Tämän päivän asiakkaat haluavat, että kellokytkimiä voidaan ohjelmoida perinteisen painikeohjelmoinnin lisäksi tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Hager-valikoimaan lisätyt uudet digitaaliset kellokytkimet tuovat mukanaan juuri tämän ajan mukaisen mahdollisuuden.

Perustoimintoista kellokytkintä EGN103 voidaan käyttää päälle ja pois -kytkentään. Valikoiman muut kolme monitoimista kellokytkintä sisältävät runsaasti muita lisätoimintoja. Ne soveltuvat esimerkiksi astronomiseen ajastukseen, hämäräkytkinkäyttöön erillisen valoisuusanturin kanssa tai sysäysreleeksi langattomalla tai kaapeloidulla painikkeella ohjattuna. Tämä laajentaa kellokytkinten käyttömahdollisuuksia erityisen paljon.

 

Pitkä käyttöikä –  Nollapistekytkentä korkeita kytkentävirtoja vastaan

LED-valonlähteiden kapasitiiviset kytkentävirrat voivat kuormittaa voimakkaasti kuormakoskettimia ja alentaa niiden käyttöikää. Siksi kaikki uudet Hagerin kellokytkimet on varustettu nollapistekytkennällä. Ne säätävät vakiona korkeita virtaimpulsseja alemmalle tasolle. Ohjauselektroniikka tunnistaa automaattisesti siniaallon nollapisteen vaihtojännitepiiristä. Tämä suojaa relekosketinta taaten sille suurimman mahdollisen LED-yhteensopivuuden ja pidentää kellokytkimen käyttöikää.

Hager Mood App – kellojen helppoon ohjelmointiin

Kaikki uudet kellokytkimet voidaan ohjelmoida uuden Hager Mood Appin avulla. Ohjelmointi tapahtuu nopeasti, turvallisesti ja joustavasti Bluetooth 4.2 -yhteyden kautta, joko älypuhelimella, tabletilla tai PC:llä. Erityistä käytännöllisyyttä lisää mahdollisuus tehdä aikaohjelma ennen tuotteen varsinaista asennusta. Ohjelmoinnin jälkeen kellokytkin on heti valmis käyttöön, kun se on kytketty lopulliseen asennusympäristöönsä. Näin voit säästää aikaa. Voit ladata Hager Mood Appin veloituksetta käyttöösi Google Play -kaupasta, Microsoft Storesta ja Apple App Storesta.

 

Snro Tyyppi Tuote
26 142 06 EGN103 Kellokytkin EGN103 1K/16A 2M DIN
26 142 05 EGN100 Kellokytkin 1K/10A monit. BT 1M DIN
26 142 07 EGN200 Kellokytkin 2K/16A monit. BT 2M DIN
26 142 08 EGN400 Kellokytkin 4K/16A monit. BT 4M DIN
26 142 12 EGN003 Ohjelmointiavain BT kel. EGN103 ohj.

UTU

Harvia Cilindro XE black steel -mallien pilarikiukaat

Tyylikkäitä sähkökiukaita moneen käyttötarpeeseen

ABB Lattia-, huone- ja yhdistelmätermostaatti

Jussi- ja IMPRESSIVO®-kalusteisiin sopivat yhdistelmätermostaatit lämmityksen tarkkaan ohjaukseen

WIHA:n uusi akkumeisseli speedE® PocketDrive ¼” on voimakas ja valovoimainen

Wihan uusi akkumeisseli speedE® PocketDrive on taskuun sopiva yleiskäyttöinen ruuvimeisseli. SpeedE® PocketDrive on kevyt työkalu, joka mahdollistaa pään yläpuolella ruuvaamisen ja varjottoman valaisun ruuvauskohteeseen. Wihan akkuavusteinen ruuvimeisseli speedE® PocketDrive on monipuolien työkalu sekä voimakkaaseen ruuvaukseen että hienoruuvaukseen. Käyttökohteina ovat esimerkiksi teollisuuden asennustyöt, sähkökaapelikanavien ja -kaappien asennustyöt tai muut ruuvikiinnitykset esimerkiksi huonekalujen kokoaminen. SpeedE® PocketDrivella ruuvaat tavallista ruuvimeisseliä nopeammin, mutta myös vähällä rasituksella lihaksille ja nivelille painonsa ja akkuavusteisuuden ansiosta. Käyttö on yksinkertaista kolmella toimintonapilla. Akkumeisselin päätypuolella on väännön voimakkuuden valitsin (1 tai 5 Nm) ja etupuolella nuolinäppäimin pyörimissuunnan (avaava tai kiinnitys), valinta. Joskus akkuruuvinväännin on liian nopea tai liian voimakas ruuvaamiseenWiha speedE® PocketDrive voidaan rajoittaa 1,0 Nm:iin napin painalluksella suojaamaan materiaalia vaurioilta ruuvin ylikiristykseltä tai herkiltä komponenteilta ja ruuviliitoksilta. Voimakkaisiin ruuvauksiin akkuavusteisuus toimii 5,0 Nm:n voimalla. Automaattisella moottorinsuojauksella varustetulla speedE® PocketDrivellä voidaan ruuvata käsin maksimissaan 12 Nm:n voimalla. 280 rpm:n vakionopeus varmistaa, että ruuvaamisen aloitus tai lopetus eivät aiheuta ranteille tai materiaaleille liian nopeaa tai voimakasta vääntöä. Kuva 1: SpeedE® PocketDriven monipuoliset käyttökohteet SpeedE® PocketDriven (45791 / toimitusvarustukseen kuuluvat säilytyslaukku, 30-osainen ¼”:n vakiokärkisarja, magneettinen kärkipidin ja USB-C-latausjohto. Kuva 2: Wiha speedE® PocketDrive toimituslaajuus Wiha – Tools that work for you! Wiha on valmistanut ruuvaustyökaluja yli 80 vuotta. Tunnuslauseemme merkitsee jatkuvaa vuorovaikutusta ammattiasiakkaiden kanssa ja kehitystyötä heidän ongelmiensa ratkaisemiseksi. Luomme vuodesta toiseen uusia, toiminnallisia ratkaisuja käsityökalujen turvallisuuden, tehokkuuden ja ergonomian parantamiseksi.