Uudistuneen My Drive® Portfolion edut

Kaikki tiedot VLT®- ja VACON® -taajuusmuuttajista ja Danfoss Drivesin palveluista ovat nyt käden ulottuvilla.  Sovelluksen avulla pääsee käsiksi helposti ja nopeasti VLT®- ja VACON® -taajuusmuuttajien tietoihin, kuten

  • teknisiin dokumentteihin,
  • esitteisiin ja
  • tietolehtisiin.

Sovelluksen avulla on myös mahdollista jakaa tiedot suoraan omaan sähköpostiin. Sovelluksessa on mahdollisuus valita tuotteet myös eri teollisuuden alojen mukaan, joita ovat mm. vesi ja jätevesi, HVAC/talotekniikan sovellukset, jäähdytys, elintarviketeollisuus ja kaivosteollisuus.

Portfoliosta löytyy huoltopalveluita

Tuotetietojen ja teollisuuden alojen lisäksi sovellukseen on lisätty tietoa DrivePro®- elinkaaripalveluista, jotka tarjoavat jatketun takuun lisäksi myös mm. vianmääritystä, huoltoa, korjauksia ja laitevaihtoja. Lisäksi DrivePro®- palvelut parantavat ennakoivasti tuottavuutta, suorituskykyä ja toiminta-aikaa.

Aina ajantasainen tieto

Sovelluksen kieli ja sovelluksesta löytyvät dokumentit ovat englannin kielellä. Danfoss Drivesilla dokumentit päivitetään aina ensin englanniksi ja tämän ansiosta myös sovelluksen dokumentit ovat varmasti aina ajan tasalla. Suomenkieliset dokumentit löytyvät edelleen Danfossin nettisivuilta osoitteesta danfoss.fi ⇒ Huolto ja tuki ⇒ Dokumentaatio.

SLO-yhteistyöstä vastaava, Danfoss Drivesin Key Account Manager Markus Ilander käyttää MyDrive® Portfolio -sovellusta paljon myös omassa työssään.

- MyDrive® Portfolio on helppokäyttöinen sovellus, josta löytyy tuotemallin mukaan kaikki uusimmat tiedot tuotteista, kuten tuote-esitteet ja manuaalit. Kännykän kautta on joskus hankalaa lukea PDF-esitettä, mutta MyDrive® Portfolion kautta voit lähettää itsellesi linkin sähköpostiisi vaikkapa manuaalista, joka vie suoraan Danfoss Drivesin nettisivuille oikeaan paikkaan, Markus kertoo.

Lataa ilmainen MyDrive® Portfolio


Teksti ja kuvat: Danfoss

Kotelot ja kaapit Teollisuus 4.0:n aikakaudelle

35 miljoonan yksikön verran valmistettu Rittalin AE-sarja sai digiajalle päivitetyn seuraajan.

Top Cable TOXFREE ZH ROZ1-K

Halogeeniton häiriösuojattu moottorinsyöttökaapeli

SMC Termo-chillerit

Onko vastuullasi kuumeneva laite?