Econ rinnalle tulevalla Planox Pro -sarjalla.